Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım aslında benimde bu yıl bitmeden yaptırmam lazım tekrardan...doktorunda dediği o ama....sanırım seneye kaldı benim yeni umutlarım :sm_confused:

hoşbulduk canımmmm. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. inşallah dediğin gibi bu belirtiler hamilelik belirtileridir canım ve size haftaya güzel haberler veririm inşallah. yetercim bebişin sana sımsıkı tutunsun diye hiç kalkmıyorsun herhalde. o seninle canım. ve haftaya sana ben burdayım anne diyecek canım. arenciğim özel adanaya iyi diyorlar canım hamdi karanfilden memnun olan çok ama sen bilirsin canım

inşallah bu sefer su dan ve yeterden güzel haber alırız da açılışı yaparız.

gülyüzlüm koşulların uygunsa bir an önce başlasan.

inşallah bu sefer su dan ve yeterden güzel haber alırız da açılışı yaparız.

gülyüzlüm koşulların uygunsa bir an önce başlasan.

canlarım çok teşekür edrim ahhal razı olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yeteeeeeeeeer nasılsın canı. varmı değişiklik güzel değişiklikler. tam tamına 1 haftan kaldı canım yaaaaaaaa

yeteeeeeeeeer nasılsın canı. varmı değişiklik güzel değişiklikler. tam tamına 1 haftan kaldı canım yaaaaaaaa

canım kasıklarımda ağrılarım var bayağıda fazla
iyimi yoksa kötümü bilmiyorum

sen nasılsın nasıl hisediyorsun

canım kasıklarımda ağrılarım var bayağıda fazla
iyimi yoksa kötümü bilmiyorum

sen nasılsın nasıl hisediyorsun

bende aşılamadan beri sürekli adet olacakmışım gibi ağrılar. göğüslerim şiş acayip. biraz ayakta dursam belim ağrıyor. sürekli uykum geliyor bide veee en önemlisi sürekli midem kazınıyor ama yemek yiyemiyorum. sende varmı başka şeyler canım

yok canım ağrılar haricinde başka bir şey yo
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bende aynı ekibin has tasıyım transferimin 5. Günü
inşş pozitif sonuç alırım
ama şu yürekten sölüyorumki
ekibin çabası anlayışı mükkemmel
gerçekten çok sabırlı anlayışı bir ekip rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşş

çok sevindim Allah bağışlasın canım yaaa. darısı bizlere olsun inşallah.bencede çok iyiler yaaa. çok samimiler. ben daha önce çok doktora gittim özeldede aşılama yaptırdım paranla rezil olursun ya işte öyle oldu. ama burdakiler çok güzel bilgilendiriyor. başlarından savmıyorlar.

gÜnaydın kızlar
günaydın annelerin en güzeli bugün nasılsın canım. ağrın çokmu. tam tamına 6 gün kaldı canım. hadi bakalım

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah bebişin seninledir canımmmm. bence seninle ama içini rahat tut canım.

günaydın sultancığım
canım bu gün dün kadar ağrım ok sanki yani şimdilk
artık biraz daha fazla ayakta kalacağım sürekli yatmakla olmuyor yaaaaaaaaaa
sen nasılsın bakalım

günaydın sultancığım
canım bu gün dün kadar ağrım ok sanki yani şimdilk
artık biraz daha fazla ayakta kalacağım sürekli yatmakla olmuyor yaaaaaaaaaa
sen nasılsın bakalım

iyi edersin canım yaaa. sürekli yatmaklada olmuyor. göğüslerin falan ne durumda şişme varmı. oyyy yerim senin bebişini canım yaaa. yerleşiyordur şimdi

[/FONT]
iyi edersin canım yaaa. sürekli yatmaklada olmuyor. göğüslerin falan ne durumda şişme varmı. oyyy yerim senin bebişini canım yaaa. yerleşiyordur şimdi
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ TEYZESİ canım göüserimde hasasiyet falan yok işte kasık ağrılarım başladı yine birde belimde var ağrı okadar

canım hayılı uğurlu olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,
darısıda bizlere olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

nasılsınız kızlar, özellikle gün sayanlar umarım herşey yolundadır.

inşşşşşşşşş canım yaaaaaaa
inşşşşşşşşş güzel haberler alır ve siZlerle paylaşırız

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar, özellikle gün sayanlar umarım herşey yolundadır.

sağol canımmm inşallah daha iyi olacaz değilmi yeteeeer. sen nasılsın canım karar verdinmi görüşmeye falan gittinmi bi yerle

çok sağol canım Allah razı olsun inşallah bizim sonucumuzda güzel olur. Rabbim sanada bebeklerini bağışlasın artık sıkıntı çekmezsin inşallah canım. benimki aşılama anlamı olurmu bilmiyorum ama benim yatmam imkansız çünkü çalışıyorum canım.

gÜnaydınnnnnnnnnnnnn
günaydın yeteeer nasılsın canımmm. bebiş nasıl. üreğinde büyüttüğün gibi karnındada büyüttünmü annesi iyi bak yeğenime ilaçlarını düzenli al kendini çok yorma veee süt içççç meyve yeeee

canımmmmmmmm
günaydın
elimden geleni yapıyorum
inşşş anesiyledir
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…