Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

günaydın yetercim...

canlarım ben birşey duydum,sizinlede paylşmak istedim,ama geçerliliği nedir bilemiyorum tabiki,tüp bebekte ARDIŞIK TRANSFER olayı diye birşey...ikinci ya da üçüncü güne transfer edilip,yoluna devam eden embriyo var ise onu da 5.güne transfer etmeleriymiş...canlarım şu aralar sizler hastaneye gidip geliyorsunuz,sorabileniniz varsa,tayfun hocaya ya da bülent beye bu konuyu bir danışırmısınız...neymiş aslı astarı....ne için ve kimlere yapılıyor,ya da başkent bu işlemi yapıyormu???

geçen bir arkadaş daha söz etmişti ma ne kadar doğru bilmiyorum
ama sorarız canım

merhaba canım aramıza hoşgeldin.neden başkent diye sormuşsun güven....çünkü bizde çok araştırmıştık.herşeyi ile laburatuarr şartları doktorları hemşireleri hepsi bir bütün.özellikle güvenmen içine sinmesi çok önemli.biz başkente karar verdik güvendik ve sonucumuzu alcaz inşallahhh...ben de iskenderundan geliyorum.tüpbebek yaptırdım ve şuanda 12 haftalık ikiz hamileyim.darısıda senin başına....içine sinerse herşey daha kolay olur.

cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Ankara tüp bebek eger karar verirsen adetin 2. 3. günü gelmemi söylediler yani bu hafta sonuna denk geliyor peki ben karar değiştirsem bu hafta sonu beni hemen kabul edermi başkent.kısaca bu ay başlamak istiyorum.çünkü bazıları yazmış seminere almadan görüşmüyorlar diye.yani ne yapabilirim?bir de rapor çıkardığımızda fiyat ne kadar? ankara 2500 artı ilaçların yüzdesi dedi

umutefe iskenderunda ben çok sıkıntı çektim sen nasıl muamele gördün ve hangi doktorlarda muayene oldun bilmiyorum ama ben hep merhametsizlere denk geldim.sen kaç yıllık evlisin? şimdi sen öle diyince başkentide düşünmeye başladım ama hafta sonu benle hemen görüşürler mi tüm tahlillerim mevcut.

canım bize seminere mutlaka katılmanız gerekiyor diyrlar ancak sen tayfun beyden özel bir randevu alıp görüş belki seminere ilaki kaıt demez
kendiler tetkleri yeniliyorlar
eğer raporla olacaksa 1600 tl has ve ilaçların yüzdesi ortalma 800 tl deniyor
ancak ekip çok sıcak sabırlı nlayışlı
yani benim 2 . Denemem oluyor başkentte memnununm ben

geçen bir arkadaş daha söz etmişti ma ne kadar doğru bilmiyorum
ama sorarız canım

sorarasan memnun olurum canım...işin aslı astarı neymiş daha detaylı öğrenirz...çok sağol canım...

canım karar değiştirdiysen eğer,bugünden özel randevu iste...durumunu izah et...halden anlarlar inşallah...yeter, fiyat konusundan bahsetmiş zaten...hakkında hayırlsıı olsun canım...

arennnn, yeşbüüüü nerelerdesiniz....gelinde durumunuzla ilgili birşeyler söyleyin...

canım ben regl 9lmay bekliyorum gidince dr sorarım bakalım ne kadr doğru

merhabalar
işyerinde server arızlaı oradan internete giremiyordum.
nasılsınız hepiniz uamrım iyisinizdir.

ilginiz için teşekkür ederim.sorularımla bıkıtmadım inş bugün eşim aramış başkenti fiyat için ve randevu için haftasonu için randevu vermemişler ve sigortalı için 5 yıl dolması lazım demiş ordan bir kadın.böyle birşey var mı?

selam kızlar nasılsınız. birşey sormak istiyorum. bizde temmuzda başlayacağız inşallah tedaviye bir aksilik olmazsa. follik asit kullanmaya başlayayım mı ben. bir de nasıl kullanılıyor. ben de elevit de var folic plus ta hangisini kullanayım. günde kaç tane içilmesi gerekiyor. bilen varmı??????????

canım bana dr günde 1 tane verdi
ama gideeceğin merkez ve dr belliyse sor
belki başka ilaçlar vitaminlerde önerebilir

cnım sigorta girişinin 5 yılık piriminde en az 900 gün olması gerekiyor

selam canlarım...

yetercim ellerine,dillerine sağlık canım arkadaşım,bütün sorulara cevap veriyorsun...allah razı olsun senden...iyiki varsınŞeniz

selam canlarım...

yetercim ellerine,dillerine sağlık canım arkadaşım,bütün sorulara cevap veriyorsun...allah razı olsun senden...iyiki varsınŞeniz

canım elimden geldiği kadar birşeyler yazmaya paylaşmaya çalışyorum keşke elimden daha fazlası gelseydi

gÜnaydın arkadaŞlar
bu gÜn kız kadeŞıle adanaya Ünversteye gıdeceĞız aŞılama oluyor
geÇen ay olmamıŞtı tekrar deneyecekler
ınŞŞ her Şey yolunda gıder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…