profilimde ankara yazıyor ama adanadayım. karışık benim ki benim buraya kpss ile atamam çıktı. eşim evim ankarada. ben adanadayım annemlerde kalıyorum.
ben önce kapının küçük masanın hemen karşısında oturuyordum. bir kalktım sonra diğer taraftan çağırınca biraz orada oturdum. sonra tekrardan tayfun beyin odasının orada ayakta bekledim.
sabit kalamadım yani.
ayyy canım eşinden uzaktasın yani....yaaa o baya zormuş canım yaaa....öğretmen falanmısın???
öğretmen değilim. asıl mali müşavirim uzun yıllar bir özel şirkette çalıştıktan sonra bıraktım ve kpss ye girdim. kamuda bir kuruma atandım. ailem burada diye adanada yazmıştım yeterki atanayım sonra tayin alırım diye. 1 senedir buradayım. tayin işi biraz sıkıntılı bekliyoruz. git gel yapıyoruz.
kızlar maşallah ne kaynatmısınız yyaaaaaaaaaaaaaa
oku oku birmedi
[sıze="2"]evet canım baya kaynattık...sen nerdeydin bakim......klava:[/sıze]
merhaba yeter.
Iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum.
canım hiç sorma yya abimin oğlu köydeler rahatsızlanmış ta babası getirdi onu dr götürdük ancak geldim
biraz sizlere bakim dedim ,şimdide spor yapmaya gideceğim
her gün 1 saat spor yaoıyorum
[sıze="2"]geçmiş olsun canım....spora gidiyorsun haaa...ne güzel....keşke vaktim olsa bende gidebilsem...aslında şu tüp bebek öncesi çok istedim...5,6 kilo fazlam var......transfer öncesi versem iyi olurdu...ama olmadı.... :1no2:[/sıze]
kesin öyle olur....ayyy ne güzel söylemişsin öyle burda tanış orda buluş.....ay çok tuttum ben bu lafı....hihoyyyt
öğretmen değilim. asıl mali müşavirim uzun yıllar bir özel şirkette çalıştıktan sonra bıraktım ve kpss ye girdim. kamuda bir kuruma atandım. ailem burada diye adanada yazmıştım yeterki atanayım sonra tayin alırım diye. 1 senedir buradayım. tayin işi biraz sıkıntılı bekliyoruz. git gel yapıyoruz.
canım hiç sorma yya abimin oğlu köydeler rahatsızlanmış ta babası getirdi onu dr götürdük ancak geldim
biraz sizlere bakim dedim ,şimdide spor yapmaya gideceğim
her gün 1 saat spor yaoıyorum
herkese iyi akşamlar nasılsınız??
merhaba kızlar.fazla takılamıyorum ben.uyuyorum bol bol.bugünde hastaydım.kendi kendime nazar ediyorum galiba.çok iyiyim diyorum sonraki gün tepetaklak oluyorum.perşembe günü randevum erhan bey ilgileniyor artık.hepiniz kendinize iyi bakın.iyi haberlerinizi bekliyom.
meraba arkadaşlar ben yeni üye oldum tüp bebek yaptırıcam ama nerey gideceğiimi bilmiyorum giden varmı aranızda
kızlar birde bişey sormak istiyorum. tedavi için 2. ya da 3. gün gitmemiz gerekiyor ya hastaneye, lekelenme başladığı zaman mı sayacağız yoksa tam olarak başladığı günü mü saymamız lazım. benim hep lekelenme oluyo başta.
meraba arkadaşlar ben yeni üye oldum tüp bebek yaptırıcam ama nerey gideceğiimi bilmiyorum giden varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?