Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhabalar kızlar.....ne habersiniz...biziyiyiz bebişlerimle yinede korkumdan pek rahat değilim mümkün oldukça dinleniyorum...

slmkızlar nasılsınız
bu gün kız kardeşimim aşılaması vardı ona destek olmak için onunla gittim daha yeni döndük sizlerde neler bakalım

inşallah yeterciğim kardeşin olumlu sonuç alır. ben aşılamamı aileden kimseye söylemediğim için balcalıyı tercih etmemiştim. gerilirim diye. çünü herkes biraz daha bekle diyordu gerilmek istemedim birde.
kardeşin başkentten memnun mu balcalıdan.

sağol canım inşş rabbim güzel sonuç almayı nasip etsin
evet memnun zaten laparskopiyide orada levent bey yapmıştı
levent byle devam etmişti ama şimdi polikilinikten devam ediyor sonuçta levent beyde farklı bir tedavi uygulamyır diye
böle uygun gördü
birde kardeşim tüp bebk raporu alana kadar başladığım yerden devam edyim dedi (inşş aşılaması tutarda tüpbebğe gerk kalmaz )yeni bir merkez herşeyi sil baştan başlatacak sonuçta
onun içinde balcalıda şimdilik ama eğer tüp bebek yapıtması gerekirse başka bir merkeze bakacak
inşş gerke kalmaz

yeterciğim birşey soracağım. şimdi benim 1.aşılamam klomenle oldu. onuda rapor içinb saymıyorlarmış diye duydum. 2 iğneli aşılama gerekiyormuş. şimdi ben neyapacağıma karar vereceğim. 2.aşılamayı yaptıracaksam başkenti düşünmüyorum özel bir merkeze gideceğim. orada yaptıracağım iğneli aşılamayı tüp bebek raporu alırken geçerli sayıyorlar mı.

canım tüp bebk için istenilen her şey aşılama içinde geçerli dedi bu gün balcalı daki rapor sekreteri canım özel merkezde yaptırdığın aşılamalar tüp bebek raporu için geçerli sayılır ancak özel merkezde ücretli yaptırsın sanırım 500 tl civarında aşılama ayrıca ilaç larda var 500 tl civarında tutyor ilaçlarda bu gün sorduk
yani bana sırarsan ücretli yerine bir ünmverstede yaptırsan paran cebinde kalır onunla tüp bebk yaptırsın ama adanaya gelecekse balcalı ve başkenten başka sana rapor verecek veücretsiz yapacak yer yok malesef

canım 5 yılık sıĞorta gırıŞı 900 gÜn ıŞ pırımı 24, 39 yaŞ aralıĞı ıŞte hormaon tahlılerı eŞının spermyoĞramı falan ama onları ayrıca sana rapor sekretelıĞınden sÖlerler

yeter çok soru sordum ama bir sorum daha var tüp bebek raporu için 2 iğneli aşılama şartı yok mu.

yeter çok soru sordum ama bir sorum daha var tüp bebek raporu için 2 iğneli aşılama şartı yok mu.

canım evet 2 iğneli aşılama şartı var
aşılama rapouyla tüpbebek raporu arasındaki tek fark bu
diğer şartlar aynı tüp bebk raporuna aşılama yapıldığına dair elimizdeki belgeyide ekliyoruz canım(bu arada bazı özel durulmar var kadının kanalarının tıkalı olması erkekğin sperm sayısının 5 milyonun altında olması yada azo sperm olması bu durumlarda direk tüp bebk raporu verliyor
)

slm kızlar ben de transferimi geçen cuma yaptırdım p.tesi test için tekrar başkent e gidecem çoookkk heyecanlıyımmm

slm kızlar ben de transferimi geçen cuma yaptırdım p.tesi test için tekrar başkent e gidecem çoookkk heyecanlıyımmm

canım inş pozitif görürsün pzrts büyük bir ihtimalle benimde opum olacxak başkentte

yeterciğim bak zaman ne çabuk geçti. tekrar opun olacakmış. inşallah canım bu sefer olumlu sonuç alırsın. senin için dua edeceğim.

gÜnaydın kılzar
hayılı cumlar
rabbım bu mÜbarek gÜnÜn sevgılı peygambeımızın hÜrmetıne dularımızı dılkelerımız kabul etsın en Çok ıhtıyacımız olanı gÖnlÜmÜzden geÇenı nasıpetsın ınŞŞ

yeterciğim bak zaman ne çabuk geçti. Tekrar opun olacakmış. Inşallah canım bu sefer olumlu sonuç alırsın. Senin için dua edeceğim.

arkadaşım allah rzı olsun sağolun duaya çok ihtiyacımvar birde bu yolda bu durumu yaşanaların duası banim için bambaşka
rabbim bizleri dualrına ortak eden kullarından razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…