kızlar hemşire aradı...kesinleşti opum....c.esi 7:30 da burda olun dedi...kızlar baan dua edin ne olur????
ya bu arada kızlar niye kimse yok...sabah buluşuyorsunuz herhalde genelde.....
arkadaşlar mrhb
az önce yeşbüyle konuştum
5 tane yumoşunu toplamışlar
EVE GİDİYORDU EVE NET OLMADIĞI İÇİN BU GÜN GİREMEYECEKMİŞ
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
YARINA 5 TANE BEBİŞİ OLUR
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşalalh canım. hayırlısı şimdi 2 tane transfer edecekler ona değil mi.
ya canım şimdi benim kafam karıştı.zaten sadece ikili test istedi.yani üçlü teste gerek yok dedi.yaptırmamalımıyım sizce.sadece kan alıp bakılacakmış.bebeğin ense kalınlığına bakılıyormuş.riskli bişe olsa yapılmaz herhalde dimi....
arkadaşlar mrhb
az önce yeşbüyle konuştum
5 tane yumoşunu toplamışlar
EVE GİDİYORDU EVE NET OLMADIĞI İÇİN BU GÜN GİREMEYECEKMİŞ
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
YARINA 5 TANE BEBİŞİ OLUR
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım bence birşey olmaz...kafanı karıştırma...ikizde değerlerin yüksek çıkar diye yapmıyolarmış...ama bu ikili test,ne bilim birşey olmaz gibi geliyor bana...dr.karar vermiş canım,yine de gitmeden önce dr.nu ara konuş...ben ikizlere gebeyim,ikili test yaptırmak iyi olurmu diye sor bakalım ne diyecek...
yetercim haber getirdiğin için sağol canım..hadi bakalım 5 yumoşumuz da toplanmış...inşallah kaliteleride güzeldir ve de sonra da annelerine sıkı sıkı tutunurlar...
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
RABBİM BU YOLDAKİ BÜTÜN KULARINA
MUAFFAK OLMAYI NASİP ETSİN:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aminnnnnn...Allahım hepimizi bebelerimize kavuştursun........
kızlar merhaba...hepinize teker teker teşekkür ediyorum....yeterciğim sen de sağol...evet 5 tane yumurtam toplandı...bugün aradılar 2 si döllenmiş sadece...(( yarın sizi tekrar arayacağız duruma göre transfer gününü söyleceğiz...bu yarında olabilir...daha sonraki günlerde olabilir dediler...
kızlar bana ne olur bol bol dua edin...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
yarın döllenen embriyolarım çok çok bölünsün...kaliteli olsun...bana tutunur hazır hale gelsin inşallah hayırlısıyla...
ya canım şimdi benim kafam karıştı.zaten sadece ikili test istedi.yani üçlü teste gerek yok dedi.yaptırmamalımıyım sizce.sadece kan alıp bakılacakmış.bebeğin ense kalınlığına bakılıyormuş.riskli bişe olsa yapılmaz herhalde dimi....
kızlar merhaba...hepinize teker teker teşekkür ediyorum....yeterciğim sen de sağol...evet 5 tane yumurtam toplandı...bugün aradılar 2 si döllenmiş sadece...(( yarın sizi tekrar arayacağız duruma göre transfer gününü söyleceğiz...bu yarında olabilir...daha sonraki günlerde olabilir dediler...
kızlar bana ne olur bol bol dua edin...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
yarın döllenen embriyolarım çok çok bölünsün...kaliteli olsun...bana tutunur hazır hale gelsin inşallah hayırlısıyla...
kızlar günaydın....az önce aradılar....döllenen embroyalarım bölünmüş...biri 2 hücreli,diğeri 6 hücreli olmuş.....yarın saat 10:30 da idrara sıkışık durumda gelin transferinizi gerçekleştireceğiz dedi.....yarına kadar bu bölünme çoğalırmı dedim....öyle umud ediyoruz dedi....5. gün transfere kadar dayanmadı....kızlar nasıl sizce durum....benim ilk denememde dondurulmuşları denemiştik...bu durumun ne anlama geldiğini bilmiyorum....c.tesi toplandı....şimdi kaçıncı gün transfer olmuş oluyor peki....
CANIM HER ŞEY GÜZELOLACAK
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
İÇİN RAHAT OLSUN
ALLAHIN İZNİ İLE
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:CüvCüv::CüvCüv:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
saol canım yaaa...allah razı olsun...dualarınızı eksik etmeyin ne olur???artık yarından sonra benden haber alamazsınız...evdede net yok...telefonumuda pek açmayı düşünmüyorum...ilk günler özellikle.....öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktandestekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize....:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?