kızlar merhaba.....nasılsınız....uzun zamandır giremiyorum..işyerinin yoğunluğundan...artık tüp bebek tedavim yok diye sizleri unuttum sanmayın...herbirininiz takip ediyorum ve merakla sabırsızlıkla mutlu haberlerinizi bekliyorum....
yeterciğim sende haberler güzel çok şükür...allah devamını nasip etsin ve allah yar ve yardımcın olsun inşallah yarın canım....:Saruboceq:
arenciğim sen yaptın hala araştırma aşamasındamısın???:CüvCüv:inşalalh bu seferki tedavinde sonun böyle olur hayırlısyla....:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
gülyüzüm sen ne zaman denyecektin???inşallah seninde bu seferki tedavinde sonun böyle olur hayırlısyla :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
ve tabikide bende....kaydirigubbakcemile3
butturfleys bir görünüp bir kayboluyorsun benden beter....sık sık bekliyoruz seni....:1hug:
sayfamızı takip eden katılan arkadaşlarda hoş gelmişler.....:1hug:
şimdilik hoşçakalın.....opuyorumnanaktan
aminnn canımmmm aminnnnnnnnnnnn. canım senin ilk deneme değil o zaman canım. dikkat etmemişim kusura bakma yaaaç canım tutsunda tek olsun . yeterki sağlıklı olsun ve olsun. nasıl umut ışığı oluyor bana bilsen böyle şeyler. her muyaneye gittiğimde hatta aşılama günüde hamile haberi aldım ve ağladım. inşallah tutar artık canım yaaa. çok ağrım var ama normalmi bilmiyorum. acaba jelmi yapıyorki. kasıklarım çok ağrıyor karnım kocaman. göğüslerim kocaman. ovitrelden beri. kızlar sizde yaptırdınız herhalde normalmi yaaa. doktor iğnedendir dedi göğüslerim için. Allahım inşallah tutarda bi daha gerek kalmaz yaaa. kuzeninede çokkk sevindim Rabbim devamına erdirsin inşallah canım. çok mutlu oluyorum böyle şeylerde yaaa. sanki kendim kalmışım gibi. inşallah bizlerde en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz. senin transfer ne zaman canım. benim dinlenmem biraz zor canım çalışıyorum çünkü. ama Rabbim yüzüme baksın ne diyim.
yeter canım bugün hiç giremedim eve de geç geldim gelir gelmez hemen bilgisayarı açtım.
çok sevindim iyi kalite olmasına. Sen bir tane döllendi deyince allahım inşallah birşey olmazda transfer olur diye dua ettim. çok sevindim heyecanlandım anlatamam içim kıpır kıpır oldu. öpüyorum seni. Yarın güzel haberlerini bekliyorum.
canım sağol
inşşş
birazdan çıkcağız bu gün transfer olacak inşşş
her şey yolunda giderse
dua edein bana olurmu
senden haber almak güzel uzun zamandır kayıptın.
ben iyiyim bu ayı boş geçirdim. işte 2.aşılamaya karar verdim. adet olmayı bekliyorum.
kendine iyi bak. arada uğra. öpüldün.
hayırlı olsun aşılaman umarım iyi sonuç alırsın. ilaçlar şişkinlik yapıyor. ben regl olduktan sonra bile 1 hafta şiştim resmen ve kasıklarım ağrıyordu.burada aşılama yaptıranlara da sordum regl olupta hala ilaç kullanılan dönem gibi kasık ağrılarınız oluyor mu diye. bekleme döneminde göğüslerim çok az şişmişti ama uçları hassalaşmıştı.jel de yapıyor ovitrelle de. yeni yeni bedenim kendine geldi.
canım sağol
inşşş
birazdan çıkcağız bu gün transfer olacak inşşş
her şey yolunda giderse
dua edein bana olurmu
[sıze="2"]kızlar yeterle görüştüm....bebişini almış birazdan çıkacak eve dönecekler....kaliteside gayet iyiymiş maşallah...hadi bakalım hayırlısı...artık 10 gün sonrasını da sabırsızlıkla bekliyoruz....:dance:[/sıze]
geldimmmmmmmmmmmmmmm
çok şükür bebişimle birlikte
inşş ben,i bırakmazda teyzeleri 10 gün sonra burada seviniriz beraber
canımmmmm ne güzel bi cümle bebeğim benimle birlikte cümlesi. Rabbim karnında sağlıkla büyütsün İnşallah canım benim. sanki hamileyim dedin gibi geldi birden içim bi tuhaf oldu canım yaaa. Rabbim duyduğumuz günleride gösterecek inşallah. çok az kaldı sadece 10 gün sonraaaa :lepilumunekankayizsmile
geldimmmmmmmmmmmmmmm
çok şükür bebişimle birlikte
inşş ben,i bırakmazda teyzeleri 10 gün sonra burada seviniriz beraber
canım benim çok fena şişti göğüslerim çok acıyor. kasıklarım patlayacak sanki. bugünde acayip bi bel ağrısı başladı. sanki kopacak. ovitrelden sonra göğüslerim falan şişti ama sanırım şimdikiler dediğin gibi jelden. sen nasılsın canım yer buldunmu 2. aşılama için.
canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşş 14 haziran test günüm
seninkide o günere denk gelecek sanırım
özel adana tüp bebek ve ankara tüp bebek konusunda kararsızım. daha reglime 2 hafta var bu süre içinde düşüneceğim.
canım benim 15 haziran senden bir gün sonra. Inşallah ikimizde güzel haberler veririz canım yaaa. Aslında senin bebişin şimdi seninle karnında canım yaaa. Ne müthiş bişey canım. Rabbim sağlıkla getirsin inşallah canımmm.
Hamdi karanfilemi canım. özel adanadaki hamdi karanfildi değilmi. Diğer yeri bilmiyorum ama. Gününde az kalmış canım keşke hiç gerek kalmasaydı canım yaaa. Ama olsunda canımmmmm. Rabbim bizede o günleri göstersin inşallah en kısa zamanda
canım ne kadar güzel. Aslında şimdi sen hamilesin. Inşallah tutunur. Seninle birlikte bzide heyecanlı bir 10 gün geçireceğiz.
hayırlı olsun yetercım ıns bebegın senınle ole hıssettım bence emeklerını bosa cıkartmasın allahım ıns mujdelı haberını beklıyoruz hakkında hayırlısı olsun kendıne dıkkat et
gÜnaydın kılzar
hayılı cumalar
rabbİm dualarımızı kabul etsİn
İnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
kızlar çok teşekür ederim allah razı olsun
inşş bebişim bana tutunur ve bıraklmaz
annesi onu 7 yıldır bekliyor
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yok canım hemen çııyorum 5 dk fazasını eşim yasakladı zatenyeterciğim ama olmazki...hep bilgisayar başındasın...nasıl oturuyorsun....leptop bile olsa...çok fazla durma karşısında...radyosyon saçıyorlar hep...özellikle şu bir kaç gün.....klava:
canımsın şu mübarek cuma saati Rabbim yüzünü güldürsün inşallah yaaa. Annesinin kuzusu hemen gelsin bekletmesin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?