Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım ne sölesem boş biliyorum üzme kendini demeyeceğim ağlamada demeyeceğim ağla içinde birikmesin
inşş güzel olur
bundan sonrası
biliyorum bundan sonrasını düşünmek hayal bile kurmak isteiyorsun şu anda ama geçecek allahın izni ile
inşş geçecek

mehaba kızlarrrrrr.....evet uzun süredir giremiyordum.gebeliğim bazen sorunlar oluyor geçen hafta kanamam vardı yine 5 gün yattım baskentteee.şimdi iyiyiyz bebişlerimle dinleniyoruz.hıııııımmmmmmm bu arada bebeklerim kızzzz..rabbim bu yolda uğraş veren herkese yardım etsinnnn....

amin cnm amin.şumübarek günde rabbim duysun sesini.Allah hepimizin duasını kabul etsin.

kızlar merhaba. nasılsınız bakalım. ben tedaviden vazgeçtim çünkü çok yıprattı beni bu tedavi başka sorunlarda olunca. çocuk fikrindende vazgeçtim çünkü olmuyorsa zorlamanın anlamı yok. olmaması için sebep yokken 5 yıl boyunca olmuyorsa ve o kadar aşılama tedaviylede bi sonuç yoksa uğraşmanında anlamı olmadığına karar verdim. sanırım yeterde benim durumumda inşallah sizin olur kızlar ben size sevinirim bari.

hayılı kandıller arkadaŞalr
rabbım dualrımızı kabul etsın
,ıınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

canım şu anki pskoljini en iyi ben anlarım sanırım
(çünki aynıyız )evet uzun bir süre bede düşünmek istemiyorum ne çocuk ne tedavi
eşim çok istiyor yeniden denyelim diyor ama ben hazır değilim
göbeğimdeki orluklar hala duryor
ayırca madi olarakta çok zorlandik borçlandik bunlarıda düşümem gerekiyor
bizimikinin kendiliğinden gelme olasılığı pek yok
eşimdede bendede sorun var
ama bıraktım artık düşünmeyeceğim
yoksa sağlığımdn olcağım

22 haz tayfun beyle görüşmeye gideceğim genetik test falan isteyeceğim

ama tedavi yok

canım
inşş
bundan sonra sorunsuz geçer hamişliğin
işş
dualrın için sağol
inşşşşşşşşşşşşşş

canım benim dediklerin çok doğru. benim maddi yönden değil aile yönünden pek iyi değiliz. sanırım bu yüzdende olmuyor zaten. hayırlısı böyle demekki canım sadece onu diyorum. çünkü benim sorunum sinirsel. yani stres sadece ama bence asıl sorun bişeylerin zamanının gelmemesi. ve bu zaman ne zamansa artık o zaman olacak. yada olmayacak bilmiyorum. ama şu an olmama ihtimali daha ağır basıyor bende. zaten psikolojik tedavi için ilaçlarm vardı onları kullanmayı düşünüyorum. ama sizi bırakmıycam. inşallah hepinizin bebeklerini görecem.

canlarım hepinizin kandili kutlu olsun.
canlarım lütfen böyle olumsuz olmayın. zamanı değilmiş. bunun şans işi olduğunu düşünüyorum. bazı insanların ne sorunları oluyor umutsuz deniliyor duyuyorsun hamile kalmış. bu şansı birgün bizlerde yakalayacağız inanıyorum.
benim yarına randevum var. hamdi karanfile gideceğim. bana dua edin.
sizleri öpüyorum.

kızlarrrrr asla umudunuzu yitirmeyinnnn.....kızlarımınnnn arkadaşlarını merakla bekliyorummm.kaydirigubbakcemile2

umut efe sana arkadaşş getirmeyii çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk istiyoruz.lütfen bize dua et.içinde melek olanların duaları kabul olur.rabbim kimseyi kimsenin kucagına baktırıpta imrendirmesin.aminnnn.hepimize birer melek versin insaallah

BENıM VE MELEKLERıMıN DUALARI SıZLERLE ARKADAŞLARRRR......ıNANAINNNN HEPıMıZZZZ KUZUCUKLARIMIZI KUCAKLICAZ BıRGÜNNNNN....BEN ıNANDIM SıZDE ıNANIN VE ASLA UMUDUNUZU YıTıRMEYıNNNN...DUALARIM HEPıNıZLEEEE.zemuszemus

yetercim ve s&u....diyecek kelime bile bulamıyorum,uzun zamandan beri nete giremiyordum,iyi haberler alma umuduyla girdim ama inanın şimdi yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum....çok üzüldüm çokkkk....kendi yaşadıklarım film şeridi gibi gözümün önünden geldi geçti ve sizinle aynı acıları yaşadım...çok zor çok zor........Allah sabrımıza sabır versin,bize güç ve bol para versinki bu yolda hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalım....

Selam kızlar Allahın izniyle bebeğimizi kucağımıza alacağız.Umutlarımız hep yeşil kalsın.Allahtan umut kesilmez.

kesinlikle katılıyorumm.zaten hamile kalmak başlı başına bir mucizee deilmidirrr.ufacıkk birşeyyy sana tutunupp hayata sarılıyorr..Allahım dilerse herşeyy olur.oyüzden ona sıgınalım.dilerimmm hepimizzz muradımıza ererizz..:Saruboceq:

kızlar yoksunuz. yeter zaten bir süre b,ilgisayar olamaması nedeni ile uğrayamayacağını söylemişti. yeşbu gelmiyor pek zaten senağlama arada da olsa gelin burayı sizsiz bırakmayın.

kızzzlarrr bişeyy oldu iyyiimii kötüümü anlayamadım yani hamilelilegi delalet yoksa adetimmi geliyor yoksabebegimimii düşürüyorumm yaa bilmiyorummm.dün gece leke kahve rengi leke geldi bende Allah Allah acaba üstüne görme dedikleri şey bumu dedim sabaha adet olmassa öyle demektir dedim.sonra sabah oldu hiç bişeygelmemişti tualete gidene kadar kızlar.idrarımı yaparken damla olarak akmadı kan pırtsı şeklinde küçük küçük bişeyler geldi.bilmiyorummm hiç bişeyanlayamaz oldum.yaardımınıza ihtiyacım var.Allahım sen melegimden ayırma senin engin rahmetine ve merhametine sıgınıyorum.sen dualarıma ses ver rabbim.bebegimi bana bağışla.aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…