kızlaralkisalkisalkis nerelerdesiniz toplu bir şekilde tatilemi girdiniz tayfun beyin gidişini:gitme: ve sonrasında hangi dr. seçecegimizi konuşalımbilmiyorumkismile
canım ben zaten artık başkente gitmiyorum.
zaten orada tedaviye başlayınca her seferinde farklı doktor denk gelebiliyor, çünkü onlar ekip olarak çalışıyorlar. biriyle başladın diye hep aynı kişiyle devam edemeyebiliyorsun. tayfun beyin yerine biri gelecek mi yoksa bu ekip mi kalır bilmiyorum. ama başkenti başarı oranları yüksekti. kardeşimde kadın doğumcu balcalıda o da bane dışardan gideceksen başkente git başarı oranı yüksek diyor, ben muayene sisteminden memnun değildim yoksa dr ların hepsi iyi ve ilgili.
başkent dışında nereye gitmeyi düşünüyorsun kardeşim kadın dogumcu demiş sin adana mı kardeşin muayene sisteminden bende memnun degilim ama araşdırma hastanesi tahlillerini orda yapdırabiliyorsun sosyal güvencen kapsamında başka merkezlerde tahlillerle raporlarla ugraş dur
Selam kızlar şu an Tayfun Beyin gittiğini öğrendim şoklardayım.Nereye gitmiş bilğiniz var mı?Tedavi sürecinizde Adana da nereyi düşünüyorsunuz?Allahtan ümit kesilma ez.
Aren Selamlar bende ESRA ile TAYFUNUN hastasıydım 1. tüp denememiz yumurta gelişimi yetersiz olduğu için yarım kaldı.Tayfun Bey antioksidan ve dhea kullanmamı istemişti 2.adetimde gidip tüp bebeğe star verecektik.Hayırlısı Allahın izniyle sen olumlu cevaplar alırsın .Hamdi Beyide öneren arkadaşlarım olmuştu.Onunlada görüşürüz.Aşılama sonrası kendini yorma dinlen hayırlı haberleri bekliyoruz.
olacaksa oluyor. bunlar vesile. inşallah sende olumlu sonuç alırsın. diğer doktorlarda iyi başkentte. işte tayfun beyin verdiği ayrı bir güven vardı.
inş canım, hepimiz olumlu sonuç alırız.allah (cc) kimsenin evini çocuksuz bırakmasın.
evet başkentte yaptırıcaam.ama ben maraşta oturuyorum.henüz hemşirelerle bile görüşmedim yani.toplantıya katıldık hemşireye adet olunc gelsem dedim olur dedi.
dosyam tam dedim ama tam olarak neler istiyorlar aceba??? adet olunca eksik bi evrakla girmek istemem yani
ayyy kızlar şoktayım,tayfun beyin ayrıldığı haberini bugün aldım ve çok ama çok üzüldüm...böyle iyi bir dr.kaybetmek çok üzücü...şimdi başkent sayfasını kapatacakmıyız,ne olacak halimiz şaştım valla....
3. tüp bebeğim mart ayında yapıldı. Şu an 15. haftasına girdi.Kızlar allah hepinize nasip eder inşallah kendinizi lütfen üzmeyin.İnanın bizlerin bilmediği bir hayır saklıdır. Sizler kendi sağlığınıza dikkat edin.Rabbim bebişleride mutlaka nasip ediyor.
Canım hayırlı olsun dediğin gibi bizlerin bilmediği hayırlar var ve saklıdır.Allahın izniyle bebişlerini kucağına alırsın.Bende martta star verecektim ama kist vardı başlanamadı.Allahtan umut kesilmez yüce rabbim ol derse herşey olur.Allahın iznizle inşallah günü gelince bizdede olacak.Tekrar hayırlı olsun Kendine ii bak.
kızlar çok üzüldüm...şoktayım....şimdi burdan yazılanları duydum ve hemen aradım tayfun beyi...evet doğruymuş kızlar acı bademe gidiyormuş....:çok üzgünüm:
benim adana başkent serüvenimde burda son bulmuştur artık....:gitme:
Canım Tayfun Bey ACIBADEME gitmiş.Acıbadem tüp bebekte özel mi yoksa devlet kanalı ile raporlu da yapıyor mu?Tayfun Bey ile telefon ile görüşebilirsen bilği alırmısın.Biz cebine ulaşamadık.Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?