selam kızlar
yeşbunun yarın transferinin 11.günü oluyor galiba değilmi. Onu çok merak ediyorum.
Yeterciğim balcalıda hangi dr a gidiyor. Benim kardeşimde balcalıda kadın doğumda dr.
çok üzüldüm yeşbu için. bu aralar üst üste o kadar negatif haberi duydum ki.
yeşbu canım hayırlısı olsun. zamanı gelince olur inşallah.
selam kızlar...dün urfaya gezmeye gitmiştim...herkes için o mübarek yerlerde o kadar çok dua ettim ki,Allahım kabul eyler inşallah...ama bu haber beni çok üzdü...yeşbücüm üzülme diyemeyeceğim hayatım,çünkü ben bile çok üzüldüm,allahım sabrını versin,güç kuvvet versin ki bir daha tedavine başlayasın canım...elimizden birşeyler gelse keşke,ama dua etmektan başka çaremiz yok...
arakadaŞlar yarın merkezde redevum var
yenİ İĞnelre baŞlayacaĞım
İnŞ her Şey yolunda gİder
arakadaŞlar yarın merkezde redevum var
yenİ İĞnelre baŞlayacaĞım
İnŞ her Şey yolunda gİder
mrb arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var ablam erzurumda oturuyor 8 yıldır çocuğu olmuyor adanaya gelip seyhan başkentte tüp bebek yaptırmayı düşünüyor biraz önce hastaneyi aradım ama çok bilgi alamadım yaptıran arkadaşlar tüp bebek sürecini anlatırlarsa çok sevinirim ablamın tek tüpü kapalı eşinin sperm sayısı düşük ve morfoloji bozuk onlara nasıl bir tedavi uygulanır adetin kaçıncı gününde başlanıyor toplam kaç gün sürüyor tüp bebek süreci maliyati ne kadar sorularımı cevaplarsanız çook sevinirim
günaydın kızlar.....ben geldim...
hepinize çok teşekkür ederim...desteğiniz...dularınız için...evet malesef olmadı....ama ne yapalım hayırlısı böyleymiş....hepinizi çok öpüyorum.....opuyorumnanaktan
canım öncelikle ablayın yada eşinin seminere katılması gerekiyor ertsi gün de dosya açtırırarak devam ediyorsun ilk reglinde geliyor muayene oluyor eğer yoksa rahşm filmi çeklir sulu lutrasyon yapıl bunlar ilk ay yapılacak tetklerdşir
sonrasında eşin ve ableyın durumuna göre tedaviye başlanır eğer öncesinde aşılama yapılmışsa (raporlu olacaksa ) yanınta bu tetkleri getirmesi gerekiyor
aşılaa yapılmamışsa durumlarıda buna uygunsa aılama yapılır
ama eğer direk tüp bebk istresenin
2500 tl hastaneye 1500-2000 tl civarındada ilaçlar tutyor
15.20 gün sürecek bir tedavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?