Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım sonuç güzel,devamı da güzel olacak inşallah...tayfun beymi vardı...dualarımızdasın canım...:Saruboceq:

saol canım yaaa...allah razı olsun....evet tayfun bey vardı canım....az kalsın bülent beye muayene ettireceklerdi diğer odada...bende hemşireye bir karışıklık oldu herhalde...ben tayfun beyin hastasıyım...o bakacak dedim...sonra tayfun beyin odasına geçtim.... :)))

merhaba kızlar.bizde bebişlerimizle ceviz yiyoz.duyduğum kadarıyla çok iyiymiş bebek beyni için.heycanla perşembeyi bekliyoz beişlerimle buluşcam.

umutefeciğim demek sende perşembe ordasın...ama senle görüşemeyiz ehrhalde...sen 1. katta mı muyane oluyorsun artık...bu arada senin profilindede hatay yazıyor....antakyadanmı geliyorsun canım...yoksa sende benim gibi iskenderundamısın????

evet canım yarın bende başkentteyim.evet 1 katta olcam 10.20 de randevum ama erken gelcez rutin gebelik tkibi için tahlil vercem.
evet bende iskenderundan geliyorum denizciler beldesinde oturuyorum.sabırsızlanıyorum bebeklerimle kavuşacağım içinnnn.:ecrin_bebek:

senden de allah razı olsun canımcım...neden bülent beyde iyidir...hatta ben başlarsam direk bülnet beyle başlamayı düşünüyorum...gidene kadar fikrim değişmezse tabiki...

umutefe, benim abim oturmuştu denizcilerde...güzel bir yerdii....sen neresinde oturuyorsun...kaç yıldan beri denizcilerdesin,belki de karşılaşmışızdır...çünkü abimde çok kaldım ben...

arencim nasılsın....

ben iyiyim canım.
p.tesini bekliyorum. eşimin gelmesini bekliyorum.
yani hep beklemedeyimm:)

olsun canım,hayırlı bir bekleyiş bu,sabreden muradına erermiş hayatım...kendini sıkıntıya sokmadan,sabırla,mutlulukla bekle canım...stres yokkkkk...çikolata ye,mutluluk hormonun artsın...

benim stresim daha çok eşimden kaynaklanıyor. işim var p.tesi yola çıkayım gece orada olurum diyor. bende haftasonu gel ne olur ne olmaz diyorum. böyle karar veremedik daha onun gelme zamanına ondan.

canım ahmet bey bendene güven veren bir izlenim bırakmışım ama ahmet bey mersindeki merkezde yok
o yüzdende nasıl olur bilmiyorum

evet orada değilmiş sadece peşembe günleri danışmanlık için geliyormuş mail atmıştım bugün merkezden aradılar tam olarak emin oldum tedaviyi ahmet bey yapamaz sadece takip edebilir sanırım. kaan bey de iyidir eminim ama ahmet bey bu konuda çok iyi bir kariyere sahip. işin uzmanı. bizde başkent yolcuu olacağız bu gidişle. temmuzda bakalım bir aksilik olmazsa. hem de başkent 2500 diyo mersin 3250 dedi ilaçlar hariç. arada epey fark var valla kolay kazanmıyoruz

çok sağol canım cep nosu bende de var eşim bir ara arayıp tam durumu öğrenecek. bende adanadaki merkezde görüşmüştüm ahmet beyle. mersindeki merkeze adana ankara tüp bebek merkezinin hepsi transfer olmuş sanırım:) embiryolog falan hepsi adanadaki merkezden oraya geçmiş kaan beyde mersine geçmiş. ahmet bey de danışman olarak çalışıyormuş sadece perşembeleri geliyormuş.

arencim,kafaya takma,ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelsin...strese girme canım,bu senin için son derece önemli çünkü...stres yumurtaların kalitesini bile etkiliyor çünkü....sana da iyigeceler tatlım...

nurcerencim,demekki başkent yolu görünüyor sana da...iyi bir hastane canım,ALLAAHım nasip edecekse heryerde olur zaten...kısmetinde varsa yeri mekanı yok bence bu işin...benim bir tanıdığım,memorialde,amerikan hastahanesinde yaptırdı olmadı,geldi başkentte denedi oldu,şimdi bebişleri var...o yüzden hakında nere hayırlıysa orda olsun...

herkese gÜnaydın arkadaŞlar

canım merkez çok önemli
ama bu iş birazda kısmet biliyorsun öle yerler varki kalitesı sıfır ama çift için allah oradan bebk sahibi olmaıyı nasip etmiş oradn bebk sahibi olpu gidiyorlar
inşşşşşşşşşş
başkentten bebeğini alıp gidersin

ben ilk ii denmemei turan çetin tüp bebek merkezinde yaptırmuştım
orada bir bayanla tanıştım istblda yaşayan bir bayann
9 kez tüp bebk yaptırmış ve istbl en iyi merkezlerinde yaptırmış ameriken alman has gibi isimlar var bana saydığı has içinde
ve artık 8 denememedn sonra madi olarak bttmişler
tedaviyi bırakmışlar
adnana kayın validsinin yanıa gelmişler
kayın valide bir miktar para vermş hacca gdin diye
bunlarda haccla tedavi arasında karar vermişler ve tekrar son kez tevi olmuşam için turan çetine gittmişler
ve o tedaviden
bir bebği vardı bu ailenin
rabbim yeterki vermek istesin

canın kaan bey de ayrılmış ama Gökhan bey orada hala. zaten merkezin sahibi ayrılmaz yani. gökhan beydende memnunlae gideneler. istersen bir ara geldiğinde onunlada görüşürsün.
sen raporla mı yaptıracaksın özel mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…