- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
kuzum olsaydı 2 tene koyacakları ama kısme rtık
sağol inşş
sn nasılsın bol bol dinlen yorma kendini
dün kuzenim vardı aşılam yapımıştı kan veremeye gelmişti başkente
orada çok az görüşmüştük bu gün araım haileymiş .ok sevindim drısıda bizlere olsun
inşşşşşşşşşş
Arkadaşlar merhaba ben Adana Başkent hastanesinde 5 aşılama 3 tane tüp bebek yaptırdım.Üçüncü de hamdolsun tuttu.Şu an 13 haftalık ikizlere hamileyim.Tayfun bey ve ekibi konusunda kesinlikle tereddüt etmeyin gerçekten çok iyiler. Allah bu yolda uğraşan hiç kimsenin emeğini boşa çıkartmasın. Hepinize hayırlı bebişler nasip etsin.Sizler de hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmayın bakın ben 6 yıl tedavi sonucunda kavuştum. Eğer rabbim kucağıma da almayı nasip ederse inşallah.Hepi
dirigubbakcemile[/QUen son tüp bebegin
merhaba en son tüp bebebgin hangi ay yapıldı.insallah sagsalim alırsın bebegini kucagına :)
inşallah canım inşallah gerek kalmaz. ben bu ay aşılama oldum sonucu bekliyorum işte. tahlillerim falan yapılıydı hazırdı benim hemen başladık. aren hamile değil canım yanlış okudun herhalde.
çok üzüldümyaa belkide Allah söyletmiştir aren kendine dkkat et hamile olabilirsin.benim kalbim çok temizdir.insaah su ve yeter sizlerden güzel haberler bekliyoruz.öpüüyorum gelecegin güzel anne adaylarııını
selam canlarım;
maşallah topiğimiz daha da canlanmış,
yeni arkadşlarımız hoşgelmişler.............
yetercim ve s&u , güzel heberlerinizi almak için az günümüz kalmış,Allahım hayırlı haberler vermeyi nasip etsin...
canım benim eşimin sigortası var benim sigortam yok ama bir sorun olurmu acaba
fiyatlar iyiymiş kız ben hap da yutamıyorum böylede bir sorunum var iğne vurulurum ama
iğnelerin fiyatlları ne kadar iyi ya inş. ALLAHIN izniyle bu fiyatlarla aşılama yaptırırım bir sorun çıkmazsa tabiiii..
cevabın için teşekkürler canım..
benim aldıgım bilgilere göre mart 2010dan itibaren tüp bebek tedavisinde sadece 1 embriyo tranferi gerçekleşebiliyormuşyasal zorunluluk.
canım sen başkentte aşılamamı yaptırdın fiyat olarak bana iğnesinden sperm yıkamasına kadar
ne kadara mal oldugunu yazarmısın bende geçen sene gittim 2 yıllık evliydim ozaman bize sebebi bilinemeyen infertile konuldu ama sorun eşimde varikoseli var fakat esra hanım bu sperm sonuçlarıyla normal yoldan bebeğimizin olacagını söyledi ve bizi bekletti bende indirimden yararlanmak için 3 yıl evli olmam lazımmış onu doldurmak için bekledim
bakalım kısmet olursa aşılamayı yaptıracam fazlada umutlu degilim ya neyse
aşılama bana normal yolla ilşkiden bir farkı yok gibi geliyor kısmet kader artık RABBİM isterse olur:Saruboceq:
canım benim çok sağol inşallah canım yaaa. çok az kaldı inşallah. yeterin son 2 gün benim 3 ama bakalım artıkselam canlarım;
maşallah topiğimiz daha da canlanmış,
yeni arkadşlarımız hoşgelmişler.............
yetercim ve s&u , güzel heberlerinizi almak için az günümüz kalmış,Allahım hayırlı haberler vermeyi nasip etsin...
canım çok sağol inşallah canım. keşke olsada kocama babalar günü hediyesi vermiş olurum bundan güzel hediyemi varçok üzüldümyaa belkide Allah söyletmiştir aren kendine dkkat et hamile olabilirsin.benim kalbim çok temizdir.insaah su ve yeter sizlerden güzel haberler bekliyoruz.öpüüyorum gelecegin güzel anne adaylarııını
günaydın iyi hafta sonları
canım evet tek embiryo zorunluluğu var ama bu benim 4. denenm 3 deneme ve üzeri 35 yaş üstüne 2 embiryo tarnsferine izin veriyor yasa
senin yumurta sayın fazlaydı.onların hepsini neden döllememişlerde sadece 3tanesini döllemişler.ozaman 2 tane ebriyo kesin koyulabilirdi
kızlar test yaptırdım has
melesef negatif
yeterciğim erken değil mi daha test için. Kan testimi yaptırdın.
Canım benim eğer öyleysede hayırlısı olsun. Alalh size sağlık versin. Arkadaşımın 6.da tuttu. Belli olmuyor hemen kendini olumsuzluğa kaptırma. Sadece şu an zamanı değilmiş, kısmet değilmiş olarak düşün. Hepimiz aynı durumdayız. Mutlaka birgün kızlar hamileyimmmm diye sesleneceğim buradan. Inanıyorum.
arenciğim canım zaten test günümüz 13 deydi bende 12 sinde yaptırdım yani erken değil
zatenn biliyorsunuz bu benim 4 denemdi
artık maddi vede manevi gücümüz kalmadı hemde hiç
uzun bir süre tedavi fanal deneyemeiz
arenciğim canım zaten test günümüz 13 deydi bende 12 sinde yaptırdım yani erken değil
zatenn biliyorsunuz bu benim 4 denemdi
artık maddi vede manevi gücümüz kalmadı hemde hiç
uzun bir süre tedavi fanal deneyemeiz
evet haklısın insan hem maddi hem manevi yıpranıyor. dinlen. kafanı topla ne zamanki kendini iyi hissedersin, maddi olarakta imkanın olur inşallah, olmazsa ankara, istanbul başka bir yerde yeni bir başlangıçla denersin.
kendine iyi bak canım. harap etme kendini.
Allahtan diliyorumkiii bütünn ümitlerinin tükendigii ann rabbim senin yüzünü güldürsün..inşallahhh bebegini karnına 9 ay sonrada kulagına almayı nasip etsinn.
rabbim bizimm gibi gönülden isteyenleriii çokk fazla bekletmesin.
AMİNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?