Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım teşekkürler. öyle tabii önemli olan kaliteli yumurtaların olması. bazen düşünüyorum zaten dr sorun yok falan diyor ya evet belki yumurtlamada falan sorun yoktur ama kaliteli olmadıkları için döllenmiyordur.
hayırlısı artık.

canım ordayken istediğin dr.vermeleri güzel birşey...yok kime denk geldiysen orda mauyene olacan demiyorlar allahtan...aslında bülent beyde iyidir ama o işi hala anlamış değilim,neden öyle yaptı acaba...herşeyde vardır bir hayır...

aminnn canımcım aminnnnn

gülyüzüm gelirim artık.merak etme canım olumunekankayizsmile

canımcım kendini özletme...burda birbirimize ışık olup hepimizin arkaarkaya beblerimiz olacak inşallah...

canımcım hakkında hayırlı olan yer neresiyse ora olsun...Allahım sana nerde nasip edecekse ayakların oraya gitsin...nerde yaptırırsan yaptır hep duacıyız...

bacım hoşgeldin,bizleri yalnız bırakmadığın için sağol birtanem...sen bizim gururu iftiharımızsın...arkadaşlarım hemde lotusumuz bülent beyin hastasıydı...çok şükür ikizlerine kavuştu,darısı bizlerin başına...

yeşbücüm gelmeyince seni merak etmiştim,neyseki herşey yolunda imiş...hadi bakalım teyze olmamıza az kaldı inşallah...

canım bence gelişim güzel,inşallah kaliteleri de iyidir,o folüküller belli bir ml me ulaşınca aşılama yapılacak zaten,hadi canım sana da çok dua ediyoruz..inşallah bunda tutarda hiçbirşeye gerek kalmaz....

gulyuzum çok sağol canım sana özelden mesaj atmaya çalıştım ama özelim kapalı benim gönderemiyorum. tavsiyen için teşekkür ederim. ya başkent ya da ahmet bey ikisinden biri olacak bakalım. hakkımızda hayırlısı olsun cümlemizin.

nurceren sanırım sen baskentte semınere katılmak zorunlumu dıye sormussun.......belkı de baska bı arkadas tam hatırlıyamıyorum.......canım benım bır tanıdıgım semınere fılan hıc katılmadı kayıt fılan almıyorlarkı...ve tedavısını oldu....zamanın az ıse dırek katıldım deyıp tedavıye baslamak ıstedıgın aydakı reglının ucuncu gunune tlf la randevu al ve basla........semınerın faydası daha cok bılgılenıyorsun ama ekıp zaten cok ılgılı senı tedavıde de aydınlatırlar.....eger vaktın yoksa oyle yapabılırsın.....bıraz sahtekarlık oluyor ama mecburıyetten cunku semıner sık yapılan bırsey degıl.......
herkese kocaman sevgıler kızlar........ALLAH yollarınızı acık etsın:Saruboceq:[/QUOTE]

evet canım ben sormuştum seminere katılmak zorunlu mu diye. seminer eminim faydalıdır ama zaman kısıtlı olunca fayda değil zarar olur bizim için. kayıt almıyorlarsa kim katıldı kim katılmadı nerden bilecekler. tüp bebek hakkında da hemen hemen herşeyi öğrendim sayılır internetten. bakalım artık daha iki ay var önümüzde. allahım hepimizin yolunu açık etsin. bebeklerimize kavuştursun inşallah..:Saruboceq:

arenciğim yaaaaa.... evet görüşemedik...nasıl görüşeceğizki...isimlerimizi bile bilmiyoruz.....ben yeşim canım.....eğer olurda duyarsan :)))) benim bir dahaki randevum salı günü...yani yarın sen ne zaman gdieceksin bir daha.....

canım orda bazen şansına hangi doktor denk gelirse o bakıyor...ama emin ol...onlarda işinde iyiler....ve ilgililer....sen niye tayfun beyle görüşemedin mi ki pzt....ama o gün ordaydı...beni o muayene etti....

canım ben haftaya p.tesi gideceğim. ilacı kullan 2 gün sonra yani p.tesi gel dedi. geç değil mi sanki bana geç gibi geldi. o zaman adetimin 12.günü oluyor.
ben zaten tayfun beyi istedim. o baktı bana. sonuçta bence kim hangi dr da başladıysa ona devam etmeli. biraz garip geldi bana.

ancak canım...geç olurmu....ilaçtan sonra bence normal....hem tayfun bey yanlış birşey yapmaz....

demek haftaya pzt gidiyorsun...bakalım ben yarın gideceğim...bir dahaki gün ne zaman olur bilmiyorum...yarın belli olur artık...zaten benim yumurta takibim 1 hafta falan daha devam eder herhalde.... ondan sonraa toplama ve transfer işlemleri kalır hayırlısıyla....

genelde oradakilere benim gibi klomen verdiklerine 5 gün kullan 1 gün ara ver ilaca gel diyorlardı. bendede ilaç cumaya bitiyor 1 gün sonrası pazara denk geliyor. ondan galiba p.tesi dediler. benimde aklıma takıldı12.gün acaba geç olur mu diye.
o gün orada 2 defa yeşim diye seslendiler. 2 kişi vardı yeşim adında. demekki biri sendin:) adım aygün ayrıca.

evet canım iki tane yeşim vardı......sempatiksalakcinni

sence ben hangisiydim.....sempatiksalakcinni

senina dını ben hiç duymadım yada dikkatimi çekmedi...eşinlemi gelmiştin...tek mi???ne giymiştin...kendini biraz tarif et...belki hatırlarım....oradkilere hatta baya bir baktım...hangisisin diye..... :))

canım ben siyah kot siyah bulüz giymiştim. beni onca bülent beyin ordan çağırdılar. sonra ben tayfun beyi isteyince ona yönlendirdiler. belki sen o zaman içerdesindir bülent beyin yeri dğer tarafta o nedenle duymamışsındır.
uzun boylu olan mı sendin:)

evet uzun boylu olan bendim....diğerinin başı kapalıydı.....sen iki yeşimede seslenirlerken nerdeydin...nerde duruyordun....ay ben seni hatırlayamadım....bak sen beni görmüşsün....belki sen beni bir daha görsen tanırsın belki ama ben tanıyamam.... ((

evet tekrar görsem tanırım. ben orada ayaktaydım bir orada bir burada dolanıyordum.

orda herkes ordan oraya dolanıyordu.... :roflol:

çok kalabalıktı bir kalkıyordun yerinden birşey için daha bir adım gitmeden biri oturuyordu yerine:)
kısa kollu siyah giymiştim. saçım omuzlarımın biraz altındaydı. ve de koyu gri kot vardı üstümde.
mutlaka karşılaşırız tekrardan.

kız o bir kere oldu....bir kere hasta kabulden adımı çağırdılar...yerimden kalktım döndüm bir baktım yerime biri oturmuş....: )))) sonrada erkek kardeşimde bizimle gelmişti o kalktı bana yer verdi...kapının hemen yanında oturuyordum..... :))))

sen nerde oturuyorsun cnaım...hangi şehirdesin...profilinde ankara yazıyor ama...

profilimde ankara yazıyor ama adanadayım. karışık benim ki benim buraya kpss ile atamam çıktı. eşim evim ankarada. ben adanadayım annemlerde kalıyorum.
ben önce kapının küçük masanın hemen karşısında oturuyordum. bir kalktım sonra diğer taraftan çağırınca biraz orada oturdum. sonra tekrardan tayfun beyin odasının orada ayakta bekledim.
sabit kalamadım yani.

kızlar birdahaki sefere kesin karşılaşırsınız artık...birbirinizi görmüş kadar olmuşsunuz...ama birdaha denk gelirseniz anlaşın ve buluşun...ohhh ne de güzel olur...bu topiği bu yüzden seviyorum...kendini orda bile yabancı hissetmiyorsun...ohhhh ohhhh burda tanış orda buluş........

kesin öyle olur....ayyy ne güzel söylemişsin öyle burda tanış orda buluş.....ay çok tuttum ben bu lafı....hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…