Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

senden haber almak güzel uzun zamandır kayıptın.
ben iyiyim bu ayı boş geçirdim. işte 2.aşılamaya karar verdim. adet olmayı bekliyorum.
kendine iyi bak. arada uğra. öpüldün.

hayırlı olsun aşılaman umarım iyi sonuç alırsın. ilaçlar şişkinlik yapıyor. ben regl olduktan sonra bile 1 hafta şiştim resmen ve kasıklarım ağrıyordu.burada aşılama yaptıranlara da sordum regl olupta hala ilaç kullanılan dönem gibi kasık ağrılarınız oluyor mu diye. bekleme döneminde göğüslerim çok az şişmişti ama uçları hassalaşmıştı.jel de yapıyor ovitrelle de. yeni yeni bedenim kendine geldi.

canım sağol
inşşş
birazdan çıkcağız bu gün transfer olacak inşşş
her şey yolunda giderse
dua edein bana olurmu

senden haber almak güzel uzun zamandır kayıptın.
ben iyiyim bu ayı boş geçirdim. işte 2.aşılamaya karar verdim. adet olmayı bekliyorum.
kendine iyi bak. arada uğra. öpüldün.

2. aşılamaya karar verdin demek...hayırlısı olsun canım....mümkün olduğunca uğrayacağım...öpüyorum....

canım benim çok fena şişti göğüslerim çok acıyor. kasıklarım patlayacak sanki. bugünde acayip bi bel ağrısı başladı. sanki kopacak. ovitrelden sonra göğüslerim falan şişti ama sanırım şimdikiler dediğin gibi jelden. sen nasılsın canım yer buldunmu 2. aşılama için.

canım sağol
inşşş
birazdan çıkcağız bu gün transfer olacak inşşş
her şey yolunda giderse
dua edein bana olurmu

canım benim hayırlısıyla git ve bebişinle gel inşallah. 10 gün sonrada tahlilde bebişinin seninle olduğunu tam olarak anla 9 ay sonra kucağında olsun canımmmm. Rabbim seninle olsun inşallah. çok çok çok güzel haberle ver bize canım

kızlar yeterle görüştüm....bebişini almış birazdan çıkacak eve dönecekler....kaliteside gayet iyiymiş maşallah...hadi bakalım hayırlısı...artık 10 gün sonrasını da sabırsızlıkla bekliyoruz....:dance:

geldimmmmmmmmmmmmmmm
çok şükür bebişimle birlikte
inşş ben,i bırakmazda teyzeleri 10 gün sonra burada seviniriz beraber

geldimmmmmmmmmmmmmmm
çok şükür bebişimle birlikte
inşş ben,i bırakmazda teyzeleri 10 gün sonra burada seviniriz beraber

canımmmmm ne güzel bi cümle bebeğim benimle birlikte cümlesi. Rabbim karnında sağlıkla büyütsün İnşallah canım benim. sanki hamileyim dedin gibi geldi birden içim bi tuhaf oldu canım yaaa. Rabbim duyduğumuz günleride gösterecek inşallah. çok az kaldı sadece 10 gün sonraaaa :lepilumunekankayizsmile

canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşş 14 haziran test günüm
seninkide o günere denk gelecek sanırım

hayırlı olsun yetercım ıns bebegın senınle ole hıssettım bence emeklerını bosa cıkartmasın allahım ıns mujdelı haberını beklıyoruz hakkında hayırlısı olsun kendıne dıkkat et

özel adana tüp bebek ve ankara tüp bebek konusunda kararsızım. daha reglime 2 hafta var bu süre içinde düşüneceğim.

canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşş 14 haziran test günüm
seninkide o günere denk gelecek sanırım

canım benim 15 haziran senden bir gün sonra. inşallah ikimizde güzel haberler veririz canım yaaa. aslında senin bebişin şimdi seninle karnında canım yaaa. ne müthiş bişey canım. Rabbim sağlıkla getirsin inşallah canımmm.

özel adana tüp bebek ve ankara tüp bebek konusunda kararsızım. daha reglime 2 hafta var bu süre içinde düşüneceğim.

hamdi karanfilemi canım. özel adanadaki hamdi karanfildi değilmi. diğer yeri bilmiyorum ama. gününde az kalmış canım keşke hiç gerek kalmasaydı canım yaaa. ama olsunda canımmmmm. Rabbim bizede o günleri göstersin inşallah en kısa zamanda

gÜnaydın kılzar
hayılı cumalar
rabbım dualarımızı kabul etsın
ınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

canım ne kadar güzel. Aslında şimdi sen hamilesin. Inşallah tutunur. Seninle birlikte bzide heyecanlı bir 10 gün geçireceğiz.

hayırlı olsun yetercım ıns bebegın senınle ole hıssettım bence emeklerını bosa cıkartmasın allahım ıns mujdelı haberını beklıyoruz hakkında hayırlısı olsun kendıne dıkkat et

kızlar çok teşekür ederim allah razı olsun
inşş bebişim bana tutunur ve bıraklmaz
annesi onu 7 yıldır bekliyor
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yeterciğim ama olmazki...hep bilgisayar başındasın...nasıl oturuyorsun....leptop bile olsa...çok fazla durma karşısında...radyosyon saçıyorlar hep...özellikle şu bir kaç gün.....klava:

gÜnaydın kılzar
hayılı cumalar
rabbİm dualarımızı kabul etsİn
İnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

kızlar çok teşekür ederim allah razı olsun
inşş bebişim bana tutunur ve bıraklmaz
annesi onu 7 yıldır bekliyor
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canımsın şu mübarek cuma saati Rabbim yüzünü güldürsün inşallah yaaa. Annesinin kuzusu hemen gelsin bekletmesin artık.

yeterciğim ama olmazki...hep bilgisayar başındasın...nasıl oturuyorsun....leptop bile olsa...çok fazla durma karşısında...radyosyon saçıyorlar hep...özellikle şu bir kaç gün.....klava:
yok canım hemen çııyorum 5 dk fazasını eşim yasakladı zaten
canımsın şu mübarek cuma saati Rabbim yüzünü güldürsün inşallah yaaa. Annesinin kuzusu hemen gelsin bekletmesin artık.

allah razı olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

a.s.günaydınlar....herkese iyi pazarlar..........

yeterciğim,güzel annemiz bebeğine kavuşmuşŞenizçok mutlu oldum,allahım bebeğini sana bağışlasın :Saruboceqnu senden ömür boyunca ayırmasın.:Saruboceq:

S&U,topiğimize hoşgeldin canım...seninde tedavin hayırlı olsun,inşallah senden de güzel haberler alacağız,belirtilerin çok güzel,eminim bu belirtiler hamileliğin işaretidir,:Saruboceq:
Allahım bu yolda olan herkesi sevindirsin:Saruboceq:

Arencim,sen nasılsın canım,yer olarak karar veremedin galiba,sıra sende arencim,inşallah karar verdiğin mekezde hamile olarak çıkarsın:Saruboceq:

kelebeğim ve yetercim,ardışık transferi sormuşsunuz teşekkür ederim canlarım......demek bize o da uygulanmayacakmafoldumben

yeşbücüm,nasılsın canım,işe başlamak sana iyi gelmiştir,ne de olsa iş yoğunluğuyla sıkıntımızı az da olsa unutturuyor....ben tedaviyi şu an için hala düşünmüyorum,ama yıl bitmeden yaptırmam lazım...sen karar verdinmi peki,tekrar başlayacakmısın???

kızlar topiğe sürekli girmek istiyorum ama işim bu aralar çok yorucu ve yoğun,o yüzden giremiyorum,ama aklım,kalbim hep sizlerle ve tabikide dualarım .....çok öpüyorum sizleri......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…