ne güzel.
Bana bu artık biraz şans işi gibi geliyor. Birşeyler vesile oluyor. Adana'da balcalı dışında 4 tane özel merkez var bu işi yapan. Ben hiçbirininde kötü olduğunu sanmıyorum. Parasal anlamda değerlendirmiyorum. Ekip , tedavi süreci, labaratuvar olarak falan. Belki kimisi çok pahalıdır kimisi onun yanında çok ucuzdur. Ama diğer yönlerden çok birbirlerinden farkı olduğunu düşünmüyorum. Insanlar olumlu sonuç alıyor çok memnunuz diyor, kimisi olumsuz sonuç alıyor başlıyor kötülemeye. Onun için insan kendini nerde rahat hissediyorsa oraya gitmeli. Eğer kısmetse oluyor işte.
günaydın hepinize
günaydın canım. Dediğin gibi herşey kısmet onun dışında yapacak bişeyimiz yok gerekenide yapıyoruz zaten
benim ilk 2 denemem turan çetinde yapıldı
ben ordada yanlış bir şey görmedim hatta sonrasın beni takip etti dr bütün tetklerimi yaptırdı ben başka merkeze (başkente)araştırma has diye geçtim
bunu aynen esra hanım ve tayfun beyede söledim
ama kızlar şu bir gerçekki her şey ısmet
eğer olacaksa önünde hiç bir şey duramıyor
rabbim oldekten sonra yoksada ne yaparsan yap nereye gidersen git olmuyor
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
inşşşşşşşş
ikinizinde 3-4 günü kaldı değil mi.
bende en az sizin kaadr heyecanlıyım.
canım benim seni çok iyi anlıyorum. Bende yeteride kendim kadar bekliyorum
evet canım aynen öyle hepsi bahane herşey kısmet.
benim 5 gün kaldı canım. yeterin 4 günü kaldı. yeter nasıl hissediyorsun kendini canımmmm
canım yaaaaaa
inşşşşşşşşşş
rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin
inşşşşşşşşşşş
sen kendini nasıl hisediyorsun bir değişiklik varmı
yaaa KASIKLARIMDA AĞRILARIM VAR SANKİ REGL OLACAKMIŞIM GİBİ
BİRDE SAN DÜN PAZAR GİDECEĞİMDEMİM YA ORADAN GELİNE SANCIM OLDU ZATEN 5 DK GİTİM GELDİM ÜST SOKAKTI YANİ BİLMİYORUM
bende dün markete gidince oldu aynısı canım.
inşallah canım. değişiklikte ne bilim canım çok varda ilaçtandır diye tahmin ediyorum. çünkü hepsi hormon sonuçta. sende varmı canım
bencede belirti arama. Belirti olacak diye birşey yok. Hamile kaldığım zaman tek belirtim adetimin gecikmesi oldu. Diğer aylar her belirtiyi buluyordum tam hamilelil moduna giriyordum sonuç hep olumsuz oluyordu. Onun için hiç tahmin etmiyordum hamile kaldığımı.
şimdi ise belirti adına birşey olsa tamam hastalanacağım diyorum. Adetimden 1 hafta önce anlıyorum hastalanacağımı. Ne zaman birşey hissetmem o zaman olmuş olabilir derim.
merhaba kızlar bende başkentte aşılamaya başlıyacam Allahın da izniyle insaallah .öncelikle araştırma yapacaklar kan testleri sulu ultrason gibi bakacaz bende adetimin olmasını bekliyorum.içimden bir seste insaallah olmassında gebe kalmışsındırda hiç bu zahmetlere gerek kalamz diyor.Allah hepimize birer evlat versin insaallah.bizimde sınavımız böyleymiş.Allah herkesin kalbini bir şekilde deniyor.bizim kaderimizde böyleymiş.Aren gözün aydın kaç haftalık hamilesin çok sevi,ndim canım.Allah tamammına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?