günaydın kızlaaaaaaaaaar. bir gün daha yaklaştık bebişlerimize Allahın izniyle. hayırlı cumalar hepimize.
yeter canım biraz sabırlı ol. Erken daha test için.
su bu senin ilk aşılaman mı.
canım hoşgeldin sanada hayırlı cumalargÜnaydın canlar
hayılı cumalar
rabİm dualrımzı kabul etsİn
İnŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
ya daha 7. gün canımsın çok erken. baksana kanda bile daha pazartesi çıkacak sne idrardan bahsediyorsun.kızlar dÜn benİm 7. GÜnÜmdÜ İdraan test yaptımne gatİf Çıktı
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ SULATNIM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq:
kızlar ben iki gözü iki çeşme aglıyorum yine regli oldum çok mutsuzum
dayanamıyorum artık ne yapacagımı bilmiyorum
elimden hiç bişey gelmiyor yoruldum sabır edecek gücüm kalmadı
çok çaresizim bitkin ve yorgunum
bakalım yaza aşılama
yaptırmayı düşünüyorum yaptıranlar nasıl memnunmusunuz
bana fiyatı hakkında ve nasıl yapıldıgı hakkında bilgi verirmisiniz
lütfen yardımcı olun bana çok bunalımdayım mafoldumben
yok canım 2. aşılama bide aslında 3. olacaktı ama ilk aşılamada özeldeydim. 9. günü baktı yumurtalar büyümemiş dedi ilaç kullan falan demedi bide çatlatma iğnesini vurdur dedi vurdurdum gittim 1mm büyümüş olmaz dedi geri gönderdi bide adet olayım diye ilaç vermişti. 2. de bakmadı bile rastgele yapmıştı. çok paramı yedi ama. sonrada gerek yok aşılamaya falan sen bekle dedi. bende başkente geçtim işte. esra hanım tahlillerime baktım falan. beklemeye gerek yok zaten 5 yıl beklemişsin normal yoldan olsa olurdu dedi aşılama yapılması lazım ama dedi ben klomenle aşılama olmuştum çünkü.
canım hoşgeldin sanada hayırlı cumalar
ya daha 7. gün canımsın çok erken. baksana kanda bile daha pazartesi çıkacak sne idrardan bahsediyorsun.
canım sen aşılamamı olmuştun.
yeter sen mersinin neresaindensin
kız bende tarsusta oturuyorum..
VALLA HAKLISIN CANIM DA MERAK ETTM İŞTE :kedi:
BENDEEEEEEEEEEEE:lepi::lepi:
[ı]kızlar ben iki gözü iki çeşme aglıyorum yine regli oldum çok mutsuzum
dayanamıyorum artık ne yapacagımı bilmiyorum
elimden hiç bişey gelmiyor yoruldum sabır edecek gücüm kalmadı
çok çaresizim bitkin ve yorgunum
bakalım yaza aşılama
yaptırmayı düşünüyorum yaptıranlar nasıl memnunmusunuz
bana fiyatı hakkında ve nasıl yapıldıgı hakkında bilgi verirmisiniz
lütfen yardımcı olun bana çok bunalımdayım mafoldumben
[/ı]
öyle merak etme hemen bekle 2 gün sonra bu saatlerde öğrenmiş olacaksın. Tarsustamı oturuyorsun sende. Hemşeri çıktınız
evet yoksa sendemi tarsustasın
BENDEEEEEEEEEEEE:lepi::lepi:
ayyyyyy çok sevindim
ne güzel hemşeri çıktı bana ama ben aslen adanalıyım tarsusa gelin geldim annemler adanadalar iyi kız belki görüşürüzde ne güzel oldu çok sevindim
inş. canım sende hamilesindir:CüvCüv: tüp bebek yaptırdın sanırım takip ediyorum seni her yerde karşıma çıkıyorsun çünkü bu arada sizde sorun neydi?olumunekankayizsmile
yok canım ben adanadayım. ay kız ne yazmış okumadan bende aşılamamı yaptırdın yazdım yaaa.
yok canım ben adanadayım. ay kız ne yazmış okumadan bende aşılamamı yaptırdın yazdım yaaa.
canım sen başkentte aşılamamı yaptırdın fiyat olarak bana iğnesinden sperm yıkamasına kadar
ne kadara mal oldugunu yazarmısın bende geçen sene gittim 2 yıllık evliydim ozaman bize sebebi bilinemeyen infertile konuldu ama sorun eşimde varikoseli var fakat esra hanım bu sperm sonuçlarıyla normal yoldan bebeğimizin olacagını söyledi ve bizi bekletti bende indirimden yararlanmak için 3 yıl evli olmam lazımmış onu doldurmak için bekledim
bakalım kısmet olursa aşılamayı yaptıracam fazlada umutlu degilim ya neyse
aşılama bana normal yolla ilşkiden bir farkı yok gibi geliyor kısmet kader artık rabbim isterse olur:saruboceq:
canım artık 3 yılık evlik şrtı kaktı
5 yılık sigortan olması gerekiyor
sperm için 21 tl ödedik biz (ama benim eşinin sigortası yok)aşılama içinde raporun varsa 9 tl ve ilaç ücreti dışında başaka bir şey ödemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?