canlarım iki üç gündür yorgunluktan hiç pc yi bile açamadım...misafirlerm vardı...ne güzel bebişlerimiz annelerine kavuşmuşlar...9 aydan geriye sayım başladı demek...inşallah bebelerimiz annelerini hiç bırakmayacaklar...anneleri onları çok seviyor çünkü...
Arencim,biraz umutlu ol canım...rahim duvar kalınlığı inceymiş gibi birşeyler yazmışsın...bence kafana takma...inan herşey bir bahane den ibaret...ne mucizevi şeyler duyuyoruz...o mucizevilerden biride sen olacaksın...hepimiz olacağız inşallah....o bir engel değil bence...olsa dr.n sana söylerdi zaten...aşılama iptal bile edilirdi...ben inanıyorum...allahım verecekse olur ve inşalllahta olacak...
Yetercim...yeşime kaçtane transfer edilmiş,haberi varmı canım...
Hepinizi öpüyorum....iyigeceler
günaydın yeterciğim
sana da hayırlı cumalar.
ben geliyorum kimseyi göemiyorum. Denk gelmiyoruz.
selam canlarım...hepinize hayırlı cumalar...
yeşbücüm,maşallah suphanallah 10 hücreli oluşu çok güzel,çok sevindim...allahım tamamına erdirsin...
arencim sen nasılsın hayatım...
yetercim,senin ilaçların ne durumda,ne zaman başlarlar???
günaydınlar
aşılamamı oldum geldim. bakalım. hiç havaya giremedim. canım sıkılıyor. bakalım 15 gün bekleyeceğiz.
kızlar bende olumlu bir gelişmeden bahsetmek istiyorum. Biz de hareket problemi vardı. Hızlı ileri hareketlilik 0, yavaş ileri hareketlilik 27, yerinde hareketlilik 13 dü. Bugün yeni bir test yaptırdık gelişmeler çok iyi çok mutlu olduk. Hızlı ileri hareketlilik 12 olmuş, yavaş ileri hareketlilik yine 27, yerinde hareketli 40 olmuş. Harekette epey ilerleme olmuş. Hareketsiz % 60 ken şimdi %21. Gerçi bu sefer de aglütinasyon pozitif çıktı. Allahım bir yerden sevindirdi bi yerden yine üzüldük. Neyse yine de iyi bir gelişme hiç umudumuz yoktu şimdi belki normal yolla bile olur ya da aşılamayla olur diye umud ediyoruz. :))))
2 senedir bebeğimiz olmuyor.iskenderunda 2 kez aşılama oldum klomenle.ikiside negatif.başkentle görüşşek iyi olacaktı ama olmadı.bir de ben ankara tüp mekz. ahmat zeki ışık olmadığı için kafamda elemiştim ama cansun hoca balcalı dedi ben özel önerseniz dedim oda burayı önerdi, güvenmelimiyim sizce? ve gökhan bey ve diğer doktor baya konuştu ilgiliydiler.lütfen düşüncelerinizi paylaşır mısınız
iyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır sizin yazışmalarınızı takip ediyorum.Çevremde benim gibi kimseler yok sizin yazdıklarınızı okuyarak rahatlıyorum.ben şuan iskenderundayım.adanada prof cansun demire muayene oldum eşimde de bende de hiç birşey yok o ankara tüp bebek merkezini önerdi gittik konuştuk eger gidersem 1 hafta sonra gideceğiz.başkentle görüşemedim 1 mayısta mesai erken bitmiş.neden başkent acaba yardımcı olur musunuz?
kızlar bende olumlu bir gelişmeden bahsetmek istiyorum. Biz de hareket problemi vardı. Hızlı ileri hareketlilik 0, yavaş ileri hareketlilik 27, yerinde hareketlilik 13 dü. Bugün yeni bir test yaptırdık gelişmeler çok iyi çok mutlu olduk. Hızlı ileri hareketlilik 12 olmuş, yavaş ileri hareketlilik yine 27, yerinde hareketli 40 olmuş. Harekette epey ilerleme olmuş. Hareketsiz % 60 ken şimdi %21. Gerçi bu sefer de aglütinasyon pozitif çıktı. Allahım bir yerden sevindirdi bi yerden yine üzüldük. Neyse yine de iyi bir gelişme hiç umudumuz yoktu şimdi belki normal yolla bile olur ya da aşılamayla olur diye umud ediyoruz. :))))
iyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır sizin yazışmalarınızı takip ediyorum.çevremde benim gibi kimseler yok sizin yazdıklarınızı okuyarak rahatlıyorum.ben şuan iskenderundayım.adanada prof cansun demire muayene oldum eşimde de bende de hiç birşey yok o ankara tüp bebek merkezini önerdi gittik konuştuk eger gidersem 1 hafta sonra gideceğiz.başkentle görüşemedim 1 mayısta mesai erken bitmiş.neden başkent acaba yardımcı olur musunuz?
kızlar bu gün anner günü hepinizin anneler günü kutlu olsun
rabbim gelecek yıl kucağımızda bebklerimizle anneler gününü kutlamayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?