bugün kontrolüm vardı. 2 tane yumurta gelişmiş. Arayacaklar kan etsti sonucuna göre çarşamba günü aşılamam olacak bir aksilik çıkmazsa.
[sıze="2"]saol arenciğim...seninde aşılaman çarşamba günüymüş.....allah seninde yardımcın olsun canım....[/sıze]
saol canım yaaa...allah razı olsun...dualarınızı eksik etmeyin ne olur???artık yarından sonra benden haber alamazsınız...evdede net yok...telefonumuda pek açmayı düşünmüyorum...ilk günler özellikle.....öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktandestekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize....:1hug:
ayyy kızlar ne güzel haberler bunlar...okudukça tedaviye başlayasım geliyor,yoksa unutup gideceğim:))))
yeşbücüm,kafana hiçbirşeyi takma bence...allahım yeterki ol desin,1 tanede yeter,değilki durumun da güzel...bol bol dua ediyoruz ...arada bir durumunla ilgili haberleri bekleriz canım...
Arencim,seninde 2 folükülün varmış,o da güzel...hadi bakalım hayırlı güzel haberler alacağız inşallah...
üçüncü de sensin yetercim...hangi ilaçları yazdılar sana canım...sırayla bayram şenliği yaşayacağız topiğimizde inşallah...
günaydınlar
aşılamamı oldum geldim. bakalım. hiç havaya giremedim. canım sıkılıyor. bakalım 15 gün bekleyeceğiz.
sağol yeterciğim.
günaydınlar
aşılamamı oldum geldim. bakalım. hiç havaya giremedim. canım sıkılıyor. bakalım 15 gün bekleyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?