kızlar kusura bakmayın yazamadım. Sonucu 12 de alabildim makina bozukmuş tabiki değişmeyen sonuç negatif. Dün buraya taşındık dedim ya. Içerde elektrik borcu varmış sabahtan elektriği kesiler daha yeni geldi. Kusura bakmayın sizide merak ettirdim. Bebeğim canım ben 5 yıllık evliyim. Kendimde 6 yıldır sigortalıyım zaten. O yüzden o sorun olmadı. Iğnelerin hepsi 167 lira tuttu. Gonalf ve ovitrelle işte. Aren canım o zaman ben yarın adet olurum kesin. Kısmet kızlar.sadece kısmetttt.
kızlar merhaba. Nasılsınız bakalım. Ben tedaviden vazgeçtim çünkü çok yıprattı beni bu tedavi başka sorunlarda olunca. çocuk fikrindende vazgeçtim çünkü olmuyorsa zorlamanın anlamı yok. Olmaması için sebep yokken 5 yıl boyunca olmuyorsa ve o kadar aşılama tedaviylede bi sonuç yoksa uğraşmanında anlamı olmadığına karar verdim. Sanırım yeterde benim durumumda inşallah sizin olur kızlar ben size sevinirim bari.
mehaba kızlarrrrrr.....evet uzun süredir giremiyordum.gebeliğim bazen sorunlar oluyor geçen hafta kanamam vardı yine 5 gün yattım baskentteee.şimdi iyiyiyz bebişlerimle dinleniyoruz.hıııııımmmmmmm bu arada bebeklerim kızzzz..rabbim bu yolda uğraş veren herkese yardım etsinnnn....
canım şu anki pskoljini en iyi ben anlarım sanırım
(çünki aynıyız )evet uzun bir süre bede düşünmek istemiyorum ne çocuk ne tedavi
eşim çok istiyor yeniden denyelim diyor ama ben hazır değilim
göbeğimdeki orluklar hala duryor
ayırca madi olarakta çok zorlandik borçlandik bunlarıda düşümem gerekiyor
bizimikinin kendiliğinden gelme olasılığı pek yok
eşimdede bendede sorun var
ama bıraktım artık düşünmeyeceğim
yoksa sağlığımdn olcağım
22 haz tayfun beyle görüşmeye gideceğim genetik test falan isteyeceğim
ama tedavi yok
kızlar merhaba. nasılsınız bakalım. ben tedaviden vazgeçtim çünkü çok yıprattı beni bu tedavi başka sorunlarda olunca. çocuk fikrindende vazgeçtim çünkü olmuyorsa zorlamanın anlamı yok. olmaması için sebep yokken 5 yıl boyunca olmuyorsa ve o kadar aşılama tedaviylede bi sonuç yoksa uğraşmanında anlamı olmadığına karar verdim. sanırım yeterde benim durumumda inşallah sizin olur kızlar ben size sevinirim bari.
canım şu anki pskoljini en iyi ben anlarım sanırım
(çünki aynıyız )evet uzun bir süre bede düşünmek istemiyorum ne çocuk ne tedavi
eşim çok istiyor yeniden denyelim diyor ama ben hazır değilim
göbeğimdeki orluklar hala duryor
ayırca madi olarakta çok zorlandik borçlandik bunlarıda düşümem gerekiyor
bizimikinin kendiliğinden gelme olasılığı pek yok
eşimdede bendede sorun var
ama bıraktım artık düşünmeyeceğim
yoksa sağlığımdn olcağım
22 haz tayfun beyle görüşmeye gideceğim genetik test falan isteyeceğim
ama tedavi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?