günaydın yetercim...
canlarım ben birşey duydum,sizinlede paylşmak istedim,ama geçerliliği nedir bilemiyorum tabiki,tüp bebekte ARDIŞIK TRANSFER olayı diye birşey...ikinci ya da üçüncü güne transfer edilip,yoluna devam eden embriyo var ise onu da 5.güne transfer etmeleriymiş...canlarım şu aralar sizler hastaneye gidip geliyorsunuz,sorabileniniz varsa,tayfun hocaya ya da bülent beye bu konuyu bir danışırmısınız...neymiş aslı astarı....ne için ve kimlere yapılıyor,ya da başkent bu işlemi yapıyormu???
iyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır sizin yazışmalarınızı takip ediyorum.Çevremde benim gibi kimseler yok sizin yazdıklarınızı okuyarak rahatlıyorum.ben şuan iskenderundayım.adanada prof cansun demire muayene oldum eşimde de bende de hiç birşey yok o ankara tüp bebek merkezini önerdi gittik konuştuk eger gidersem 1 hafta sonra gideceğiz.başkentle görüşemedim 1 mayısta mesai erken bitmiş.neden başkent acaba yardımcı olur musunuz?
cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.ankara tüp bebek eger karar verirsen adetin 2. 3. Günü gelmemi söylediler yani bu hafta sonuna denk geliyor peki ben karar değiştirsem bu hafta sonu beni hemen kabul edermi başkent.kısaca bu ay başlamak istiyorum.çünkü bazıları yazmış seminere almadan görüşmüyorlar diye.yani ne yapabilirim?bir de rapor çıkardığımızda fiyat ne kadar? Ankara 2500 artı ilaçların yüzdesi dedi
geçen bir arkadaş daha söz etmişti ma ne kadar doğru bilmiyorum
ama sorarız canım
cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Ankara tüp bebek eger karar verirsen adetin 2. 3. günü gelmemi söylediler yani bu hafta sonuna denk geliyor peki ben karar değiştirsem bu hafta sonu beni hemen kabul edermi başkent.kısaca bu ay başlamak istiyorum.çünkü bazıları yazmış seminere almadan görüşmüyorlar diye.yani ne yapabilirim?bir de rapor çıkardığımızda fiyat ne kadar? ankara 2500 artı ilaçların yüzdesi dedi
sorarasan memnun olurum canım...işin aslı astarı neymiş daha detaylı öğrenirz...çok sağol canım...
Canım karar değiştirdiysen eğer,bugünden özel randevu iste...durumunu izah et...halden anlarlar inşallah...yeter, fiyat konusundan bahsetmiş zaten...hakkında hayırlsıı olsun canım...
Arennnn, yeşbüüüü nerelerdesiniz....gelinde durumunuzla ilgili birşeyler söyleyin...
selam kızlar nasılsınız. Birşey sormak istiyorum. Bizde temmuzda başlayacağız inşallah tedaviye bir aksilik olmazsa. Follik asit kullanmaya başlayayım mı ben. Bir de nasıl kullanılıyor. Ben de elevit de var folic plus ta hangisini kullanayım. Günde kaç tane içilmesi gerekiyor. Bilen varmı??????????
ilginiz için teşekkür ederim.sorularımla bıkıtmadım inş bugün eşim aramış başkenti fiyat için ve randevu için haftasonu için randevu vermemişler ve sigortalı için 5 yıl dolması lazım demiş ordan bir kadın.böyle birşey var mı?
merhabalar
işyerinde server arızlaı oradan internete giremiyordum.
Nasılsınız hepiniz uamrım iyisinizdir.
selam canlarım...
yetercim ellerine,dillerine sağlık canım arkadaşım,bütün sorulara cevap veriyorsun...allah razı olsun senden...iyiki varsınŞeniz
canım elimden geldiği kadar birşeyler yazmaya paylaşmaya çalışyorum keşke elimden daha fazlası gelseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?