- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
merhaba kızlar bende başkentte aşılama yaptıracam. yarın kontrolüm var yumurtalara bakılacak dün gitmiştim baktı cumartesiye yeterince büyüklüğe gelir tekrar gel bakalım dedi. bu arada iğnemide yazdı ovitrel. yumurtalar içinde gonalf vermişti. pazarteside aşılama olacak dedi. gittğimde hamile haberi aldık bir tane 11 yıllık evliymiş başka yerlerdede tüp bebek yaptırmış falan oraya ilk gelişiymiş. nasıl mutlu oldum ya ordaki herkes ağladı. ben şimdilik memnunum. ayrı doktorlar geliyor ama kızlar zaten onlarda hatırlamaz sonuçta ben çok özele gittim onlar hep aynı doktordu ama her defasında dosyalara bakıyorlardı. başkentte zaten herşey yazıyor dosyanda ben memnunum. bide bana öneren çok kişi oldu ve hepsininde bebekleri var hemde ilk seferde tutmuş.
ben transfer yaptırdım ama bu konuda biraz cahilim yeter op transfer mi toplama mı ?
merhaba kızlar bende başkentte aşılama yaptıracam. Yarın kontrolüm var yumurtalara bakılacak dün gitmiştim baktı cumartesiye yeterince büyüklüğe gelir tekrar gel bakalım dedi. Bu arada iğnemide yazdı ovitrel. Yumurtalar içinde gonalf vermişti. Pazarteside aşılama olacak dedi. Gittğimde hamile haberi aldık bir tane 11 yıllık evliymiş başka yerlerdede tüp bebek yaptırmış falan oraya ilk gelişiymiş. Nasıl mutlu oldum ya ordaki herkes ağladı. Ben şimdilik memnunum. Ayrı doktorlar geliyor ama kızlar zaten onlarda hatırlamaz sonuçta ben çok özele gittim onlar hep aynı doktordu ama her defasında dosyalara bakıyorlardı. Başkentte zaten herşey yazıyor dosyanda ben memnunum. Bide bana öneren çok kişi oldu ve hepsininde bebekleri var hemde ilk seferde tutmuş.
su, canım kaçıncı aşılaman bu. tüp bebek içinmi gidiyorsun. aşılamaları prosedür gereği mi yapıyorlar. çünkü başkent ilk aşılamada hemen iğneye başlamıyor. ben orada yaptırdım geçen ay aşılama mı.
aaa keşke önceden görüşseydik orda karşılaşmışızdır mutlaka orda. pazartesi aşılama olacak senin ne için canımcanım yarın benimde kontrolüm var başkentte
canım ben daha önce klomenle yaptırmıştım başka yerde ama ziyapaşa kadın doğumda. koşullarda kötüydü. doktor yumurtalara bile bakmadan aşılama yaptı. saat bile hesaplamadı. buraya yeni gittim. 5 yıllık evliyim doktor esra hanım bana artık beklemenin anlamı yok. klomende defalarca denenmiş inşallah tutar iğneyle deneyelim dedi. kanun çıkmış iğnesiz aşılamalar kabul edilmiyormuş. sorun yok zaten dedi. belki böyle sonuç elde ederiz dedi. tüp bebek için gitmiştim aslında canım. sen ne yapmaya karar verdin canım peki.
aaa keşke önceden görüşseydik orda karşılaşmışızdır mutlaka orda. pazartesi aşılama olacak senin ne için canım
yeterciğim ne haber????ne yaptın????ne zaman toplanıyor yumoşlar???
canım ben daha önce klomenle yaptırmıştım başka yerde ama ziyapaşa kadın doğumda. koşullarda kötüydü. doktor yumurtalara bile bakmadan aşılama yaptı. saat bile hesaplamadı. buraya yeni gittim. 5 yıllık evliyim doktor esra hanım bana artık beklemenin anlamı yok. klomende defalarca denenmiş inşallah tutar iğneyle deneyelim dedi. kanun çıkmış iğnesiz aşılamalar kabul edilmiyormuş. sorun yok zaten dedi. belki böyle sonuç elde ederiz dedi. tüp bebek için gitmiştim aslında canım. sen ne yapmaya karar verdin canım peki.
inşallah canım bu sefer olur.
bana bir defa aşılama yaptılar ,tayfun bey ilkini klomenle deneyeceğiz dedi. herşey iyi görünüyordu ama olmadı.
canım iyi geçti kontrolüm tayfun bey vardı (her zamanki gibi bütün alçak gönülüğüyle ilğilendi )çok güzel görünüyor yumoşlar sayıda güzel dedi pzrts sabah opum olacak allahın izni ile
inll bu sefer muafak olurum canım inşşş
canım sevindim adına. uamrım güzel sonuç alırsın.
herkese iyi paralaryeni gelen arkadşlarımız hoşgelmişler,ne güzel topiğimiz şenlenmiş,inşallah çocuk sesleriyle de daha çok şenlenir...
Arencim,aşılama için karar vermişsin,hakkında hayırlısı olsun hayatım,inşallah hamdi beyin eli uğurlu gelir...
Yetercim,dularım seninle canım..inşallah çok güzel kaliteli yumurtalar toplanır,perşembe günü de transferin olur,ondan sonra da saymaya başlarız inşallah...inançlı ol,herşeyimiz allaha emane,unutmayalım ki,yüce mevlam ol derse olacak...gerisi baheneden ibaret,biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz,taktir allahın...
Yeşbücüm,senden ne haber hayatım....,,
kızlar birde daha önce sormuştum,öğreneniz oldumu acaba,ardışık transferle ilgili bilgi alabildinizmi????
yeter neyaptı acaba. Bugün opu vardı.
iyiyim canım geldim 18 yumoşum olmuş toplandı
inşş yarın dölendiklerin haberinide alrısam daha çok sevineceğim
inşallah alacaksın. Bende merak etmiştim seni. Uamrım yarın daha da güzel haberler alırsın. Merak edeceğim bilgilendirirsin.
merkesden aradılar arakadaŞlar
18 yumoŞtan 3 tanesİne İŞlem yaplmıŞ ve bİr tane embİryom oluŞmuŞ yarın tekara arayacaklar ve bÖlÜnmesİ devam eerse yarın transfer edecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?