Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

eve canım tek embiryo yerleştirildi 10 hücrelimiş

inşşşşşşş
annesini hiç bırakmasın
inşşşşşşşşşşşş

ben geliyorum kimseyi göemiyorum. Denk gelmiyoruz.

evet canım yyaaaaaa
yeşbüye konuştum sıkılmış yatmaktan her şey yolundaymış dinleniyormuş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
haftaya cuma test günü
rabbim güldürsün

selam canlarım...hepinize hayırlı cumalar...

yeşbücüm,maşallah suphanallah 10 hücreli oluşu çok güzel,çok sevindim...allahım tamamına erdirsin...

arencim sen nasılsın hayatım...

yetercim,senin ilaçların ne durumda,ne zaman başlarlar???

CANIM BEN İLAÇLARIN BİR KISIMINI ALDIM PARA GÜN KULANMAYA BAŞLAYACAĞIM GÖBEĞİMDEN
EVET YEŞBÜM ME ÇOK SEVİNDM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
ARAMIZA BEBİŞYLE DÖNER :CüvCüv::CüvCüv:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

günaydınlar
aşılamamı oldum geldim. bakalım. hiç havaya giremedim. canım sıkılıyor. bakalım 15 gün bekleyeceğiz.

inşallah hayırlı haberlerini alırız canım. allah yardımcın olsun. :Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv: inşallahhh

kızlar bende olumlu bir gelişmeden bahsetmek istiyorum. biz de hareket problemi vardı. hızlı ileri hareketlilik 0, yavaş ileri hareketlilik 27, yerinde hareketlilik 13 dü. bugün yeni bir test yaptırdık gelişmeler çok iyi çok mutlu olduk. hızlı ileri hareketlilik 12 olmuş, yavaş ileri hareketlilik yine 27, yerinde hareketli 40 olmuş. harekette epey ilerleme olmuş. hareketsiz % 60 ken şimdi %21. gerçi bu sefer de aglütinasyon pozitif çıktı. allahım bir yerden sevindirdi bi yerden yine üzüldük. neyse yine de iyi bir gelişme hiç umudumuz yoktu şimdi belki normal yolla bile olur ya da aşılamayla olur diye umud ediyoruz. :))))

canım gözünüz aydın
innşş değerleriniz doğla yoldan bebeiş gelecek kadar düzelir

iyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır sizin yazışmalarınızı takip ediyorum.Çevremde benim gibi kimseler yok sizin yazdıklarınızı okuyarak rahatlıyorum.ben şuan iskenderundayım.adanada prof cansun demire muayene oldum eşimde de bende de hiç birşey yok o ankara tüp bebek merkezini önerdi gittik konuştuk eger gidersem 1 hafta sonra gideceğiz.başkentle görüşemedim 1 mayısta mesai erken bitmiş.neden başkent acaba yardımcı olur musunuz?

2 senedir bebeğimiz olmuyor.iskenderunda 2 kez aşılama oldum klomenle.ikiside negatif.başkentle görüşşek iyi olacaktı ama olmadı.bir de ben ankara tüp mekz. ahmat zeki ışık olmadığı için kafamda elemiştim ama cansun hoca balcalı dedi ben özel önerseniz dedim oda burayı önerdi, güvenmelimiyim sizce? ve gökhan bey ve diğer doktor baya konuştu ilgiliydiler.lütfen düşüncelerinizi paylaşır mısınız

canım ben adana ankara tüp bebk merkezinden ahmet beyle görüşmüştüm işinde iyi bir dr benziyordu
ama ben şu anda başkanette tedavig örüyorum dr lardanda personeldende menunum gelen hastayı memnun etmek için elerinden geleni yağıyorlar bence aklına yatan merkezlerle görüşüp içine sineni tercih etmlsin

canım cansun demir prof ama periantolog yani alanı gebelik takibi. sen infertilite ile ilgili bir doktora gitsen daha iyi olurdu. ankara tüp bebekte ahmet zeki ışık yok ama gökhan beydende memnun insanlar. arkadaşımın orada 5. tüp bebek denemesini ahmet zeki ışık yapmıştı olmadı. 6. cıyı yine aynı yere yaptırmıştı ahmet zeki ışık tedaviye başladıktan bir süre sonra ayrıldı diye tedirgin olmuştu.gökhan bey takip etti şimdi hamile. oranın labaratuvarı iyiymiş. özel merkezde testler falan sorun oluyor çünkü herşeyi kendileri yapmıyor bazı testler için dışarıya gönderiyorlar.
başkentte iyi, ben aşılama yaptırdım sonuç bekliyorum ama bir rahatsızlığım var kalabalık. ve bir dr la başlayıp tedavine aynı dr la devam etmiyorsun 3 tane infertilite dr u var hangisine denk gelirsen ama birlikte yürütüyorlar. hem dr lar hem hemşireler ekip olarak ilgililer oradanda sonuç alan çok.

birde senin içine hangisi sinerse oraya git. labaratuvarı araştır. bana göre iyi olan biryer seni tatmin etmez. onun için kararı kendin vereceksin.

Tüm annelerin ve anne olmayı isteyen herkesin bu güzel gününü kutluyorum...

canım maşallah çok güzel haber bu....belli olmaz bir bakarsın doğal yoldan hamile kalırsın ya da olmadı aşılamayla,o da olmadı tüp bebekle...yani bıkmak usanmak yok...bebişimize kavuşana kadar yola devam edeceğiz inşallah....teyzeleri olarakta bizlerde burda birbirimize destek olacağız...

canımcım aramıza hoşgeldin...yer kararı vermek çok zor...bazen maddiyattan,bazen de psikolojik olark...ama benim inancım allahım nasip edecekse heryerde olur diye düşünüyorum...başkentten hamile kalamadım ama çok memnun kaldım...hele de tayfun hocamdan ve bülent beyden...ilgileri çok güzel,kalabalık olabilir ama ben özelde de turan çetinde de yaptırdım,oranın da burdan pek farkı yoktu...hatta orası daha resmi ve soğuktu,burda bir sıcaklık var en azından...kendimi rahat hissediyorum yani...labaratovarına bilmiyorum birşey diyemem...ama çokta hamile kalan insan var...hakkında hayırlısı nereyse orası olsun canım...

kızlar bu gün anner günü hepinizin anneler günü kutlu olsun
rabbim gelecek yıl kucağımızda bebklerimizle anneler gününü kutlamayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

amin canım aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…