canım bence çok iyi sayı
kolomen hem büyümeyi hızlandıracak hemde sayıyı atıracak
ama önemli olan onlarca yumurta değil kaliteli yumurta
inşşşşşşşşşşşşş
her şey gönlündeki gini olur
aslında bu dr olayı biraz rahatsız etti beni. insan hep aynı dr un takibinde olmak ister. sabah sırayla çağırıyorlarya baktım bülent beyin ordan okudular adımı. hemşireye dedim ben tayfun beyden muayene olmak istiyorum diye. sonra tayfun beye yönlendirdielr. biliyorsunuz ben ilk bülent beyden randevu almıştım. bana 6 ay bekleme vermişti. tamam herşey yolunda olabilir birkerede hamile kalmış olabilirim ama yaşım 36 ve birkere hamile kalmak tekrar kalınacağı anlamına gelmiyor. bugün orada bir bayan vardı 5 yaşlarında bir oğlu vardı normal yolla olmuş ama kaç senedi 2.ciyi istiyorlarmış olmamış aşılaması vardı. bülent bey haklı olabilir bende isterdim normal yolla olsun ama yaş faktörü bence çok önemli. bülent bey öyle deyince sonra tayfun beyden randevu aldım. o da kesinlikle infertiliteye girmiyor senin durumun ama yaşın ve eşinin burada olmaması nedeni ile istersen aşılama yapalım dedi. tabii aşılama ile olacak diye birşey yok ama en azından zaman kazanmış olurum. birkaç aşılama denedikten sonra tüp bebeğe geçerim. yani 6 ay bekleyeceğime bu süreyi bu şekilde geçiririm.
yeşbüm seni nasıl hatırlamam canım.... haziran dan hiç haber yok...
darkcım da bebikine çoktaaaan kavuştu çok şükür.ece bebek in de üçüzleri oldu.biz işte böyle 3-5 eski üye kaldık buralarda hala bekleyen.Rabbim daha fazla aratmaz inşallah....
gülyüzüm gelirim artık.merak etme canım olumunekankayizsmile
selam kızlar. bende başkent ve dr. ahmet zeki ışık arasındaa ikilemde kaldım. başkent tüm tahlilleri falan aynı yerden yapmak açısından iyi ama ahmet bey de çok tecrübeli gibi gelmişti bana geçen yıl görüştüğümüzde. şimdi de mersindeymiş. tatilde bende mersinde olacağım zaten. ama çalıştığı merkez yeni açılmış sanırım o konuda tereddütlerim var. gerçi daha iki ayımız var iyice düşünüp araştıracağız. sizlerin de tavsiyeleriyle inşallah en doğru kararı veririz. sevgiyle kalın:)))
slm kızlar.........
arada bende ugramaya calısacagım....kelebecım ve gulyuzum bacılarım burada olurda ben olmazmıyımkaydirigubbakcemile5
nurceren sanırım sen baskentte semınere katılmak zorunlumu dıye sormussun.......belkı de baska bı arkadas tam hatırlıyamıyorum.......canım benım bır tanıdıgım semınere fılan hıc katılmadı kayıt fılan almıyorlarkı...ve tedavısını oldu....zamanın az ıse dırek katıldım deyıp tedavıye baslamak ıstedıgın aydakı reglının ucuncu gunune tlf la randevu al ve basla........semınerın faydası daha cok bılgılenıyorsun ama ekıp zaten cok ılgılı senı tedavıde de aydınlatırlar.....eger vaktın yoksa oyle yapabılırsın.....bıraz sahtekarlık oluyor ama mecburıyetten cunku semıner sık yapılan bırsey degıl.......
herkese kocaman sevgıler kızlar........ALLAH yollarınızı acık etsın:Saruboceq:
kızlar ben geldim......:dance:
dün kontrolden sonra işe geri gelmedim..izinliydim...evdede net olmadığı için yazamadım sizlere....
kontrolüm gayet iyi geçti tayfun hocam ordaydı....sağda 4 soldada 2 yumurta gördü...ilk yumurta takibine göre gayet iyi dedi...çok şükür.....inşallah bunlar sağlıklı gelişir,büyür dedi....zaten bize 8,9 tane sağlıklı yumurta yeter dedi....bir tane transfer edeceğimiz için dedi....kan alsınlar senden bekleme git dedi doktor...biz seni arayacağız ona göre progen dozununda bir değişiklik var mı...ve kontrole ne zaman geleceksin söyleriz dedi..... biz döndük...öğlen aradı hemşire doz aynı değiştirmiyoruz lucrin 5 ünite,progenide 150 ye devam dedi...salı sabah bekliyoruz dedi....ayyyy kızlar bebişime kavuşmama az kaldı inşallah....hastanedeyken hemşireye sormuştum....transfer ne zamana denk gelir diye....tahminen herşey yolunda giderse en fazla 10 gün sonrasını düşün dedi.....kızlar o kadar heyecanlıyım ki anlatamam...rabbim inşalalh bizleride sevindirir....bizleri daha fazla yormadan kavuşturur inşallah bebişlerimize....
kızlar sizlere aktaracaklarım bugünlük bu kadar....dualarınzıda banada yer vermeyi unutmayın....kocaman öpüyorum hepinizi.....opuyorumnanaktan
kızlar şimdi dün adetin 3.günü oluyordu. overlarda dr 6 sağ da 5 solda olmak üzere toplam 11 folikül var dedi. sayı normal mi bu. klomen kullanınca bunların büyümelerimi hızlandırılacak yada büyüyen sayısı mı.
merhaba arkadaşlar hepinize
sabah gittim başkente. ama çok kalabalıktı yeşbu ile görüşemedik. isminide bilmediğim için nasıl arayacağımıda bilemedim. inşallah diğer sefere.
rutin kontrol ve testler için kan verdim geldim. klomen verdi. p.tesi başla 5 gün kullan 2 gün ara ver gel dediler. benim normal adet döngüm 27-28 civarı. oraya gideceğim zaman 12.gün olacak sanki bana geç gibi geldi.
birde orada şansına hangi doktor denk gelirse o mu bakıyor. yani biriyle başlayınca onunla devam etmiyormusun.
yeşbücüm gelmeyince seni merak etmiştim,neyseki herşey yolunda imiş...hadi bakalım teyze olmamıza az kaldı inşallah...
arenciğim yaaaaa.... evet görüşemedik...nasıl görüşeceğizki...isimlerimizi bile bilmiyoruz.....ben yeşim canım.....eğer olurda duyarsan :)))) benim bir dahaki randevum salı günü...yani yarın sen ne zaman gdieceksin bir daha.....
canım orda bazen şansına hangi doktor denk gelirse o bakıyor...ama emin ol...onlarda işinde iyiler....ve ilgililer....sen niye tayfun beyle görüşemedin mi ki pzt....ama o gün ordaydı...beni o muayene etti....
canım ben haftaya p.tesi gideceğim. ilacı kullan 2 gün sonra yani p.tesi gel dedi. geç değil mi sanki bana geç gibi geldi. o zaman adetimin 12.günü oluyor.
ben zaten tayfun beyi istedim. o baktı bana. sonuçta bence kim hangi dr da başladıysa ona devam etmeli. biraz garip geldi bana.
ancak canım...geç olurmu....ilaçtan sonra bence normal....hem tayfun bey yanlış birşey yapmaz....
demek haftaya pzt gidiyorsun...bakalım ben yarın gideceğim...bir dahaki gün ne zaman olur bilmiyorum...yarın belli olur artık...zaten benim yumurta takibim 1 hafta falan daha devam eder herhalde.... ondan sonraa toplama ve transfer işlemleri kalır hayırlısıyla....
genelde oradakilere benim gibi klomen verdiklerine 5 gün kullan 1 gün ara ver ilaca gel diyorlardı. bendede ilaç cumaya bitiyor 1 gün sonrası pazara denk geliyor. ondan galiba p.tesi dediler. benimde aklıma takıldı12.gün acaba geç olur mu diye.
o gün orada 2 defa yeşim diye seslendiler. 2 kişi vardı yeşim adında. demekki biri sendin:) adım aygün ayrıca.
canım ben siyah kot siyah bulüz giymiştim. beni onca bülent beyin ordan çağırdılar. sonra ben tayfun beyi isteyince ona yönlendirdiler. belki sen o zaman içerdesindir bülent beyin yeri dğer tarafta o nedenle duymamışsındır.
uzun boylu olan mı sendin:)
evet uzun boylu olan bendim....diğerinin başı kapalıydı.....sen iki yeşimede seslenirlerken nerdeydin...nerde duruyordun....ay ben seni hatırlayamadım....bak sen beni görmüşsün....belki sen beni bir daha görsen tanırsın belki ama ben tanıyamam....((
orda herkes ordan oraya dolanıyordu.... :roflol:
çok kalabalıktı bir kalkıyordun yerinden birşey için daha bir adım gitmeden biri oturuyordu yerine:)
kısa kollu siyah giymiştim. saçım omuzlarımın biraz altındaydı. ve de koyu gri kot vardı üstümde.
mutlaka karşılaşırız tekrardan.
kız o bir kere oldu....bir kere hasta kabulden adımı çağırdılar...yerimden kalktım döndüm bir baktım yerime biri oturmuş....: )))) sonrada erkek kardeşimde bizimle gelmişti o kalktı bana yer verdi...kapının hemen yanında oturuyordum..... :))))
sen nerde oturuyorsun cnaım...hangi şehirdesin...profilinde ankara yazıyor ama...
kızlar birdahaki sefere kesin karşılaşırsınız artık...birbirinizi görmüş kadar olmuşsunuz...ama birdaha denk gelirseniz anlaşın ve buluşun...ohhh ne de güzel olur...bu topiği bu yüzden seviyorum...kendini orda bile yabancı hissetmiyorsun...ohhhh ohhhh burda tanış orda buluş........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?