Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

evet vanım bencede kısmet değilse en iyi denilen yere gitsende olmuyor. tabii ki merkezi iyi seçmek lazım en azından kafa rahatlığı için çünkü stres herşeyi etkiliyor.

doğru söylüyorsun canım herşey kısmet. hakkımızda neresi hayırlısıysa inşallah allah bize doğru yolu gösterecek. kısmette yoksa en iyi merkez en iyi doktor bile fayda etmez onu biliyorum ama sonrasında pişmanlık yaşamamak için kafam rahat olarak başlamak istiyorum ahmet beye karar vermiştik ama o da orda olmayınca başkent şimdiki seçeneğimiz. gerçi nereye gidersen git zamanı geldiyse bebeğine kavuşursun daha zamanı değilse (onu düşünmek istemiyorum) senağlama

gökhan beyi tanımıyorum geçen yaz merkeze gittiğimizde kaan bey ve ahmet beyle görüşmüştük. kaan bey bilgilerimizi almıştı hocamız şimdi bilgilendirecek demişti ahmet bey gelip konuşmuştu bizle. biz özel yaptıracağız canım. rapor için önce aşılama yaptırmamız gerek. zaman problemimiz var doğuda kaldığımız için sadece 2 ay tatilimiz var. sonrasında yine bir yıl beklemek zorunda kalacağız

nurcerencim,demekki başkent yolu görünüyor sana da...iyi bir hastane canım,ALLAAHım nasip edecekse heryerde olur zaten...kısmetinde varsa yeri mekanı yok bence bu işin...benim bir tanıdığım,memorialde,amerikan hastahanesinde yaptırdı olmadı,geldi başkentte denedi oldu,şimdi bebişleri var...o yüzden hakında nere hayırlıysa orda olsun...[/QUOTE]

evet canım başkent yolcusu olacağız sanırım bizde. doğru söylüyorsun kısmetimizde varsa muradımıza ereriz inşallah. böyle güzel şeyler duyunca başkente gitme isteğimiz daha da artıyor. allahım hepimize yardım etsin. daha fazla bekletmesin bizleri inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar merhaba...ben geldim....hihoyyyt

evet bugünde kontrolüm oldu ve tayfun beye göründüm çok şükür...(bu arada gülyüzüme burdan cvp ta yazmak istiyorum...evet bülent beyde iyi...oda ilgili ve dalında çok iyi bir doktor..ama benim tayfun beyle tanışmam çok ilginç oldu...ben ilk tüp bbek denememi ankara adana da ahemt beyin orda yaptırdım....ve tedavi sürecinde akilik oldu benden sürekli bir akıntı geliyrodu koyu renkte...bu çok rahatsız ediciydi..yumurtalarım toplanırken doktor bunun önemli olabileciğini ve toplanan yumurtaları döllendirip dondurdu...ve tüpleriminde sıvı olduğu için beni başkente gönderdi...ve hemen tayfun beyi aradı benle ilgilensin diye...ameliyatımı tayfun bey yaptı ve tüplerim alındı malesef...hatta ameliyat sonrası biraz bekledikten sonra dondurulmuşları transfer ettiler ahmet beyin orda...sonra aksilik ya dış gebelik oldu...ve dış gebelik ameliyatımıda tayfun bey yaptı....bizim bundan dolayı tayfun beyle bir diyaloğumuz ve bağımız var...adam benim içimi dışımı çok iyi biliyor yani.. :)))) bundandır ki hep onu isterim....çokta memnunum...oda zaten beni her orda gördüğünde bekletmez ve kendi ilgilenir sağolsun.....

ya ben bugünden sizlere haberler verecekken uzun uzun hikayemi anlatmak zorunda kaldım....kusura bakmayın....

evet gelelim bugüne....tayfun bey şuanda topanacak durumda bekleyen kesin 5,6 tane var onları riske atmak istemiyorum ve arkadan gelenleri beklemden bence bugün çatlatmayı vurul dedi.....büyük ihtimalle c.tesi yumurtaları toplaycağız dedi.....yani az gibi görünüyor ama kalitesi iyi olsun zaten bize sağlıklı bir tane yeter dedi....dua edlim yumurtaların 5. kaliteli oslun ve 5. güne kadar dayansın...5. gün transferi olsun dedi...bende amin inşallahd edim......tabi birde kanına bakalım dedi...daha kan sonucu sonrası hemşire aramadı bekliyorum....ararlarsa yazarım size....

birde kızlar söylemeden geçemeyeceğim...orda muyane olmayı beklerken içerde...iki bayanın bebişlerinin kalp atışlarını duydum...güm güm güm.... :))) çok güzeldi yaaa....onların o kalp atışları beni bile heycanlandırdı ve duygulandırdı....darısı bizlerin başına inşallah kızlar....

kızlar hemşire aradı...kesinleşti opum....c.esi 7:30 da burda olun dedi...kızlar baan dua edin ne olur????

ya bu arada kızlar niye kimse yok...sabah buluşuyorsunuz herhalde genelde.....

kızlar hemşire aradı...kesinleşti opum....c.esi 7:30 da burda olun dedi...kızlar baan dua edin ne olur????

CANIM ARKADAŞIM zemuszemuszemuszemus
HAYIRLI OLSUN:lepi::lepi:
HER ŞEY GÖNLÜNDEN GEÇEN GİBİ OLSUN:CüvCüv::CüvCüv:
BEBİŞLİ OLSUN:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bende ilk kez gittiğimde bir bayanın bebeğinin kalp atışlarını duymuştum.içim ürpemişti.allahım benimde olsun diye dua etmiştim şimdi yavrularımızn sesini duymak için koşarak gidiyoz.darısı sana ve tüm arkadaşlara.

merhaba kızlarrrrrrrrrrrr.....bugün büyük buluşmamız vardı yine.kuzucuklarımızın kontrolü vardı.maşallah büyümüşler bayağa.hatta bebeklerden biri küçüktü şimdi diğer kardeşini yakalamış yavrum.erhan bey maşallah bebekler çok sağlıklı gelişiyor dedi.2 hafta sonra ikili teste gitcem.allahım birde kucağımı doldursalardı hayırlısıyla.çok merak ediyorum onları.herkese iyi akşamlar...

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. allahım yardımcın olsun. biran evvel bebeğine kavuşursun inşallah:Saruboceq::CüvCüv::Saruboceq:

canım heyecanlandım senin yerine çok az kaldı. inşallah olumlu olur. seninle sonuçlarımızı hemen hemen aynı zamanda alacağız gibi.umarım ikimizde iyi sonuç alırız. .

inanırmısın okuyunca tüylerim diken diken oldu...Allahım çok fazla aratmasın bizlere...en kısa zamanda bizlerde o duyuguyu yaşarız inşallah...bende ilk denememi turan çetinde yaptırmıştım,1 embriyoydu be blastokiste gidilmişti ama sonuç koca bir sıfırdı...

evet canım başkent yolcusu olacağız sanırım bizde. doğru söylüyorsun kısmetimizde varsa muradımıza ereriz inşallah. böyle güzel şeyler duyunca başkente gitme isteğimiz daha da artıyor. allahım hepimize yardım etsin. daha fazla bekletmesin bizleri inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

aminnn canımcım amin...

canımcım bende tayfun beyi çok seviyorum,diyorum ya belki onda başlarım diye...benim miyom ameliyatımı da tayfun bey yaptı,çokta memnun kaldım...çokta iyi bir insan,bülentte iyi tayfunda iyi...hadi bakalım sana çok dua ediyoruz tatlım...inşallah bu tedavin sana bebklerini getirir....cumartesi gününü iple çekiyoruz...sende kendi bebişlerinin kalp atım seslerini duyarsın inşallah...

maşallah bebelerimize....sağlıkla büyüsünler....

slm kızlarŞeniz
azıcık bır vaktım var ve ugramak ısredım......ıyıkı de ugramısım epey hbr varmıs.....
yesbü canım ALLAH yardımcın olsun...ınsallah yumosların hemen bebıs olur.....ben bu yoldan bır kere gectım ama yasananlar unutulmıyor.......sıkıntı,heyecan,umut hersey var bu yolda......hersey hem senın ıcın hem dıger arkadaslar ıcın cok guzel olur ınsallah:Saruboceq:
gulyuzum hadı bacım goreyım senı bızde duselım baskent yollarınaopuyorumnanaktanaren yeter nurceren sızden ve dıger tum arkadaslardanda hayırlı hbrler bklıyorum ınsallah............
umutefe cok sasırdım canım baskent nasıl ıkılı test yapar?????sanırım sen ıkız gebesın ve ıkız gebelere kesınlıkle ıkılı test yada uclu test yapılmamalıdır.....yasadıgım shırde bana uclu test yapıldı ve sonuc tabıkı cok olumsuz cıktı bunun uzerıne baskente gıttım hep derım ALLAH bulent beyden razı olsun kıyametı kopardı nasıl yaparlar bu testı dıye.bana dedıkı cogul gebelıkte tek krıter ayrıntılı ultrason yada uc boyutlu ultrasondur vaktı gelınce ultrasonla bebeklerın bas cevrelrerı fılan olculecek ve krıterımız bu olacak..........cunku ıkılı yada uclu test dedıgın olay senden bır tup kan alınıp bebeklerın dawn sendromlu olup olmadıgına bakılıyor......tek bebekte bıle cok yanıltıcı olan bu testler cogul gebelıge kesınlıkle yapılmamalı....ve benı hemen ebru tarıma yonlendırdı gebe takıbınde harıka bır kadın benı cok rahatlattı o da hep ona ve bulent beye devam ettım...olan kendıme zehır etttıgım 20 gunume oldu.....benı burada yanıltan dr bıle ıkılı test yapmadıbana ama ...gercı bulent beylerın esas tepkısı uclu testeydı ama lutfen baskentı ara ve bılgı al bu konuda benım yasadıgım olay bu...gulyuzum sahıttır o gunlerıme.....
lutfen kusura bakmayın arkadaslar konuyu uzattım burası bır tedavı topıgı bılıyorum ama yasadıklarımı aktardım ben yandım kımse yanmasın bu dertten hesabı.......a.s.
herkese ıyı geceler kızlar.................Şeniz

mrh
hayılı cumalar arkadaŞlar

herkese hayırlı cumalar...bugün edilen duaların hepsi kabul olur inşallah....

lotusum,senin neler yaşadığını bilmezmiyim hayatım,Allahım birdaha o günleri yaşatmasın....lotusum,acaba ikili test olduğu içinmi birşey demediler... canım valla benimde kafam karıştı ama bu konuya da karar veren doktoru...ne bileyim anacım...ben bu dr.işlerine akıl sır erdiremez oldum....

ya canım şimdi benim kafam karıştı.zaten sadece ikili test istedi.yani üçlü teste gerek yok dedi.yaptırmamalımıyım sizce.sadece kan alıp bakılacakmış.bebeğin ense kalınlığına bakılıyormuş.riskli bişe olsa yapılmaz herhalde dimi....

canım dr daha iyi bilir mutlaka ama benim kuzenim geçen sene ikizlere hamileydi. yaşıda vardı. balcalıya gidiyordu. ikiz oldukları iiçn bu testler sağlıklı sonuç vermezmiş çünkü kan değeri tek gebelikte farklı ikiz gebelikte farklı çıkıyor amniyosentez yapalım demişti onuda o yaptırmadı.

kızlar ne hebrsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…