a.s.günaydınlar....herkese iyi pazarlar..........
yeterciğim,güzel annemiz bebeğine kavuşmuşŞenizçok mutlu oldum,allahım bebeğini sana bağışlasın :Saruboceqnu senden ömür boyunca ayırmasın.:Saruboceq:
S&U,topiğimize hoşgeldin canım...seninde tedavin hayırlı olsun,inşallah senden de güzel haberler alacağız,belirtilerin çok güzel,eminim bu belirtiler hamileliğin işaretidir,:Saruboceq:
Allahım bu yolda olan herkesi sevindirsin:Saruboceq:
Arencim,sen nasılsın canım,yer olarak karar veremedin galiba,sıra sende arencim,inşallah karar verdiğin mekezde hamile olarak çıkarsın:Saruboceq:
kelebeğim ve yetercim,ardışık transferi sormuşsunuz teşekkür ederim canlarım......demek bize o da uygulanmayacakmafoldumben
yeşbücüm,nasılsın canım,işe başlamak sana iyi gelmiştir,ne de olsa iş yoğunluğuyla sıkıntımızı az da olsa unutturuyor....ben tedaviyi şu an için hala düşünmüyorum,ama yıl bitmeden yaptırmam lazım...sen karar verdinmi peki,tekrar başlayacakmısın???
kızlar topiğe sürekli girmek istiyorum ama işim bu aralar çok yorucu ve yoğun,o yüzden giremiyorum,ama aklım,kalbim hep sizlerle ve tabikide dualarım .....çok öpüyorum sizleri......
hoşbulduk canımmmm. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. inşallah dediğin gibi bu belirtiler hamilelik belirtileridir canım ve size haftaya güzel haberler veririm inşallah. yetercim bebişin sana sımsıkı tutunsun diye hiç kalkmıyorsun herhalde. o seninle canım. ve haftaya sana ben burdayım anne diyecek canım. arenciğim özel adanaya iyi diyorlar canım hamdi karanfilden memnun olan çok ama sen bilirsin canıma.s.günaydınlar....herkese iyi pazarlar..........
yeterciğim,güzel annemiz bebeğine kavuşmuşŞenizçok mutlu oldum,allahım bebeğini sana bağışlasın :Saruboceqnu senden ömür boyunca ayırmasın.:Saruboceq:
S&U,topiğimize hoşgeldin canım...seninde tedavin hayırlı olsun,inşallah senden de güzel haberler alacağız,belirtilerin çok güzel,eminim bu belirtiler hamileliğin işaretidir,:Saruboceq:
Arencim,sen nasılsın canım,yer olarak karar veremedin galiba,sıra sende arencim,inşallah karar verdiğin mekezde hamile olarak çıkarsın:Saruboceq:
kelebeğim ve yetercim,ardışık transferi sormuşsunuz teşekkür ederim canlarım......demek bize o da uygulanmayacakmafoldumben
yeşbücüm,nasılsın canım,işe başlamak sana iyi gelmiştir,ne de olsa iş yoğunluğuyla sıkıntımızı az da olsa unutturuyor....ben tedaviyi şu an için hala düşünmüyorum,ama yıl bitmeden yaptırmam lazım...sen karar verdinmi peki,tekrar başlayacakmısın???
kızlar topiğe sürekli girmek istiyorum ama işim bu aralar çok yorucu ve yoğun,o yüzden giremiyorum,ama aklım,kalbim hep sizlerle ve tabikide dualarım .....çok öpüyorum sizleri......
inşallah bu sefer su dan ve yeterden güzel haber alırız da açılışı yaparız.
gülyüzlüm koşulların uygunsa bir an önce başlasan.
canlarım çok teşekür edrim ahhal razı olsuna.s.günaydınlar....herkese iyi pazarlar..........
yeteeeeeeeeer nasılsın canı. varmı değişiklik güzel değişiklikler. tam tamına 1 haftan kaldı canım yaaaaaaaa
canım kasıklarımda ağrılarım var bayağıda fazla
iyimi yoksa kötümü bilmiyorum
sen nasılsın nasıl hisediyorsun
bende aşılamadan beri sürekli adet olacakmışım gibi ağrılar. Göğüslerim şiş acayip. Biraz ayakta dursam belim ağrıyor. Sürekli uykum geliyor bide veee en önemlisi sürekli midem kazınıyor ama yemek yiyemiyorum. Sende varmı başka şeyler canım
arkadaşlar merhaba ben adana başkent hastanesinde 5 aşılama 3 tane tüp bebek yaptırdım.üçüncü de hamdolsun tuttu.şu an 13 haftalık ikizlere hamileyim.tayfun bey ve ekibi konusunda kesinlikle tereddüt etmeyin gerçekten çok iyiler. Allah bu yolda uğraşan hiç kimsenin emeğini boşa çıkartmasın. Hepinize hayırlı bebişler nasip etsin.sizler de hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmayın bakın ben 6 yıl tedavi sonucunda kavuştum. Eğer rabbim kucağıma da almayı nasip ederse inşallah.hepinize sevgiler ve inşallah bol bebişli haberler almak dileğiyle. Kaydirigubbakcemile
Arkadaşlar merhaba ben Adana Başkent hastanesinde 5 aşılama 3 tane tüp bebek yaptırdım.Üçüncü de hamdolsun tuttu.Şu an 13 haftalık ikizlere hamileyim.Tayfun bey ve ekibi konusunda kesinlikle tereddüt etmeyin gerçekten çok iyiler. Allah bu yolda uğraşan hiç kimsenin emeğini boşa çıkartmasın. Hepinize hayırlı bebişler nasip etsin.Sizler de hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmayın bakın ben 6 yıl tedavi sonucunda kavuştum. Eğer rabbim kucağıma da almayı nasip ederse inşallah.Hepinize sevgiler ve inşallah bol bebişli haberler almak dileğiyle. kaydirigubbakcemile
günaydın annelerin en güzeli bugün nasılsın canım. ağrın çokmu. tam tamına 6 gün kaldı canım. hadi bakalımgÜnaydın kızlar
bende aynı ekibin has tasıyım transferimin 5. Günü
inşş pozitif sonuç alırım
ama şu yürekten sölüyorumki
ekibin çabası anlayışı mükkemmel
gerçekten çok sabırlı anlayışı bir ekip rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşş
çok sevindim allah bağışlasın canım yaaa. Darısı bizlere olsun inşallah.bencede çok iyiler yaaa. çok samimiler. Ben daha önce çok doktora gittim özeldede aşılama yaptırdım paranla rezil olursun ya işte öyle oldu. Ama burdakiler çok güzel bilgilendiriyor. Başlarından savmıyorlar.
Günaydın annelerin en güzeli bugün nasılsın canım. Ağrın çokmu. Tam tamına 6 gün kaldı canım. Hadi bakalım
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah bebişin seninledir canımmmm. Bence seninle ama içini rahat tut canım.
günaydın sultancığım
canım bu gün dün kadar ağrım ok sanki yani şimdilk
artık biraz daha fazla ayakta kalacağım sürekli yatmakla olmuyor yaaaaaaaaaa
sen nasılsın bakalım
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ TEYZESİ canım göüserimde hasasiyet falan yok işte kasık ağrılarım başladı yine birde belimde var ağrı okadariyi edersin canım yaaa. sürekli yatmaklada olmuyor. göğüslerin falan ne durumda şişme varmı. oyyy yerim senin bebişini canım yaaa. yerleşiyordur şimdi
kızlar lütfen hemen ayaklanmayı düşünmeyin.ben hep ayağa kalkan ve çok fazla yatmayan biriydim inanın üçüncü tüp bebekte, lavabo dışında pek kalkmadım.hep uzanır vaziyette oturdum ve hatta bol bol uyudum. Bugün 13 haftam bitmesine rağmen hala yatıyorum.çünkü çok ciddi iki kez kanamam oldu ve düşük tehlikesi geçirdim.perşembe günü de düşüğü önlemek amacıyla rahim ağzına dikiş atılacak.yani anlayacağınız hamile olunca inanın çok daha fazla yatağa bağlanıyorsunuz.bu yüzden yatağa şimdiden alıştırın kendinizi.haber bekleyen ve tedavi gören arkadaşlarımın allah yardımcısı olsun dualarım hep sizlerle olacak.inşallah güzel haberlerinizi alırız.ayrıca çoğul gebelik çok sıkıntılıymış bunu yaşayınca anlıyor insan.kızlar kasıklarda kısa süreli iğne gibi batmalar oluyorsa bu bebişinizin tutunduğunun en büyük kanıtıdır. Göğüslerde hassasiyet de önemli.dilerim sonuçlarınız pozitif olur.
nasılsınız kızlar, özellikle gün sayanlar umarım herşey yolundadır.
nasılsınız kızlar, özellikle gün sayanlar umarım herşey yolundadır.
Kızlar lütfen hemen ayaklanmayı düşünmeyin.Ben hep ayağa kalkan ve çok fazla yatmayan biriydim inanın üçüncü tüp bebekte, lavabo dışında pek kalkmadım.Hep uzanır vaziyette oturdum ve hatta bol bol uyudum. Bugün 13 haftam bitmesine rağmen hala yatıyorum.Çünkü çok ciddi iki kez kanamam oldu ve düşük tehlikesi geçirdim.Perşembe günü de düşüğü önlemek amacıyla rahim ağzına dikiş atılacak.Yani anlayacağınız hamile olunca inanın çok daha fazla yatağa bağlanıyorsunuz.Bu yüzden yatağa şimdiden alıştırın kendinizi.Haber bekleyen ve tedavi gören arkadaşlarımın allah yardımcısı olsun dualarım hep sizlerle olacak.inşallah güzel haberlerinizi alırız.Ayrıca çoğul gebelik çok sıkıntılıymış bunu yaşayınca anlıyor insan.Kızlar kasıklarda kısa süreli iğne gibi batmalar oluyorsa bu bebişinizin tutunduğunun en büyük kanıtıdır. Göğüslerde hassasiyet de önemli.Dilerim sonuçlarınız pozitif olur.
günaydın yeteeer nasılsın canımmm. bebiş nasıl. üreğinde büyüttüğün gibi karnındada büyüttünmü annesi iyi bak yeğenime ilaçlarını düzenli al kendini çok yorma veee süt içççç meyve yeeeegÜnaydınnnnnnnnnnnnn
sağol canımmm inşallah daha iyi olacaz değilmi yeteeeer. Sen nasılsın canım karar verdinmi görüşmeye falan gittinmi bi yerle
çok sağol canım allah razı olsun inşallah bizim sonucumuzda güzel olur. Rabbim sanada bebeklerini bağışlasın artık sıkıntı çekmezsin inşallah canım. Benimki aşılama anlamı olurmu bilmiyorum ama benim yatmam imkansız çünkü çalışıyorum canım.
Günaydın yeteeer nasılsın canımmm. Bebiş nasıl. üreğinde büyüttüğün gibi karnındada büyüttünmü annesi iyi bak yeğenime ilaçlarını düzenli al kendini çok yorma veee süt içççç meyve yeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?