mrb kızlar bende başkentde tüpbebek yapdırmaya karar verdim 1ay öncesinden dogum kontrol hapı veriyor mu DR.kızlar aranızda turan çetin tüpbebek de yapdıranınız var mı
mrb kızlar bende başkentde tüpbebek yapdırmaya karar verdim 1ay öncesinden dogum kontrol hapı veriyor mu dr.kızlar aranızda turan çetin tüpbebek de yapdıranınız var mı
canım ben 2 kez turan çetinde 2 kezde başkentte yapırdım
be turan çetin le ,lğili bir sorun görmedim sadece 2 defa olumsuz sonyç aldığım için o merkezi bıraktım
şu anda başkentteyim merkezimden menunm 3 . Denememi (toplmada 5 deneme oluyor )yine başkentte yaptıracağım çünki dr ve ekipten memnunm
canım bence görüşmelisin tüm merkezlerle hangisi içine sinerse orada dene derim ben
merhabalar
yeter ve yeşbu sizden ahber aldığıma sevindim. umarım iyisinizdir.
ben iyiyim tek kaldım buralarda sizler yoksunuz
2.aşılamamı yapacağım salı günü olacak.
arada da olsa uğrayın merakta bırakmayın. öpüldünüz.
inş 2. aşılamanda pozitif sonuç alırsın canım.vee sonuna kadar gider.
ben de ilk defa yaptırıcaam adet olunca,bekliyorum işte.
bana biraz bahseder misin aşılama sürecinden.klomen yumurta oluşturmaya yetmedi bende,iğne kullanıcaam onun için.
allah (cc) hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.güç ve sabır versin bizlere inş.
arenn ne diyorsunn canım bende yarın gidecem dr a.ben saat 10da eşimle gidecem belki karşılaşırız.insaallah bu ay güzel haberlerini alırızzz.ayrıca cnn türkün yaptıgı yarışmada ilk kazanan çift
Kampanyanın ilk kazanan çifti: Mehmet Yıldırım ve Gülsüm Yıldırım tebrik ederiz kimse.:)
başkentte mi yaptıracaksın. ben ilk aşılamamı başkentte yaptırmıştım. onuda klomenle yapmışlardı.
yine bunda da klomen kullanıyorum. adetin 3.günü başladım 5 gün kullandım sonra 8.günden itibaren düzenli kontrollerim yapıldı. dün yani 12.gün çatlama iğnesi vuruldum salıyada aşılamam olacak.
inşallah sende en kısa zamanda olumlu sonuç alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?