Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

ben p.tesi için randevu almıştım tekrar başlamak için ama vazgeçtim. aşılama yaptırmayacağım. biraz bekleyip temmuz sonu ağustos gibi tüp bebeğe başlamaya karar verdim. bu sürede de ankarada merkez araştıracağım.
bu iş biraz kısmet işi.başkentte olumlu sonuç alana çok denk geldim. ekip iyidir mutlaka ama çok kalabalık olması ve ondan ziyade muayene sistemi beni rahatsız etti. her seferinde farklı dr a denk gelebilmek tek bir dr tarafından birebir takip edilmemek ve görüşememek huzursuz ediyor beni. mesela aşılama öncesi son kontrolde bülent beye denk gelmiştim muayenede rahim zarı biraz ince aşılama günü tekrar bakalım dedi. ama aşıla günü beni usg si olmayan bir odaya aldılar ve diğer tayfun bey geldi aşılama için artık ben dedim bülent bey böyle demişti diye. ondan sonra başka odaya alıp baktı. böyle şeyler stres yapıyor beni. .

arenciğin sen yazalı baya olmuş...kaç gündürde ben giremedim cvp veremedeim...canım öncelikle çok üzüldüm...hakkınd ahayırlısı inşallah...canım ben ankara adana tüp bebek merkezinden mennum kaldığım tarafları çok oldu...hatta labarotuvar şartlarıda çok iyiymiş diye çok duydum....ben sonuna kadar ordan çok memnundum...taki gökhan beyin kasık ağrılarıma rağmen dış gebeliğimi farkmetmemisine kadar hatta ultrasyon muyanem vardım kese görü...o sıralar kasık ağrımda vardı hatta acillik olduğumuda söyledim ama o bunu önemsemedi ve beni 1 hafta sonra tekrar gel kontrole kalp atımını görmek için dedi...gönderdi...ve ben o günün üstünden bir kaç gün sonra geçmiştiki kanamam oldu...ve kendisini aradığımda gene hiç ilgilenmedi...taki ben ahmet beyi arayana kadar ahmet beyde gel bir muyaneye dedi..ve o farketti dış gebeliği...düşünebiliyormusun...eğer ahmet bey halen orda çalışıyor olsaydı oraya gidecektim 2. deneme için ama onun ayrıldıuğını duyunca gitmek istemedim...yani bunlar birazda kısmet işi...bana iyi gelmeyen doktor sana iyi gelebilir...yada ne bilim sana iyi gelen bana iyi gelmez...doktor işi birazda şans işi bence...başkentte haklısın o kalabalık ve muyaneye sitmeinen bende rahatssılık duyuyorum.....orada inan tayfun bey olmazsa hayatat gitmezdim.....keşke ankarada deneyebilme şansım olsa 3. yü...ama o biraz zor...hatta merkezide buldum ankarada maya tüp bebek merkeiz çok iyiymiş bu konuda...ama işte...orası buraya çok uzak...eşimde bende nasıl gidip geliriz...ne yaparız bilmiyorum....

ayyy ne çok yazmışım öyle....umarım canım sana azda olsa yardımcı olabilmişimdir....

yeşbu canım kaç gündür kimseden ses yok senin yazdığını görünce birden sevindim.
umarım iyisindir canım. üzüldüm böyle birşey yaşamana. bugün randevuma gitmedim. düşünme aşamasındayım. herkes 2.aşılamayı yaptır diyor benimde kafam karıştı. 1 ay düşüneyim dedim en azından.
ankara tüp bebektede gökhan bey dışında kimse yok malesef.

Son düzenleme:
canım dediğin gibi kısmet işi. benim arkadaşımında dış gebeliğini ebru tarım anlamamıştı. ama neyseki o kolay atlattı. tüpleri zarar görmedi kendiliğinden gitti. tekrar hamile şimdi.

canım senin kararın öenmli tabi...ama aşılamada yaptırsam tüp bebekte yaptırsan bence imkanın varken ankarada yaptır derim...bence sen bilirisin tabi...keşke benim imkanım olsa gözü kapalı giderim ankaraya...ve sakın hangi merkeze gidersen git sakın turan çetine gitme....

birde 2. aşılamdansa ben tüp bebk taraftarıyım...yani aşılama bana zaman ve para kaybı gibi geliyor...tabi doktorların kararı daha önemli...

merhaba arkadaşlar.biraz ara vermiştim yazamıyordum.biraz telaşlıydık da.10 gün önce kanamam oldu biraz hiç yoktan.çok ama çok korktuk bebeklerimize bişe oldu diye.çokkkkk şükür onlar çok iyi hızla büyüyor.acil olarak iskenderunda 2 doktora gittim ama net cevaplar alamadfım.bebeklerin iyi olduğunu ve böyle şeyler olabilineceğini söylediler.hemen erhan beyle irtibata geçtim o sakın gelme pazartesiye kadar yat dedi.pazartesi randevum vardı.gittik.bebekler çok iyi gayet sağlıklı hattaense kalınlığını falan inceledi çok şükür normal çıktı.kafamda soru işareti oluşturan ikili testi sordum.o da ikiz gebeliklerde kesin sonuç vermiyormuş.ama usg çok detaylı inceledi.çok iyi dedi...kanamanda kesilir olabilir dedi ve bitti...

tşk. canım. 1 ay bekleyip düşüneceğim. ve araştıracağım .

yeterden hiç ses yok. onu merak ettim.

canım geçmiş olsun. bebeklerin sağlıklı ise korkma. kanama oluyor böyle bazıalrında. ama tabii ki sen yine de dikkatli ol. iyi bak minişlere.

arencim,bence de paran varsa tüp bebeğe geçmen daha mantıklı,ankara da maya tüp bebek merkezinden bana sürekli mesajlar gelir,fiyatları da fena değil,kampanylar falan yapıyorlar,benim düşüncem bu işe başlayacksan biryere karar ver orda başla,merkez değiştirdikçe daha kötü oluyor çünkü,seni sil baştan alıyorlar,bir yerde başlayıp orda olana kadar devam etmek lazım....

harbiden yeter nerlerde ya..........

umutefe,bebişlerimiz sana şaka yapmışlar,tabiki korkmamak ne mümkün,ama çok şükür ki iyisiniz...

tşk. canım. 1 ay bekleyip düşüneceğim. ve araştıracağım .

yeterden hiç ses yok. onu merak ettim.

canım dün yeterle telefonda görüştük....evdeki netinde problem varmış...giremiyormuş...dünde kontroldeymiş...yumurtaları yavaş büyüyormuş doktor bekleyelim biraz demiş...iğnelere devam demişler öyle...

bende merak etmiştim. tşk. umarım olumlu sonuç alır.

slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım

yeterciğim hoşgeldin.
Uamrım iyisindir.

fena değilim canım yya yumoşlar biraz yavaş büyüyorlarmış
onun haricinde bir sıkıntım yok
sizler nasılsınız
neler var topikte

:) başaracazzz.arennn ben sana özelden mesaj atamıyorum canımmm yeni olduugm için sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…