Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım benim seni burada görmek güzel. hayırlısı oldun.
benimde birkaç güne belli olur. umutlu değilim. tekrardan başkent konusundada kararsızım. kalabalıklığından ziyade muayeneye birkaç kişi almaları, birebir dr dan bilgi almamak ve en önemliside her seferinde farklı dr a denk gelme ihtimali bana stres oluyor.
ama bilmiyorum işte karasızım.

yeterciğim sanaydı yanlış oldu.
canım inşallah herşey yolunda gider. sana bol şanslar.

herkese gÜnaydılarrrrrrrrrrrrrrr

canım evet sna sölenen rakkam tüp bebek için öncesinde yapılan teklerdede biraz fark çıkıyor
hormon tahlilerini yeniletiyorsun onlaraad birz fark oluyor
birde dosya açtırken 68 tl ödüyorsun
yani 300 tl falan gibi bir şeyler gidiyor
ön tetklerde

yeterciğim sanaydı yanlış oldu.
Canım inşallah herşey yolunda gider. Sana bol şanslar.

canım sağol çok teşekür edrim
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

evet bu söledğin şeyler benide rahatsız ediyor
ama gerçekten iyi sonuç alıyor hastlar
benim başkentte olma nedenlerimden bir tanesi
araştırma has
olması dün tayfun beyede söledim yani başka merkezler
hiç araştırmıyorlar
aman ne bileyim yaa kısmet işte
varsa kısmetimizde gelir
yoksa yapılacak bir şey yok
inşşşşşş gelir inşşşşkısmetimizde vardır

canım işe döndünmü
üzme kendini diyemiyorum
biliyorum neler hissetiğini
rabbim sağlık versin sana ve eşine
inşşş
kendinizi toplayıp tekrar denersiz
tayfun beyle görüşe bildinmi ne dedi
bu konuda

canım inşallah senin güzel haberinle seviniriz....

evet benimde çok hoşuma gitmiyor canım bu kalabalık ama allahtan doktoruma güveniyorum...tayfun bey olmasa başkenti bende düşünmezdim.....

canım saol herşey için....desteğiniz için dualarınız için...allah razı olsun hepinizden....

evet canım görüştüm tayfun beyle...oda çok üzüldü...ama canını sıkma hayırlısı böyleymiş demekki dedi....kendini hazı hissettiğinde tekrar denemk istediğinde gel görüşelim...başka bir tedavimi denememiz gerek yani ilaç dozunu başlarken artırrken o yollarımı değiştirelim ....bakalım bir gel dedi....en az 2 ay adet göremn lazım ondan sonra ne zaman hazır hissedersen gel bekliyorum dedi...hem bu 3. denemen olacağı için 2 embriyo transfer edilecekd edi...bakalım artık canım yaaaa...

sen ne yaptın tedavinin hangi aşamasındasın???

canım kusura bakma yeni girebildimde internete.ben iskenderunda hiç gitmedim doktora direk başkente başladım.zaten 6 yıldır olmamaıştı.çok güzel bilgilendirildim.seminere gitmen gerek önce çünkü seminere katılmadan randevu vermiyorlar.önce seminere katılıyosun sonra bütün bilgilerinle dosya açılıyor.gittinmibütün tahlilleri götür.haydi hayırlısı bakalım.

canım yyaaaa ne demek keşke elimden hada fazlası gelseydi
yanıda olabilseydim sıkıntını bölüşebilseysim
ama olmuyor uzağız
inşş kolay atlatacaksın

canım ben pregon kulanmaya başlasım 300 ünite
cuma günde randevum var bakalım
pzts tayfun bey vardı
güzel habeler almak istiyoum atrık dedim
benim elimde olsa hiç bekleymezdi ama

inşş bu sefer güzel olcak diyor
canım üzme kendini bizim pc bozuk net cafedeyim şimdi

selam canlarım,

yetercim,arencim güzel haberlerinizi bekliyorum,dualarımdasınız kızlar...

yeşbücüm,nasılsınız canım,işe başladın geliba,seninle belki aynı döneme denk gelir de beraber başlarız tedavimize canım ve sonunda da bebişlerimizle döneriz inşallah...

kızlar ben bu ara işe başladım,bakalım hem iş,hem tedavi nasıl olacak bilemiyorum...

canım inşalalh güzel haberler alırız senden....allah yardımcın olsun inşallah....

merhaba gülyüzlüm....saol canım..evet başladım işe....sen enz aman başlayacaksın ki tedaviye???

yeşbu canım sen ilk denemeni ankara tüp bebekte yaptırmıştın. merkezden memnunmuydun. şimdi orada gökhan bey var. nasıl.

Son düzenleme:
bugün uğrayan yok.
p.tesi için hem başkentten randevu aldım.

Son düzenleme:
selam canlarım...

arencim çok üzüldüm hayatım,inşallah ikinci denemende tutar...yer arayşı içerisindesin neden memnun kalmadınmı ki???için nereye sinerse orda yaptır tabi ki...ben iki kez aşılama yaptırmıştım,ikisinde de klomen kullanmıştım,iğne yoktu,sen bence başkente sor tekrar sana ilaçlamı,iğneylemi yapacaklar,belki ikincide iğne kullanırlar...diğer merkezler hakkında da hiç bir bilgim yok canım...hakkında hayırlısı olsun...

yeşbücüm,tedaviye bu yıl bitmeden başlamam lazım,çünkü elimde ilaçlarım var,son kullanma tarihleri bitmeden başlamam gerek...ilaçlar beni tedaviye yitiyor,yoksa hevesim pek kalmadı gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…