sağol canımmm inşallah daha iyi olacaz değilmi yeteeeer. sen nasılsın canım karar verdinmi görüşmeye falan gittinmi bi yerle
canımmmmmmmm
günaydın
elimden geleni yapıyorum
inşşş anesiyledir
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım telefonla görüştüm, özel adana tüp bebekte hamdi karanfile gideceğim. adetin 3.günü için randevu al dediler. adet olmayı bekliyorum daha var. 20 si gibi olacağım.
o hastane çok iyi canım ama çok pahalı geldi bana. bizim işyerine çok yakın ordan biliyorum.
inşallah öyle canım inşallah... şimdi acele ediyordur oda zaman çabuk geçsin annem beni hemen görsün diye.
o hastane çok iyi canım ama çok pahalı geldi bana. bizim işyerine çok yakın ordan biliyorum.
canım telefonla görüştüm, özel adana tüp bebekte hamdi karanfile gideceğim. Adetin 3.günü için randevu al dediler. Adet olmayı bekliyorum daha var. 20 si gibi olacağım.
fiyat söylemediler, gelince dediler sadece muayene ücretini söylediler 125 ytl diye sen hiç oradan fiyat aldın mı.
SULATN NE GÜZEL ŞEYLER YAZIYORSUN BÖLEzemuszemuszemuszemus
canım benim bir komşum var burada hamdi beyin has
3 kez tüp bebk denemişler
memnun has ama tek sıkıntısı dr her aradığında bualmamasıyımış
hakkında hayırlısı olsun
ama senin kardeşin vardı ya balcalıda ona sorsana bir nereyi önerirlermiş has olarak
ben geçen yıl sormuştum sanırım muayene 200 demişlerdi sana az söylemişler canım. inşallah ilk denemende olur canım bekletmezler.
canım benim içimden gelen şeyler istediğim umut ettiğim dilediğim şeyler sadece yazıya döküyorum ve inan az bile döküyorum içimde daha öyle şeyler var ki. hepimiz adına canımmmm olumunekankayizsmile :1hug:
canım kardeşim benim beklememden yana. Benim başkente gittiğimden rahim filmi çektirdiğimden aşılama yaptırdığımdan haberi yok. O beni balcalıda muayene ettirmişti hocasına, sizde bir sorun yok, sizin sadece birarada olma sorununuz var biran önce tayin işini halledin diyor. Ondan dolayıda ailemde hep beklememi benim boşuna sıkıntı yaptığımı düşünüyor, bende tedaviye başlama sürecimi kimseyle paylaşmadım. Eşim ben ve sizler biliyorsunuz.
anladım canım
bak benim kuzenimin 15 yıldır yoktu bebişleri
geçenlerde başkette aşılam yaptırdıalr
kuzenim antalayada eşi burada bizim buradaki dr bekleyin eşin yanıda değil diyorlardı
agaçan ay aşılama yapıldı kuzenimde aşılama günü izin alıp geldi şimdi hamile
yeter canım 15 yıl istemediler mi yoksa olmadı mı sorun mu vardı tedavi falan oldualr mı. Merak ettim canım. Geçen bahsettiğin kuzenin değilmi hastahaneye gittiğin gün hamile haberini alan.
çok sordum ama 15 yıl çok uzun bir süre geldi ondan canım.
kızzzzzzzzzz bunu bana umut olsun diyemi yazdın aren içinmi sanki daha çok bana geldi kıııız.
İKİNİZEDE YAZDIM CANIM :lepi::lepi:
canım evet o kuzenim ve eşi
sebepsiz inertilite
tedavi oluyorlardı ama biz mersinin ilçesindeyiz burada infertilitede teşekülü has yok yılardır buardaki dr gitmiş kadın seyanbaşkantte ilk aşılamada tutu
günaydın hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?