Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

saol arenciğim...seninde aşılaman çarşamba günüymüş.....allah seninde yardımcın olsun canım....

bugün kontrolüm vardı. 2 tane yumurta gelişmiş. Arayacaklar kan etsti sonucuna göre çarşamba günü aşılamam olacak bir aksilik çıkmazsa.

canım hayılı olsun
aşılaman bebişli olsun
inşşşşşşşşş

[sıze="2"]saol arenciğim...seninde aşılaman çarşamba günüymüş.....allah seninde yardımcın olsun canım....[/sıze]

canım bende gittim ilacın kulanımın öğrendim offffffffffffffffffffff
çok yoruldum yaaaaaaaaaa

CANIM HAKKINDA HAYRILISI OLSUN :CüvCüv::CüvCüv:
SONU GÜZEL OLSUN
BİZ BEKLERİZ SENİN HABER VERMENİ :lepi::lepi:

ayyy kızlar ne güzel haberler bunlar...okudukça tedaviye başlayasım geliyor,yoksa unutup gideceğim:))))

yeşbücüm,kafana hiçbirşeyi takma bence...Allahım yeterki ol desin,1 tanede yeter,değilki durumun da güzel...bol bol dua ediyoruz ...arada bir durumunla ilgili haberleri bekleriz canım...

arencim,seninde 2 folükülün varmış,o da güzel...hadi bakalım hayırlı güzel haberler alacağız inşallah...

üçüncü de sensin yetercim...hangi ilaçları yazdılar sana canım...sırayla bayram şenliği yaşayacağız topiğimizde inşallah...

günaydın kızlar
dün dr bana dedi ki rahim zarın ince biraz. daha önceki kontrollerde hep normaldi. tekrar bakacağız hamileliğe engel değil dedi. acaba klomen mi yaptı. daha önce duymuştum burada bazıalrından.. hamileliğe engel değil ama tutunmaya engel diye biliyorum.

canım allah razı olsun
inşşşşşş
güzel haberler alırız da sizlerle paylaşırız
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

slm arakadaşlar yeşbüyel konuştum transferi başarıya gerçekleşmiş şimdi dinleniyor
rabbim yüzüne baksın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydınlar
aşılamamı oldum geldim. bakalım. hiç havaya giremedim. canım sıkılıyor. bakalım 15 gün bekleyeceğiz.

günaydınlar
aşılamamı oldum geldim. bakalım. hiç havaya giremedim. canım sıkılıyor. bakalım 15 gün bekleyeceğiz.

HAYILI OLSUN :lepi::lepi:
BEBİŞLİ OLSUN:CüvCüv::CüvCüv: :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ[:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:/COLOR]

canlarım iki üç gündür yorgunluktan hiç pc yi bile açamadım...misafirlerm vardı...ne güzel bebişlerimiz annelerine kavuşmuşlar...9 aydan geriye sayım başladı demek...inşallah bebelerimiz annelerini hiç bırakmayacaklar...anneleri onları çok seviyor çünkü...

arencim,biraz umutlu ol canım...rahim duvar kalınlığı inceymiş gibi birşeyler yazmışsın...bence kafana takma...inan herşey bir bahane den ibaret...ne mucizevi şeyler duyuyoruz...o mucizevilerden biride sen olacaksın...hepimiz olacağız inşallah....o bir engel değil bence...olsa dr.n sana söylerdi zaten...aşılama iptal bile edilirdi...ben inanıyorum...Allahım verecekse olur ve inşalllahta olacak...

yetercim...yeşime kaçtane transfer edilmiş,haberi varmı canım...

hepinizi öpüyorum....iyigeceler

günaydın hayılı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…