kızlar birde bişey sormak istiyorum. Tedavi için 2. Ya da 3. Gün gitmemiz gerekiyor ya hastaneye, lekelenme başladığı zaman mı sayacağız yoksa tam olarak başladığı günü mü saymamız lazım. Benim hep lekelenme oluyo başta.
canım bence dr ara ve sor
hanımlar merhaba.....ben geldim....
yumurta takibinde 2. kontrolümdü bugün...doktor bazıları baya hızlı büyümüş...hatta bunlar kendiliğinden bile çatyabilir dedi...çok önemli değil.... onu kafana takma dedi...ona biraz canım sıkıldı.....((( bazılarıda arkalarından geliyor.... şuanda 8,9 tane gözle görülür var dedi....perşembe sabah tekrar bekliyor...eğer istediğim büyüklüğe ulaşmışsa c.tesi toplayabiliriz yumurtaları dedi.... :)))) bu habere ben çok sevindim tabi.... :))))
bakalım artık perşembe yine kontrol var...hakkımda hayırlsı olsun artıık...dua edin kızlar ne olur!!!:Saruboceq:
canım sen bi ara mersindeki tüp bebek merkezine gideceğini yazmıştın sanırım sonra neden vazgeçtin. Bir bilgin varmı gözde tüp bebek merkezi hakkında nasıl. Benim de annemler mersinde orda gitmek daha rahat mı oluur acaba diyoruz. Sonuçta adanada yarım saatlik yol ama ne bileyim işte:sm_confused:
yumurta takibinde 2. kontrolümdü bugün...doktor bazıları baya hızlı büyümüş...hatta bunlar kendiliğinden bile çatyabilir dedi...çok önemli değil.... onu kafana takma dedi...ona biraz canım sıkıldı.....((( bazılarıda arkalarından geliyor.... şuanda 8,9 tane gözle görülür var dedi....perşembe sabah tekrar bekliyor...eğer istediğim büyüklüğe ulaşmışsa c.tesi toplayabiliriz yumurtaları dedi.... :)))) bu habere ben çok sevindim tabi.... :))))
bakalım artık perşembe yine kontrol var...hakkımda hayırlsı olsun artıık...dua edin kızlar ne olur!!!:Saruboceq:
canım benim dr görüşmeme pek tatmin edici geçmedi
ancak erkek infertilitesinde casper
arkadaşımız var o oorada yaptıdı ve hamiş
bizde de erkek kaynaklı infertilite. Senin görüştüğün doktor ahmet zeki ışık mıydı canım?
canım sanırımismi kaan beydi yanlış olmasın
ancak ahmet beyle başka bir merkezden tanışıklığım var ahmet iyi bir dr
ancak o gözdeye sürekli gelemiyor
izmirde baka bir merkezde çalışıyor kordineli olarak gözdeye geliyor pzrts ve prşb günleri diğer kontroleri diğer dr yapıyor
ama git görüş içine sinerse denerin
çok sağol canım. bende ahmet beyle adanadayken görüşmüştüm o zaman imkan olmadı tedavi için izin bitmişti. çok iyi bir izlenim bırakmıştı bende. tedavinin tamamında o olmayacaksa nasıl olur bilemiyorum ona çok güvenmiştik biz
arkadaşlar benim adetim çok tuhaf oldu bu ay. normalde 28 günde bir olur. 10 gün falan sürer, 3-4 gün lekelenme şeklinde olur 5-6 gün de yoğun olarak sürer. ama bu ay 25. günde lekelenme oldu bugün 5. gün hala ara ara lekelenme oluyo hala başlamadı. adetlerim çok düzenliydi ama sanırım stres yapmaktan düzeni de bozdum ya. zaten hareket problemimiz var bir de bu çıkarsa
merhaba kızlar.bizde bebişlerimizle ceviz yiyoz.duyduğum kadarıyla çok iyiymiş bebek beyni için.heycanla perşembeyi bekliyoz beişlerimle buluşcam.
çok sağol canım. Bende ahmet beyle adanadayken görüşmüştüm o zaman imkan olmadı tedavi için izin bitmişti. çok iyi bir izlenim bırakmıştı bende. Tedavinin tamamında o olmayacaksa nasıl olur bilemiyorum ona çok güvenmiştik biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?