günaydın kızlar.....ben geldim...
hepinize çok teşekkür ederim...desteğiniz...dularınız için...evet malesef olmadı....ama ne yapalım hayırlısı böyleymiş....hepinizi çok öpüyorum.....opuyorumnanaktan
inşallah canım. allah bebeğine kavuştursun:Saruboceq:
teşekkür ederim cevabın için daha önce aşılama yapılmadı direk tüp bebek dendi hastane bana bilgi verirken raporlu olarak 1600 tüpbebek 500ile 800 arasıda ilaçların yüzdesi dedi yani toplamda 2200 en fazla bu rakamların üstünde masraf oluyormu ?
yeterciğim sanaydı yanlış oldu.
Canım inşallah herşey yolunda gider. Sana bol şanslar.
canım benim seni burada görmek güzel. Hayırlısı oldun.
Benimde birkaç güne belli olur. Umutlu değilim. Tekrardan başkent konusundada kararsızım. Kalabalıklığından ziyade muayeneye birkaç kişi almaları, birebir dr dan bilgi almamak ve en önemliside her seferinde farklı dr a denk gelme ihtimali bana stres oluyor.
Ama bilmiyorum işte karasızım.
[sıze="2"]günaydın kızlar.....ben geldim...
Hepinize çok teşekkür ederim...desteğiniz...dularınız için...evet malesef olmadı....ama ne yapalım hayırlısı böyleymiş....hepinizi çok öpüyorum.....opuyorumnanaktan[/sıze]
canım benim seni burada görmek güzel. hayırlısı oldun.
benimde birkaç güne belli olur. umutlu değilim. tekrardan başkent konusundada kararsızım. kalabalıklığından ziyade muayeneye birkaç kişi almaları, birebir dr dan bilgi almamak ve en önemliside her seferinde farklı dr a denk gelme ihtimali bana stres oluyor.
ama bilmiyorum işte karasızım.
canım işe döndünmü
üzme kendini diyemiyorum
biliyorum neler hissetiğini
rabbim sağlık versin sana ve eşine
inşşş
kendinizi toplayıp tekrar denersiz
tayfun beyle görüşe bildinmi ne dedi
bu konuda
umutefe iskenderunda ben çok sıkıntı çektim sen nasıl muamele gördün ve hangi doktorlarda muayene oldun bilmiyorum ama ben hep merhametsizlere denk geldim.sen kaç yıllık evlisin? şimdi sen öle diyince başkentide düşünmeye başladım ama hafta sonu benle hemen görüşürler mi tüm tahlillerim mevcut.
[sıze="2"]canım saol herşey için....desteğiniz için dualarınız için...allah razı olsun hepinizden....
Evet canım görüştüm tayfun beyle...oda çok üzüldü...ama canını sıkma hayırlısı böyleymiş demekki dedi....kendini hazı hissettiğinde tekrar denemk istediğinde gel görüşelim...başka bir tedavimi denememiz gerek yani ilaç dozunu başlarken artırrken o yollarımı değiştirelim ....bakalım bir gel dedi....en az 2 ay adet göremn lazım ondan sonra ne zaman hazır hissedersen gel bekliyorum dedi...hem bu 3. Denemen olacağı için 2 embriyo transfer edilecekd edi...bakalım artık canım yaaaa...
Sen ne yaptın tedavinin hangi aşamasındasın???[/sıze]
canım yyaaaa ne demek keşke elimden hada fazlası gelseydi
yanıda olabilseydim sıkıntını bölüşebilseysim
ama olmuyor uzağız
inşş kolay atlatacaksın
canım ben pregon kulanmaya başlasım 300 ünite
cuma günde randevum var bakalım
pzts tayfun bey vardı
güzel habeler almak istiyoum atrık dedim
benim elimde olsa hiç bekleymezdi ama
inşş bu sefer güzel olcak diyor
canım üzme kendini bizim pc bozuk net cafedeyim şimdi
selam canlarım,
yetercim,arencim güzel haberlerinizi bekliyorum,dualarımdasınız kızlar...
yeşbücüm,nasılsınız canım,işe başladın geliba,seninle belki aynı döneme denk gelir de beraber başlarız tedavimize canım ve sonunda da bebişlerimizle döneriz inşallah...
kızlar ben bu ara işe başladım,bakalım hem iş,hem tedavi nasıl olacak bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?