KUZUM GÜZEL HABERLERLE DÖNMÜŞSÜN
SONUNA KADAR BÖLE DEVAM ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
SENİN İÇİN HALAY ÇEKECEĞİZ BURADA :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım sonuç güzel,devamı da güzel olacak inşallah...tayfun beymi vardı...dualarımızdasın canım...:Saruboceq:
merhaba kızlar.bizde bebişlerimizle ceviz yiyoz.duyduğum kadarıyla çok iyiymiş bebek beyni için.heycanla perşembeyi bekliyoz beişlerimle buluşcam.
umutefeciğim demek sende perşembe ordasın...ama senle görüşemeyiz ehrhalde...sen 1. katta mı muyane oluyorsun artık...bu arada senin profilindede hatay yazıyor....antakyadanmı geliyorsun canım...yoksa sende benim gibi iskenderundamısın????
saol canım yaaa...allah razı olsun....evet tayfun bey vardı canım....az kalsın bülent beye muayene ettireceklerdi diğer odada...bende hemşireye bir karışıklık oldu herhalde...ben tayfun beyin hastasıyım...o bakacak dedim...sonra tayfun beyin odasına geçtim.... :)))
canım ahmet bey bendene güven veren bir izlenim bırakmışım ama ahmet bey mersindeki merkezde yok
o yüzdende nasıl olur bilmiyorum
nurceren eğer kafna çok takılıyorsa ahmet zeki ışık ın cebi var sitesinde ara onunla görüş. belki tamamen tedavini o yürütür.yada sana başka yer önerir.
birde onun önceden çalıştığı ankada tüp bebek adanada labaratuvarı en iyi olan merkezmiş. gökhan bey var orada. benim arkadaşım orada yaptırmıştı ahmet zeki ışık varken tutmadı. sonra tekrar gitti oraya baktı ayrılmış ahmet zeki ışık gökhan bey ve kaan beyle yürüttü ve şimdi hamile. dr önemli ama bence merkezi ve ekibini araştır. embiryoloğu, labaratuvarı hepsini bir bütün olarak değerlendir.
evet orada değilmiş sadece peşembe günleri danışmanlık için geliyormuş mail atmıştım bugün merkezden aradılar tam olarak emin oldum tedaviyi ahmet bey yapamaz sadece takip edebilir sanırım. Kaan bey de iyidir eminim ama ahmet bey bu konuda çok iyi bir kariyere sahip. Işin uzmanı. Bizde başkent yolcuu olacağız bu gidişle. Temmuzda bakalım bir aksilik olmazsa. Hem de başkent 2500 diyo mersin 3250 dedi ilaçlar hariç. Arada epey fark var valla kolay kazanmıyoruz
çok sağol canım cep nosu bende de var eşim bir ara arayıp tam durumu öğrenecek. bende adanadaki merkezde görüşmüştüm ahmet beyle. mersindeki merkeze adana ankara tüp bebek merkezinin hepsi transfer olmuş sanırım:) embiryolog falan hepsi adanadaki merkezden oraya geçmiş kaan beyde mersine geçmiş. ahmet bey de danışman olarak çalışıyormuş sadece perşembeleri geliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?