canım sen başkentte aşılamamı yaptırdın fiyat olarak bana iğnesinden sperm yıkamasına kadar
ne kadara mal oldugunu yazarmısın bende geçen sene gittim 2 yıllık evliydim ozaman bize sebebi bilinemeyen infertile konuldu ama sorun eşimde varikoseli var fakat esra hanım bu sperm sonuçlarıyla normal yoldan bebeğimizin olacagını söyledi ve bizi bekletti bende indirimden yararlanmak için 3 yıl evli olmam lazımmış onu doldurmak için bekledim
bakalım kısmet olursa aşılamayı yaptıracam fazlada umutlu degilim ya neyse
aşılama bana normal yolla ilşkiden bir farkı yok gibi geliyor kısmet kader artık RABBİM isterse olur:Saruboceq:
canımsın yaaa. inan ne diyeceğimi bilemiyorum. o kadar çok şey varki söylenecek ama hiçbiri işe yaramıyor işte. Rabbim inşallah kendilinden sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah canımmmm.kızlar test yaptırdım has
melesef negatif
ben su yu merak ettim. hiç ses yok. o ne yaptı acaba.
canım kusura bakma geç oldu bizim işyeri taşınıyordu. Bilgisayarım kuruldu hemen yazıyorum size. Muayene ücreti toplamda 68 tl ödedim o kadar ilaçlarada gonalf ve ovitrel için 167 tl ödedim. Bide crinone diye bi jel aldım ama onun bifatını bilmiyorum eşim ödedi canım. Onun haricinde ücret ödemedim ben
canımsın yaaa. Inan ne diyeceğimi bilemiyorum. O kadar çok şey varki söylenecek ama hiçbiri işe yaramıyor işte. Rabbim inşallah kendilinden sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah canımmmm.
Canım yukarıda yazdım işyeri taşınıyordu bitti çok şükür. Yarın benim günüm canım bakalım artık ne olacak. Aşılama yaptıralı bugün 15 gün oldu işte. Allahım yüzüme baksın inşallah ne diyeyimki
yeterciğim iyi olmana sevindim.
canım bu 4.denem ama en çok u deneme beni üzdü yani bu kadar çok ağlayacağımı hiç tahmin etmezdim snırım çok umutlamışım farkında olmadan ama geçecek
rabbim kolay atlatmayı nasip etsin
inşşş
canım sağol ama burası sözün bittiği yer
inşş senden güzle haberler alırız
inşşş
canım benim bende çok ağlarım şimdiden başladım zaten.canım bu 4.denem ama en çok u deneme beni üzdü yani bu kadar çok ağlayacağımı hiç tahmin etmezdim snırım çok umutlamışım farkında olmadan ama geçecek
rabbim kolay atlatmayı nasip etsin
inşşş
canım benim. bende çok üzüldüm. birde birtaneydi ama iyi kaliteydi. bende regl olacağım. keyifsizim. senin haberinede çok üzüldüm. iyice canım sıkıldı. kaç aydır 2-3 kişi dışında hiç güzel haber almadım.
neyapalım canım. hepimiz aynı durumdayız. çok zor biliyorum ama umutsuzluğa kapılma.
hiç sanmıyorum canım 2 saat sonra çıkacak sonuç ama olmadığını biliyorum. hemde çok iyi
canım benim bende çok ağlarım şimdiden başladım zaten.
canım sen aşılama olduğunda adetin gecikmişmiydi. bugün aşılamanın 16. günü hiiiç adet olacakmışım gibi değil. ama kasıklarım çok dolu ve batıyor. kist olmuş olabilirmi
canım kusura bakma geç oldu bizim işyeri taşınıyordu. bilgisayarım kuruldu hemen yazıyorum size. muayene ücreti toplamda 68 tl ödedim o kadar ilaçlarada gonalf ve ovitrel için 167 tl ödedim. bide crinone diye bi jel aldım ama onun bifatını bilmiyorum eşim ödedi canım. onun haricinde ücret ödemedim ben
canımsın yaaa. inan ne diyeceğimi bilemiyorum. o kadar çok şey varki söylenecek ama hiçbiri işe yaramıyor işte. Rabbim inşallah kendilinden sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah canımmmm.
canım yukarıda yazdım işyeri taşınıyordu bitti çok şükür. yarın benim günüm canım bakalım artık ne olacak. aşılama yaptıralı bugün 15 gün oldu işte. Allahım yüzüme baksın inşallah ne diyeyimki
canım ben 16.günü test yapmıştım negatifti ertesi günde yani aşılamanın 17.günü adet olmuştum. o jel bitti ertesi gün adet oldum hemen. benim kasıklarımda da dolgunluk hissi vardı. batma yoktu yalnız. ben sonrasında doktora gitmedim kist falan var mı diye. zaten aşılama zamanı ilaçlardan oluşan kistler adetle atılıyor dedikleri için gitmedim.
eğer başkentte kan versiysen onlar geç arıyor. onun için sen 2 saatin dolunca kendin ara. umarım olumludur.
su seni çok merak ettimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım insaallah güzel haberler alacagız senden.ben indirimden faydalanmak için 3 yılımın dolmasını bekledim şimdi saçma sapan yeni bir ysa çıkmış eşinin 5 yıllık çalışan olması gerekiyormuş.benim eşim 900 iş gününü geçiyor ama 4 yıllık çalışan seneye 5 yıl olacak Allahın izniyle ben indirimden faydalanamayacammmı.bu arada sen kaç yıllık evlisin ve yumurta olgunlaştırma ignesini indirimlimi aldın eger öyleyse kaça aldın sskdan.cnm lütfen beni bilgilendir.tşkler.
sssssssssssuuuuuuuu 8 50de kan verdin saat 1 30 bende çok merak ettim.hadi güzel haberi verde parti yapalım :)
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kızlar kusura bakmayın yazamadım. sonucu 12 de alabildim makina bozukmuş tabiki değişmeyen sonuç negatif. dün buraya taşındık dedim ya. içerde elektrik borcu varmış sabahtan elektriği kesiler daha yeni geldi. kusura bakmayın sizide merak ettirdim. bebeğim canım ben 5 yıllık evliyim. kendimde 6 yıldır sigortalıyım zaten. o yüzden o sorun olmadı. iğnelerin hepsi 167 lira tuttu. gonalf ve ovitrelle işte. aren canım o zaman ben yarın adet olurum kesin. kısmet kızlar.sadece kısmetttt.
kızlar kusura bakmayın yazamadım. sonucu 12 de alabildim makina bozukmuş tabiki değişmeyen sonuç negatif. dün buraya taşındık dedim ya. içerde elektrik borcu varmış sabahtan elektriği kesiler daha yeni geldi. kusura bakmayın sizide merak ettirdim. bebeğim canım ben 5 yıllık evliyim. kendimde 6 yıldır sigortalıyım zaten. o yüzden o sorun olmadı. iğnelerin hepsi 167 lira tuttu. gonalf ve ovitrelle işte. aren canım o zaman ben yarın adet olurum kesin. kısmet kızlar.sadece kısmetttt.
üzülme bitanem senin melegin sadece bu ay gelmedi..o mutlaka birgün sana gelecekk...ümidinii kaybetmee canım
canım benim çok üzüldüm. sağlık olsun. demek ki zamanı değilmiş.bu aralar üstüste sürekli negatif duyuyorum. moralim iyice bozuluyor. bende bugün hastalandım. normalde 28 günde bir adet olurdum. bu sefer çok erken oldum. cumaya bekliyordum normalde. bugün aradım hamdi karanfilden randevu aldım. bakalım.
su canım şu an ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum ama hepimiz aynı durumdayız işte. ben dün gece yatağa bir girdim ağlama krizi geldi. biraz önce yine eşimi aradım tutamadım kendimi yine ağladım. hem ağlıyorum hemde bir yandan kendimi telkin etmeye çalışıyorum. regl olacağımı biliyordum ama yine bir umut. eşimde çok istiyor ama istemekle kalıyor. benim gösterdiğim çabayı göstermiyor. ailemin ve arkadaşlarımında bir aşılama yaptırdığımdan 2.ciye başlayacağımdan haberi yok. o nedenlede bu konuda kendimi çok da yalnız hissediyorum. ama neyapayım madem istiyorum tek başımada olsa ben çabalamaya devam edeceğim. eşimede dedim senden tek istediğim sana gel dediğim zaman gelmen. ne maddi ne manevi başka birşey istiyorum. başlamışken sonuna kadar gitmeye kararlıyım.
şuan çok karamsar çok üzgünsün biliyorum. ama insanlar nelerle karşılaşıyor sonuçta durumumuz imkansız değil onu biliyoruz. umudunu kaybetme. biraz sabır. kolay bir yol değil. sandığımız kadar basit değilmiş çocuk yapmak onu anladım.
canım çok sağol ama ben bazı şeylerin benim için imkansız olduğunu biliyorum.artık herşeyde bitti zaten.
canım benim benim kayınvalidemler ve annemler sağolsun destekler. en azından. bide arkadaşlarım var beni seven yanımda olan. ama bu aranılan destek başka bişey eşten olabilecek bi destek ve o olmayınca kim ne derse ne yaparsa yapsın boş geliyor canım. onlar asla bizim istediğimiz kadar isteyemezler. çokta umurlarında olduğunu sanmıyorum. o ilaçları bi kere kullanıp o stres ve sıkıntıyı bi kere yaşasalar belki anlarlar ama olmayacağı için asla anlamaycaklar bizi. çocuk yapmak çok kolay aslında canım bakıyorumda çevremde yani sosyal ve aile çevremi kastediyorum canım benden başka hiç kimse yok benim durumumda olan. hepsi evleniyorlar 1 ay bilemedin en fazla iki ay sonra hamile kalıyorlar. biz kafamız aşağıda ters duracaz nerdeyse ama yok. demekki kısmet canım olmazsa olmuyor zorlamanında anlamı yok gibi geliyor. bişeyin üstüne ne kadar düşersen o senden uzaklaşır herkes için geçerli bu demekki olmayacak diyip bırakmak gerek ama bide bırakabilsem. her adet olduğumda tamam diyorum ama sorna yine başlıyor hesaplar kitaplar. ve beynimi kemiriyor. bugün adet oldum ve inan çok tuhaf dün şoku atlattığımdan herhalde hiç bişey hissetmedim. sadece keşke dün tahlil yaptırmasaydım dedim. orda onları yaşamak çok zoruma gitti çünkü
canım çok sağol ama ben bazı şeylerin benim için imkansız olduğunu biliyorum.artık herşeyde bitti zaten.
canım benim benim kayınvalidemler ve annemler sağolsun destekler. en azından. bide arkadaşlarım var beni seven yanımda olan. ama bu aranılan destek başka bişey eşten olabilecek bi destek ve o olmayınca kim ne derse ne yaparsa yapsın boş geliyor canım. onlar asla bizim istediğimiz kadar isteyemezler. çokta umurlarında olduğunu sanmıyorum. o ilaçları bi kere kullanıp o stres ve sıkıntıyı bi kere yaşasalar belki anlarlar ama olmayacağı için asla anlamaycaklar bizi. çocuk yapmak çok kolay aslında canım bakıyorumda çevremde yani sosyal ve aile çevremi kastediyorum canım benden başka hiç kimse yok benim durumumda olan. hepsi evleniyorlar 1 ay bilemedin en fazla iki ay sonra hamile kalıyorlar. biz kafamız aşağıda ters duracaz nerdeyse ama yok. demekki kısmet canım olmazsa olmuyor zorlamanında anlamı yok gibi geliyor. bişeyin üstüne ne kadar düşersen o senden uzaklaşır herkes için geçerli bu demekki olmayacak diyip bırakmak gerek ama bide bırakabilsem. her adet olduğumda tamam diyorum ama sorna yine başlıyor hesaplar kitaplar. ve beynimi kemiriyor. bugün adet oldum ve inan çok tuhaf dün şoku atlattığımdan herhalde hiç bişey hissetmedim. sadece keşke dün tahlil yaptırmasaydım dedim. orda onları yaşamak çok zoruma gitti çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?