canım zaten 1 tane koyacaklardı. Inşallah o bitane sağlıkla ilerler veee yarın seninle olur. 9 ay sonrada kucağında.
merkesden aradılar arakadaŞlar
18 yumoŞtan 3 tanesİne İŞlem yaplmıŞ ve bİr tane embİryom oluŞmuŞ yarın tekara arayacaklar ve bÖlÜnmesİ devam eerse yarın transfer edecekler
inşallah devam eder canım.
benim tüp bebek konusunda çok bilgim yok da ondan soruyorum. benim anlamadığım birşey var 18 tane toplanandan hemen 15 tanesi gitmiş mi, . yani neden sadece 3 tanesine işlem yapılmış. toplanan sayısı iyi çünkü.
canım işlem görecek kadar kaliteli değiller her halde
3 tanesi işlem gördü dediklerine göre yani bend sormadım alak bulakım zaten
arkadaşlar merhaba bir kaç tane sorum var cevaplayabilriseniz sevinirim.?
1)sizce tüp bebek için antep eurofertil ile adane seyhan başkent mi
2)başkent dersek tayfun beyle cumartesi görüşme sağlayabilirmiyim?
3) ben direk gelecek ay tüp bebek yaptırmak istiyorum yaparlar mı?
4)raporsuz tüp bebek ücreti ne kadar?
bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar...
Allah hepininizin gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah...
arkadaşlar merhaba bir kaç tane sorum var cevaplayabilriseniz sevinirim.?
1)sizce tüp bebek için antep eurofertil ile adane seyhan başkent mi
2)başkent dersek tayfun beyle cumartesi görüşme sağlayabilirmiyim?
3) ben direk gelecek ay tüp bebek yaptırmak istiyorum yaparlar mı?
4)raporsuz tüp bebek ücreti ne kadar?
bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar...
Allah hepininizin gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah...
kuzum olsaydı 2 tene koyacakları ama kısme rtık
sağol inşş
sn nasılsın bol bol dinlen yorma kendini
dün kuzenim vardı aşılam yapımıştı kan veremeye gelmişti başkente
orada çok az görüşmüştük bu gün araım haileymiş .ok sevindim drısıda bizlere olsun
inşşşşşşşşşş
aminnn canımmmm aminnnnnnnnnnnn. Canım senin ilk deneme değil o zaman canım. Dikkat etmemişim kusura bakma yaaaç canım tutsunda tek olsun . Yeterki sağlıklı olsun ve olsun. Nasıl umut ışığı oluyor bana bilsen böyle şeyler. Her muyaneye gittiğimde hatta aşılama günüde hamile haberi aldım ve ağladım. Inşallah tutar artık canım yaaa. çok ağrım var ama normalmi bilmiyorum. Acaba jelmi yapıyorki. Kasıklarım çok ağrıyor karnım kocaman. Göğüslerim kocaman. Ovitrelden beri. Kızlar sizde yaptırdınız herhalde normalmi yaaa. Doktor iğnedendir dedi göğüslerim için. Allahım inşallah tutarda bi daha gerek kalmaz yaaa. Kuzeninede çokkk sevindim rabbim devamına erdirsin inşallah canım. çok mutlu oluyorum böyle şeylerde yaaa. Sanki kendim kalmışım gibi. Inşallah bizlerde en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz. Senin transfer ne zaman canım. Benim dinlenmem biraz zor canım çalışıyorum çünkü. Ama rabbim yüzüme baksın ne diyim.
canım iyi dileklerin için sağol inşş canım bu benim 4. Deneme
inşş hepimiz için güzel hbaerlev evrmiyi nasip etsin rabbim
inşşşşşşşşş
az Önce merkezden aradılar
tek embİryo oduĞu İÇİn bu gÜn transfer yapacaklardı ama kalİtecİ İyİ olduĞu İÇİn yarın transfe yapılacak
İnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ rabbİm yardımcımız olsun
amin canım aminnn inşallahhh.
Canım yaaaa. çoooook güzel bi haber. Inşallah kuzun sana geliyordur. Rabbim sana bağışlasın inşallah. Sağlıkla. Sankim hamile kalmışsın gibi sevindim yaaaa
canım allah razı olsun elim ayağım boşaldı valla
inşş budan sonrada her şey yolunda gider
rabbim hepimize anne olmayı asip etsin inşş
çok şükür rabbime
amin canım amiiiiin. Inşallah çok az kaldı hatta çok çok çok az.şimdi bebeğin orda büyüyor yarın seninle büyümeye devam edecek.9 ay sonrada kollarında olacak canım. Tranferden kaç gün sonra tahlil olacak canım. 10 mu sanırım aynı zamanlarda kavuşuruz değilmi canımm yaaa. Inşallah allahım inşallaaaaaaaaaaaaah
canım yaaaaaaaaaaa
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ne güzel yazmışsın öle
evet transferden 10 gün sonra
inşş burada hep birlikte hamiş haberine halaylar çekeriz
inşşşşş
inşallah canım yaaaa. çok az kaldı canımmm. sana özelden msn adresimi atıyorum canım. eklermisin beni
kızlar merhaba.....nasılsınız....uzun zamandır giremiyorum..işyerinin yoğunluğundan...artık tüp bebek tedavim yok diye sizleri unuttum sanmayın...herbirininiz takip ediyorum ve merakla sabırsızlıkla mutlu haberlerinizi bekliyorum....
yeterciğim sende haberler güzel çok şükür...allah devamını nasip etsin ve allah yar ve yardımcın olsun inşallah yarın canım....:Saruboceq:
arenciğim sen yaptın hala araştırma aşamasındamısın???:CüvCüv:inşalalh bu seferki tedavinde sonun böyle olur hayırlısyla....:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
gülyüzüm sen ne zaman denyecektin???inşallah seninde bu seferki tedavinde sonun böyle olur hayırlısyla :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
ve tabikide bende....kaydirigubbakcemile3
butturfleys bir görünüp bir kayboluyorsun benden beter....sık sık bekliyoruz seni....:1hug:
sayfamızı takip eden katılan arkadaşlarda hoş gelmişler.....:1hug:
şimdilik hoşçakalın.....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?