Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım bence dr ara ve sor

iyiyim sen nasılsın. hem çalışıyorum hemde arada bakıyorum böyle kızlar neyapıyor diye.

canım bence dr ara ve sor

canım sen bi ara mersindeki tüp bebek merkezine gideceğini yazmıştın sanırım sonra neden vazgeçtin. bir bilgin varmı gözde tüp bebek merkezi hakkında nasıl. benim de annemler mersinde orda gitmek daha rahat mı oluur acaba diyoruz. sonuçta adanada yarım saatlik yol ama ne bileyim işte:sm_confused:

hanımlar merhaba.....ben geldim....

yumurta takibinde 2. kontrolümdü bugün...doktor bazıları baya hızlı büyümüş...hatta bunlar kendiliğinden bile çatyabilir dedi...çok önemli değil.... onu kafana takma dedi...ona biraz canım sıkıldı..... ((( bazılarıda arkalarından geliyor.... şuanda 8,9 tane gözle görülür var dedi....perşembe sabah tekrar bekliyor...eğer istediğim büyüklüğe ulaşmışsa c.tesi toplayabiliriz yumurtaları dedi.... :)))) bu habere ben çok sevindim tabi.... :))))

bakalım artık perşembe yine kontrol var...hakkımda hayırlsı olsun artıık...dua edin kızlar ne olur!!!:Saruboceq:

Son düzenleme:

az kaldı canım. kalite iyi olsunda dr un dediği gibi kafana takma.

canım benim dr görüşmeme pek tatmin edici geçmedi
ancak erkek infertilitesinde casper
arkadaşımız var o oorada yaptıdı ve hamiş

KUZUM GÜZEL HABERLERLE DÖNMÜŞSÜN
SONUNA KADAR BÖLE DEVAM ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
SENİN İÇİN HALAY ÇEKECEĞİZ BURADA :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kızlar.bizde bebişlerimizle ceviz yiyoz.duyduğum kadarıyla çok iyiymiş bebek beyni için.heycanla perşembeyi bekliyoz beişlerimle buluşcam.

bizde de erkek kaynaklı infertilite. Senin görüştüğün doktor ahmet zeki ışık mıydı canım?

canım sanırımismi kaan beydi yanlış olmasın
ancak ahmet beyle başka bir merkezden tanışıklığım var ahmet iyi bir dr
ancak o gözdeye sürekli gelemiyor
izmirde baka bir merkezde çalışıyor kordineli olarak gözdeye geliyor pzrts ve prşb günleri diğer kontroleri diğer dr yapıyor
ama git görüş içine sinerse denerin

çok sağol canım. bende ahmet beyle adanadayken görüşmüştüm o zaman imkan olmadı tedavi için izin bitmişti. çok iyi bir izlenim bırakmıştı bende. tedavinin tamamında o olmayacaksa nasıl olur bilemiyorum ona çok güvenmiştik biz

nurceren eğer kafna çok takılıyorsa ahmet zeki ışık ın cebi var sitesinde ara onunla görüş. belki tamamen tedavini o yürütür.yada sana başka yer önerir.
birde onun önceden çalıştığı ankada tüp bebek adanada labaratuvarı en iyi olan merkezmiş. gökhan bey var orada. benim arkadaşım orada yaptırmıştı ahmet zeki ışık varken tutmadı. sonra tekrar gitti oraya baktı ayrılmış ahmet zeki ışık gökhan bey ve kaan beyle yürüttü ve şimdi hamile. dr önemli ama bence merkezi ve ekibini araştır. embiryoloğu, labaratuvarı hepsini bir bütün olarak değerlendir.

canım bence stresten olmuştur...birara benim de öyle olmuştu,normalde her ay 28 günde bir olurum,hiçbir lekelenmem olmadan 10 gün geçmişti ve de ben deli gibi birşey varmış gibi dr.gidip test yaptırmıştım...tek sebebi stres,sıkıntı,üzüntü bence...tam adet olduğun zaman dr.gidin bence,yine de dr.na sorarsında...bak aren daha iyi bilir bu olayı onunda başındaydı galiba...

canım sonuç güzel,devamı da güzel olacak inşallah...tayfun beymi vardı...dualarımızdasın canım...:Saruboceq:

merhaba kızlar.bizde bebişlerimizle ceviz yiyoz.duyduğum kadarıyla çok iyiymiş bebek beyni için.heycanla perşembeyi bekliyoz beişlerimle buluşcam.

ohhh ne güzel afiyetler olsun,bebişlerimize iyi bak canım....opuyorumnanaktan

günaydın arakadailar

canım ahmet bey bendene güven veren bir izlenim bırakmışım ama ahmet bey mersindeki merkezde yok
o yüzdende nasıl olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…