Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

ayyy canım eşinden uzaktasın yani....yaaa o baya zormuş canım yaaa....öğretmen falanmısın???

kızlar maşallah ne kaynatmısınız yyaaaaaaaaaaaaaa
oku oku birmedi

ayyy canım eşinden uzaktasın yani....yaaa o baya zormuş canım yaaa....öğretmen falanmısın???

öğretmen değilim. asıl mali müşavirim uzun yıllar bir özel şirkette çalıştıktan sonra bıraktım ve kpss ye girdim. kamuda bir kuruma atandım. ailem burada diye adanada yazmıştım yeterki atanayım sonra tayin alırım diye. 1 senedir buradayım. tayin işi biraz sıkıntılı bekliyoruz. git gel yapıyoruz.

ayyy canım yaaa baya zor oluyordur...neyseki ailenle birliktesin....ailenin adanada olmasıda iyi olmuş...tedavi açısındandan yani...

[sıze="2"]evet canım baya kaynattık...sen nerdeydin bakim......klava:[/sıze]

canım hiç sorma yya abimin oğlu köydeler rahatsızlanmış ta babası getirdi onu dr götürdük ancak geldim
biraz sizlere bakim dedim ,şimdide spor yapmaya gideceğim
her gün 1 saat spor yaoıyorum

canım hiç sorma yya abimin oğlu köydeler rahatsızlanmış ta babası getirdi onu dr götürdük ancak geldim

geçmiş olsun canım....spora gidiyorsun haaa...ne güzel....keşke vaktim olsa bende gidebilsem...aslında şu tüp bebek öncesi çok istedim...5,6 kilo fazlam var......transfer öncesi versem iyi olurdu...ama olmadı.... :1no2:

evet canım aslında benim fazlam yok ama yinede tedviden önce şöle kendime bir çeki düzen vereyim dedim
iyi olacağını düşündüm bakalım
he r gün 1 saat çalışıyorum iyi geliyor

merhaba kızlar.fazla takılamıyorum ben.uyuyorum bol bol.bugünde hastaydım.kendi kendime nazar ediyorum galiba.çok iyiyim diyorum sonraki gün tepetaklak oluyorum.perşembe günü randevum erhan bey ilgileniyor artık.hepiniz kendinize iyi bakın.iyi haberlerinizi bekliyom.

kesin öyle olur....ayyy ne güzel söylemişsin öyle burda tanış orda buluş.....ay çok tuttum ben bu lafı....hihoyyyt

kaydirigubbakcemile5

arencim,çalışmak kadar güzel birşey yok,bende muhasebe üstüne 6 yıl kadar çalıştım ve sonra bıraktım,şimdide iş bulmakta zorlanıyorum,keşke güzel bir iş olsa da çalışsam....
inşallah tayinin istediği yere çıkar da sende eşinle beraber olursun hayatım...

yetercimmm geçmiş olsun,inşallah öenmli birşeyi yoktur...demek spora başladın canım,çok iyi yapmışsın,bende ara ara yürüyüşlere gidiyorum,sporun hertürlüsü çok faydalı,keşke hergün yapabilsek...

herkese iyi akşamlar nasılsınız??

iyi akşamlar canım,biz iyiyiz,sen nasılsın,karar verebildinmi canım????

aman kendine iyi bak canım...insanın kendisinede nazarı olur... kekeme konuşan erhan beymiydi??

arkadaşlar benim adetim çok tuhaf oldu bu ay. normalde 28 günde bir olur. 10 gün falan sürer, 3-4 gün lekelenme şeklinde olur 5-6 gün de yoğun olarak sürer. ama bu ay 25. günde lekelenme oldu bugün 5. gün hala ara ara lekelenme oluyo hala başlamadı. adetlerim çok düzenliydi ama sanırım stres yapmaktan düzeni de bozdum ya. zaten hareket problemimiz var bir de bu çıkarsa

kızlar birde bişey sormak istiyorum. tedavi için 2. ya da 3. gün gitmemiz gerekiyor ya hastaneye, lekelenme başladığı zaman mı sayacağız yoksa tam olarak başladığı günü mü saymamız lazım. benim hep lekelenme oluyo başta.

meraba arkadaşlar ben yeni üye oldum tüp bebek yaptırıcam ama nerey gideceğiimi bilmiyorum giden varmı aranızda

meraba arkadaşlar ben yeni üye oldum tüp bebek yaptırıcam ama nerey gideceğiimi bilmiyorum giden varmı aranızda

canım biz adana veya çevre illerde olduğumuz için burada birkaç arkadaş adana başkente gidiyoruz kimimiz tüp bebek kimimiz aşılama için.
sen galiba istanbuldasın değil mi.

canım bende de önce lekelenme ile başlar ama benim lekelenmem en fazla 1 gün sürer. ben lekelenmemin olduğu günü saydım. sonuçta o gün dökülmeye başlıyor diye düşündüm. ama sen istersen bir gideceğin merkezi ara sor.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…