Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

benim aldıgım bilgilere göre mart 2010dan itibaren tüp bebek tedavisinde sadece 1 embriyo tranferi gerçekleşebiliyormuşyasal zorunluluk.

selam canlarım;

maşallah topiğimiz daha da canlanmış,

yeni arkadşlarımız hoşgelmişler.............

yetercim ve s&u , güzel heberlerinizi almak için az günümüz kalmış,Allahım hayırlı haberler vermeyi nasip etsin...

inşallah canım inşallah gerek kalmaz. ben bu ay aşılama oldum sonucu bekliyorum işte. tahlillerim falan yapılıydı hazırdı benim hemen başladık. aren hamile değil canım yanlış okudun herhalde.

çok üzüldümyaa belkide Allah söyletmiştir aren kendine dkkat et hamile olabilirsin.benim kalbim çok temizdir.insaah su ve yeter sizlerden güzel haberler bekliyoruz.öpüüyorum gelecegin güzel anne adaylarııını

inşallah canım. ama sanmıyorum. daha zaten reglime 1 hafta var.

gülyüzlüm
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım eşinin siortası varsa sen ondan yaralana bilirsin (benim siğortam var ama eşin yok eşim bende yaralanamıyor )evet fiyat iyi merkezde iyi bence gidip görüş derim ben dr ve ekipten memnun kaldım tafsiye ederim canım ilçalrında yüzdesi (kuzenim yaptırmıştı )150 tl faan tutmuş tabi bu kulanılan ilac agöre değşiyordur

benim aldıgım bilgilere göre mart 2010dan itibaren tüp bebek tedavisinde sadece 1 embriyo tranferi gerçekleşebiliyormuşyasal zorunluluk.

canım evet tek embiryo zorunluluğu var ama bu benim 4. denenm 3 deneme ve üzeri 35 yaş üstüne 2 embiryo tarnsferine izin veriyor yasa

canım ilk gittim 68 lira muayene ücreti ödedim. sonra bi daha hiç ödemedim. bide 167 tl ilaçlara fark ödedim. en son jel aldım ama ona eşim ne kadar ödedi bilmiyorum canım. yani jel hariç toplamda ilaçlarda dahil 235 lira ödedim. çok değil canım bence

canım benim çok sağol inşallah canım yaaa. çok az kaldı inşallah. yeterin son 2 gün benim 3 ama bakalım artık

canım çok sağol inşallah canım. keşke olsada kocama babalar günü hediyesi vermiş olurum bundan güzel hediyemi var

günaydın iyi hafta sonları

günaydın canım ben çalışıyorum bugünde. sen nasılsın canım varmı bişeyler

canım evet tek embiryo zorunluluğu var ama bu benim 4. denenm 3 deneme ve üzeri 35 yaş üstüne 2 embiryo tarnsferine izin veriyor yasa

senin yumurta sayın fazlaydı.onların hepsini neden döllememişlerde sadece 3tanesini döllemişler.ozaman 2 tane ebriyo kesin koyulabilirdi

kızlar test yaptırdım has
melesef negatif

arkadaŞalr benım pc yok yenımkını kulanyordum okular kapanınca oda kÖye dÖnecek artık nete gıremem
ıyı bakı kendınıze

kızlar test yaptırdım has
melesef negatif

yeterciğim erken değil mi daha test için. kan testimi yaptırdın.
canım benim eğer öyleysede hayırlısı olsun. Alalh size sağlık versin. hemen kendini olumsuzluğa kaptırma. sadece şu an zamanı değilmiş, kısmet değilmiş olarak düşün. hepimiz aynı durumdayız. mutlaka birgün kızlar hamileyimmmm diye sesleneceğim buradan. inanıyorum.

Son düzenleme:

arenciğim canım zaten test günümüz 13 deydi bende 12 sinde yaptırdım yani erken değil
zatenn biliyorsunuz bu benim 4 denemdi
artık maddi vede manevi gücümüz kalmadı hemde hiç
uzun bir süre tedavi fanal deneyemeiz

Allahtan diliyorumkiii bütünn ümitlerinin tükendigii ann rabbim senin yüzünü güldürsün..inşallahhh bebegini karnına 9 ay sonrada kulagına almayı nasip etsinn.
rabbim bizimm gibi gönülden isteyenleriii çokk fazla bekletmesin.
AMİNNNN

evet haklısın insan hem maddi hem manevi yıpranıyor. dinlen. kafanı topla ne zamanki kendini iyi hissedersin, maddi olarakta imkanın olur inşallah, olmazsa ankara, istanbul başka bir yerde yeni bir başlangıçla denersin.
kendine iyi bak canım. harap etme kendini.

yok acnm yığpratmıyorum kendimi artık canımeskisi karadr yanmıyor

aamin
inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…