Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

benim ilk 2 denemem turan çetinde yapıldı
ben ordada yanlış bir şey görmedim hatta sonrasın beni takip etti dr bütün tetklerimi yaptırdı ben başka merkeze (başkente)araştırma has diye geçtim
bunu aynen esra hanım ve tayfun beyede söledim

günaydın hepinize

günaydın canım. Dediğin gibi herşey kısmet onun dışında yapacak bişeyimiz yok gerekenide yapıyoruz zaten

ama kızlar şu bir gerçekki her şey ısmet
eğer olacaksa önünde hiç bir şey duramıyor
rabbim oldekten sonra yoksada ne yaparsan yap nereye gidersen git olmuyor
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
inşşşşşşşş

evet benimde başkent tercihim araştırma hastanesi olması testleri falan hep aynı yerde yapılacak olmasından dolayıydı. genelde de olumlu şeyler de duymuştum.

canım bizim tanıdık turan çetinde yaptırdı 3. denemede tuttu ve üçüzleri var 2 yaşındalar şimdi. ama 3. de daha çok ilgilenmişler yaptırsn diye kendileri ısrar etmişler. yoksa vazgeçmişti onlar

evet canım aynen öyle hepsi bahane herşey kısmet.

ikinizinde 3-4 günü kaldı değil mi.

benim 5 gün kaldı canım. yeterin 4 günü kaldı. yeter nasıl hissediyorsun kendini canımmmm

canım benim seni çok iyi anlıyorum. Bende yeteride kendim kadar bekliyorum

canım yaaaaaa
inşşşşşşşşşş
rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin
inşşşşşşşşşşş
sen kendini nasıl hisediyorsun bir değişiklik varmı

evet canım aynen öyle hepsi bahane herşey kısmet.

benim 5 gün kaldı canım. yeterin 4 günü kaldı. yeter nasıl hissediyorsun kendini canımmmm

yaaa KASIKLARIMDA AĞRILARIM VAR SANKİ REGL OLACAKMIŞIM GİBİ
BİRDE SAN DÜN PAZAR GİDECEĞİMDEMİM YA ORADAN GELİNE SANCIM OLDU ZATEN 5 DK GİTİM GELDİM ÜST SOKAKTI YANİ BİLMİYORUM

canım yaaaaaa
inşşşşşşşşşş
rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin
inşşşşşşşşşşş
sen kendini nasıl hisediyorsun bir değişiklik varmı

inşallah canım. değişiklikte ne bilim canım çok varda ilaçtandır diye tahmin ediyorum. çünkü hepsi hormon sonuçta. sende varmı canım

bende dün markete gidince oldu aynısı canım.

inşallah canım. değişiklikte ne bilim canım çok varda ilaçtandır diye tahmin ediyorum. çünkü hepsi hormon sonuçta. sende varmı canım

canım hiç bir değişiklik hisetmiyorum zaten belirtide aramıyorum
kendi haline bıırktım
inşşş güzel olur
inşşşşşşş

bencede belirti arama. belirti olacak diye birşey yok. hamile kaldığım zaman tek belirtim adetimin gecikmesi oldu. diğer aylar her belirtiyi buluyordum tam hamilelil moduna giriyordum sonuç hep olumsuz oluyordu. onun için hiç tahmin etmiyordum hamile kaldığımı.
şimdi ise belirti adına birşey olsa tamam hastalanacağım diyorum. adetimden 1 hafta önce anlıyorum hastalanacağımı. ne zaman birşey hissetmem o zaman olmuş olabilir derim.

arenciğim
başından gebelik geçmiş herkes aynı şeyi sölüyor belirti aramayn diye
bakalım az kaldı göreceğiz
allahın izni ile
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

merhaba kızlar bende başkentte aşılamaya başlıyacam Allahın da izniyle insaallah .öncelikle araştırma yapacaklar kan testleri sulu ultrason gibi bakacaz bende adetimin olmasını bekliyorum.içimden bir seste insaallah olmassında gebe kalmışsındırda hiç bu zahmetlere gerek kalamz diyor.Allah hepimize birer evlat versin insaallah.bizimde sınavımız böyleymiş.Allah herkesin kalbini bir şekilde deniyor.bizim kaderimizde böyleymiş.Aren gözün aydın kaç haftalık hamilesin çok sevi,ndim canım.Allah tamammına erdirsin.

inşallah canım inşallah gerek kalmaz. ben bu ay aşılama oldum sonucu bekliyorum işte. tahlillerim falan yapılıydı hazırdı benim hemen başladık. aren hamile değil canım yanlış okudun herhalde.

günaydın kızlaaaaaaaaaar. bir gün daha yaklaştık bebişlerimize Allahın izniyle. hayırlı cumalar hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…