Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

mrb kızlar bende başkentde tüpbebek yapdırmaya karar verdim 1ay öncesinden dogum kontrol hapı veriyor mu DR.kızlar aranızda turan çetin tüpbebek de yapdıranınız var mı

mrb kızlar bende başkentde tüpbebek yapdırmaya karar verdim 1ay öncesinden dogum kontrol hapı veriyor mu DR.kızlar aranızda turan çetin tüpbebek de yapdıranınız var mı

tedavin hayırlı olsun. turan çetinde yeter arkadaşımız yaptırmıştı.
bende başkentte aşılama yaptırdım.

Son düzenleme:
mrb kızlar bende başkentde tüpbebek yapdırmaya karar verdim 1ay öncesinden dogum kontrol hapı veriyor mu dr.kızlar aranızda turan çetin tüpbebek de yapdıranınız var mı

canım ben 2 kez turan çetinde 2 kezde başkentte yapırdım
be turan çetin le ,lğili bir sorun görmedim sadece 2 defa olumsuz sonyç aldığım için o merkezi bıraktım
şu anda başkentteyim merkezimden menunm 3 . Denememi (toplmada 5 deneme oluyor )yine başkentte yaptıracağım çünki dr ve ekipten memnunm

canım bence görüşmelisin tüm merkezlerle hangisi içine sinerse orada dene derim ben

yeteeer arkadaşım inş en kısa zamanda olumlu sonuç alırsın.
5. olacak diyorsun neden tutmnadığı araştırılmıştır sanırım.
sorununuz ne aceba öğrenebilir miyim.
ben de adet olunca kısmetse burda aşılama yaptırıcaaam da.

merhaba kızlar.....

nasılsınız???biliyorum bayadır uğramıyorum...aranızda sitem edenleriniz olmuş...haklısınız bilmiyorumkismile ama inanın işyeinde çok yoğunuz...bazen yazılanalrı okuyp çıkıyordum...hemececik...bugün pazar diye rahat rahat yazayım dedim...kusura bakmayın..ben arada yine uğrarım...

aramıza yeni yeni arkadaşlar katılmış...hoşgelmişler....üzücü haberlerde var...ama ne yapalım...rabbimde bizi böyle deniyor...bizimde hayatımızdaki sınavımız bu...hepimiz bu sınavda layıkıyla başarılı olur ve inşallah o çok istediğimiz...hasretle,sabırla beklediğimiz şeye kavuşuruz....

benden yeni haberler yok...şuanda ufukta yeni bir tedavi yok....ancak seneye...bakalım hayırlısı...

bu arada kızlar cnn türkün bir çekilişi var bir forum var onu dolduruyorsunuz ve onu dolduran 1.000. kişiyseniz..ücretsiz tüp bebek tedavisi kaznıyorsunuz memorildan...haberiniz olsun ben doldurdum..sizde dodurun...bir umut kapısı işte...bu arada bu her ay yapıyan birşeymiş..şuanda haziran ayı talihli çiftini arıyorlarmış....

ben kaçar...tekrar gelirim...byeeeeeopuyorumnanaktan

merhabalar
yeter ve yeşbu sizden ahber aldığıma sevindim. umarım iyisinizdir.
ben iyiyim tek kaldım buralarda sizler yoksunuz
2.aşılamamı yapacağım salı günü olacak.
arada da olsa uğrayın merakta bırakmayın. öpüldünüz.

inş 2. aşılamanda pozitif sonuç alırsın canım.vee sonuna kadar gider.
ben de ilk defa yaptırıcaam adet olunca,bekliyorum işte.
bana biraz bahseder misin aşılama sürecinden.klomen yumurta oluşturmaya yetmedi bende,iğne kullanıcaam onun için.
allah (cc) hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.güç ve sabır versin bizlere inş.

başkentte mi yaptıracaksın. ben ilk aşılamamı başkentte yaptırmıştım. onuda klomenle yapmışlardı.
yine bunda da klomen kullanıyorum. adetin 3.günü başladım 5 gün kullandım sonra 8.günden itibaren düzenli kontrollerim yapıldı. dün yani 12.gün çatlama iğnesi vuruldum salıyada aşılamam olacak.
inşallah sende en kısa zamanda olumlu sonuç alırsın.

arenn ne diyorsunn canım bende yarın gidecem dr a.ben saat 10da eşimle gidecem belki karşılaşırız.insaallah bu ay güzel haberlerini alırızzz.ayrıca cnn türkün yaptıgı yarışmada ilk kazanan çift
Kampanyanın ilk kazanan çifti: Mehmet Yıldırım ve Gülsüm Yıldırım tebrik ederiz kimse.:)

canım ben başkente gitmiyorum bu sefer. inşallah seninde olumlu olur.

inş canım, hepimiz olumlu sonuç alırız.allah (cc) kimsenin evini çocuksuz bırakmasın.
evet başkentte yaptırıcaam.ama ben maraşta oturuyorum.henüz hemşirelerle bile görüşmedim yani.toplantıya katıldık hemşireye adet olunc gelsem dedim olur dedi.
dosyam tam dedim ama tam olarak neler istiyorlar aceba??? adet olunca eksik bi evrakla girmek istemem yani

kızlar tayfun bey istanbula gitmiş. doçentti prof olmuş. üniversite hastanelerinde olabiliyorlar sadece. demekki prof olmayı bekliyordu daha iyi bir teklif bulup gitmiştir.
gidenlerin çoğu o var diye gidiyordu. başkent onu tutmak için elinden geleni yapmalıydı.

aren sana katılıyorum başkent onu kaybetmemek için şartları alsanaalsanasmilezorlayabilirdi yada dahada önemlisi başladıgı tüpbebek hastalarının transferini yapıp öyle lmaz:gitmeliydi şimdi biz yeni tüp bebege başlayanlar hangi dr. devam edecegz hiç bir fikrim yok hangi dr.tercih edebilirim acaba yaa bakarmısın bendeki şansızlıga tam bir dr. güvendim tüpbebege başladım de dr.gitsinmafoldumben hayatda ki tek şansım kocam o olmazsa hayatımda herşey boş anlamsız kızlar dr. seçimlerinizi bekliyorum sizce hangi dr.?

ewet kızlar ebnde direk agızdan hemşireden duydum.hastayla konusurken şok oldum.zaten bi tuhaflık vardı çalışanlarda ama anlam verememiştim.muayene olacakken duydum.biz napacaz şimdi buda benim sansım olsa gerek tam tedaviye başlayacakken.bencede elinde tutmalıydı başken tayfun beyi....
çokkk hasta kaybeder çokkkk

kızlaralkisalkisalkis nerelerdesiniz toplu bir şekilde tatilemi girdiniz tayfun beyin gidişini:gitme: ve sonrasında hangi dr. seçecegimizi konuşalımbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…