selam canlarım...
arencim çok üzüldüm hayatım,inşallah ikinci denemende tutar...yer arayşı içerisindesin neden memnun kalmadınmı ki???için nereye sinerse orda yaptır tabi ki...ben iki kez aşılama yaptırmıştım,ikisinde de klomen kullanmıştım,iğne yoktu,sen bence başkente sor tekrar sana ilaçlamı,iğneylemi yapacaklar,belki ikincide iğne kullanırlar...diğer merkezler hakkında da hiç bir bilgim yok canım...hakkında hayırlısı olsun...
yeşbücüm,tedaviye bu yıl bitmeden başlamam lazım,çünkü elimde ilaçlarım var,son kullanma tarihleri bitmeden başlamam gerek...ilaçlar beni tedaviye yitiyor,yoksa hevesim pek kalmadı gibi...
yeşbu canım sen ilk denemeni ankara tüp bebekte yaptırmıştın. merkezden memnunmuydun. şimdi orada gökhan bey var. nasıl.
birde özel adana tüp bebekte hamdi karanfil var bunlar hakkında bilgisi olan var mı.
kararsızım.
yeşbu canım kaç gündür kimseden ses yok senin yazdığını görünce birden sevindim.
umarım iyisindir canım. üzüldüm böyle birşey yaşamana. bugün randevuma gitmedim. düşünme aşamasındayım. herkes 2.aşılamayı yaptır diyor benimde kafam karıştı. 1 ay düşüneyim dedim en azından.
ankara tüp bebektede gökhan bey dışında kimse yok malesef. benim ankarada yaptırma şansım var biliyorsun eşim orada zaten. ama ailem orada olmadığı için o dönemde benle ilgilenecek kimse yok. eşimin aileside izmirde. ama yinede ankarada merkez araştıracağım. buradaki yerler belli zaten.
başkent turan çetin,ankara tüp, özel adana tüp.
tşk. canım. 1 ay bekleyip düşüneceğim. ve araştıracağım .canım senin kararın öenmli tabi...ama aşılamada yaptırsam tüp bebekte yaptırsan bence imkanın varken ankarada yaptır derim...bence sen bilirisin tabi...keşke benim imkanım olsa gözü kapalı giderim ankaraya...ve sakın hangi merkeze gidersen git sakın turan çetine gitme....
birde 2. aşılamdansa ben tüp bebk taraftarıyım...yani aşılama bana zaman ve para kaybı gibi geliyor...tabi doktorların kararı daha önemli...
merhaba arkadaşlar.biraz ara vermiştim yazamıyordum.biraz telaşlıydık da.10 gün önce kanamam oldu biraz hiç yoktan.çok ama çok korktuk bebeklerimize bişe oldu diye.çokkkkk şükür onlar çok iyi hızla büyüyor.acil olarak iskenderunda 2 doktora gittim ama net cevaplar alamadfım.bebeklerin iyi olduğunu ve böyle şeyler olabilineceğini söylediler.hemen erhan beyle irtibata geçtim o sakın gelme pazartesiye kadar yat dedi.pazartesi randevum vardı.gittik.bebekler çok iyi gayet sağlıklı hattaense kalınlığını falan inceledi çok şükür normal çıktı.kafamda soru işareti oluşturan ikili testi sordum.o da ikiz gebeliklerde kesin sonuç vermiyormuş.ama usg çok detaylı inceledi.çok iyi dedi...kanamanda kesilir olabilir dedi ve bitti...
canım geçmiş olsun. bebeklerin sağlıklı ise korkma. kanama oluyor böyle bazıalrında. ama tabii ki sen yine de dikkatli ol. iyi bak minişlere.
tşk. canım. 1 ay bekleyip düşüneceğim. ve araştıracağım .
yeterden hiç ses yok. onu merak ettim.
canım dün yeterle telefonda görüştük....evdeki netinde problem varmış...giremiyormuş...dünde kontroldeymiş...yumurtaları yavaş büyüyormuş doktor bekleyelim biraz demiş...iğnelere devam demişler öyle...
yeterciğim hoşgeldin.
Uamrım iyisindir.
bende başkent egitmeyi düşünüyorum
:) başaracazzz.arennn ben sana özelden mesaj atamıyorum canımmm yeni olduugm için sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?