bende başkent egitmeyi düşünüyorum
inşallah yeterciğim kardeşin olumlu sonuç alır. Ben aşılamamı aileden kimseye söylemediğim için balcalıyı tercih etmemiştim. Gerilirim diye. çünü herkes biraz daha bekle diyordu gerilmek istemedim birde.
Kardeşin başkentten memnun mu balcalıdan.
yeterciğim birşey soracağım. şimdi benim 1.aşılamam klomenle oldu. onuda rapor içinb saymıyorlarmış diye duydum. 2 iğneli aşılama gerekiyormuş. şimdi ben neyapacağıma karar vereceğim. 2.aşılamayı yaptıracaksam başkenti düşünmüyorum özel bir merkeze gideceğim. orada yaptıracağım iğneli aşılamayı tüp bebek raporu alırken geçerli sayıyorlar mı.
yeter çok soru sordum ama bir sorum daha var tüp bebek raporu için 2 iğneli aşılama şartı yok mu.
slm kızlar ben de transferimi geçen cuma yaptırdım p.tesi test için tekrar başkent e gidecem çoookkk heyecanlıyımmm
slm kızlar ben de transferimi geçen cuma yaptırdım p.tesi test için tekrar başkent e gidecem çoookkk heyecanlıyımmm
yeterciğim bak zaman ne çabuk geçti. Tekrar opun olacakmış. Inşallah canım bu sefer olumlu sonuç alırsın. Senin için dua edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?