Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlaralkisalkisalkis nerelerdesiniz toplu bir şekilde tatilemi girdiniz tayfun beyin gidişini:gitme: ve sonrasında hangi dr. seçecegimizi konuşalımbilmiyorumkismile

canım ben zaten artık başkente gitmiyorum.
zaten orada tedaviye başlayınca her seferinde farklı doktor denk gelebiliyor, çünkü onlar ekip olarak çalışıyorlar. biriyle başladın diye hep aynı kişiyle devam edemeyebiliyorsun. tayfun beyin yerine biri gelecek mi yoksa bu ekip mi kalır bilmiyorum. ama başkenti başarı oranları yüksekti.

Son düzenleme:

başkent dışında nereye gitmeyi düşünüyorsun kardeşim kadın dogumcu demiş sin adana mı kardeşin muayene sisteminden bende memnun degilim ama araşdırma hastanesi tahlillerini orda yapdırabiliyorsun sosyal güvencen kapsamında başka merkezlerde tahlillerle raporlarla ugraş dur

Selam kızlar şu an Tayfun Beyin gittiğini öğrendim şoklardayım.Nereye gitmiş bilğiniz var mı?Tedavi sürecinizde Adana da nereyi düşünüyorsunuz?Allahtan ümit kesilma ez.

canım kardeşim balcalıda. bende başkenti araştırma hastanesi ve de tahliller falan orada yapılıyor diye birde drlarla biebir görüştüğümde çok memnun kalmıştım. ama işte tedaviye başladıktan sonra kalabalıklığı ve muayene sisteminden rahatsız olduğum için bıraktım.

Son düzenleme:
Selam kızlar şu an Tayfun Beyin gittiğini öğrendim şoklardayım.Nereye gitmiş bilğiniz var mı?Tedavi sürecinizde Adana da nereyi düşünüyorsunuz?Allahtan ümit kesilma ez.

canım tayfun bey istanbula gitmiş. bırakmış burayı.

Son düzenleme:
Aren Selamlar bende ESRA ile TAYFUNUN hastasıydım 1. tüp denememiz yumurta gelişimi yetersiz olduğu için yarım kaldı.Tayfun Bey antioksidan ve dhea kullanmamı istemişti 2.adetimde gidip tüp bebeğe star verecektik.Hayırlısı Allahın izniyle sen olumlu cevaplar alırsın .Hamdi Beyide öneren arkadaşlarım olmuştu.Onunlada görüşürüz.Aşılama sonrası kendini yorma dinlen hayırlı haberleri bekliyoruz.

olacaksa oluyor. bunlar vesile. inşallah sende olumlu sonuç alırsın. diğer doktorlarda iyi başkentte. işte tayfun beyin verdiği ayrı bir güven vardı.

olacaksa oluyor. bunlar vesile. inşallah sende olumlu sonuç alırsın. diğer doktorlarda iyi başkentte. işte tayfun beyin verdiği ayrı bir güven vardı.

Ben Esra Hanımada çok güveniyorum.Histereskobimi o yapmıştı Tayfun ile beraber değerlendirmeye alıyorlardı. Hayırlısı o dönem gelince Esrya gitmeye kararlıyım .Allahtan umut kesilmez yüce rabbim tüm isreyenleri bebişşiz bırakmasın.Amin.kaydirigubbakcemile5

Selam fatmerdembul öncelikle başlıyacağınız tedavinin hayırlı olmasını diliyorum.Adetin 2. günü muayene edip senden ve eşinden tahliller yaptırıyorlar .Direk aşılamaya karar verilirse gerekli ilaçları kullanıp yumurta gelişimini takip ediyorlar onların uygun gördüğü saat ve günde çatlatma iğnesi yapılıyor yanlış değilşem36 saat sonra aşılama işlemini gerçekleştiriyorlar.Aşılamadan yaklaşık 4 gün öncesi eşine cinsel perhiz veriliyor sonra aşılama günü eşinden alınan spermler labaratuardan geçerek çok kalitelileri size enjekte ediliyor. Eğer adetin 2. günü senden ve eşinde tahlil aldıktan sonra hemen işlemede geçmedikleride oluyor.Osırada vajinadan basit ve ağrısız sulu ulturasyon diye bir ulturasyon için randevu veriyorlar.Ayrıca doktorlar seni değerlendirdiğinde aşılama dışında da direk tüp de diyebiliyorlar.Hayırlısı neyse o olsun hemşireler gerekli yardımda bulunuyorlar Tayfun Bağış ayrılmış ama ben Esra Hanıma devam edeceğim..
Ayrıca Kahranmaraş benin ilk görev yerim tam 10 yıl çalıştım .4 yıldır Adanadayım.Hemşeri sayılırız .Selamlar umutlarını hiç yitirme .

ayyy kızlar şoktayım,tayfun beyin ayrıldığı haberini bugün aldım ve çok ama çok üzüldüm...böyle iyi bir dr.kaybetmek çok üzücü...şimdi başkent sayfasını kapatacakmıyız,ne olacak halimiz şaştım valla....

Selam canım kolay gelsin.Tayfun Beyle tedavide hangi süreçteydin?.Aren yazmış Tayfun Bey İST. Acıbademdeymiş.Ben Elif hemşire ile dün konuştum Adanada değil ama yeri henüz belli değil demişti Hayırlısı olsun.

kızlar çok üzüldüm...şoktayım....şimdi burdan yazılanları duydum ve hemen aradım tayfun beyi...evet doğruymuş kızlar acı bademe gidiyormuş....:çok üzgünüm:

benim adana başkent serüvenimde burda son bulmuştur artık....:gitme:

hepimiz bayağı şaşırdık. başkentte diğer doktorlarda iyi ama açıkçası tayfun beyin verdiği güven başkaydı. eğer aşılama dışı birşey düşünürsem ve adanada olacaksa başkenti tayfun beyi düşünüyordum yine. iyikide başkente devam etmemişim. böyle tedavi sürecinde oraya devam ederken ayrılması beni moralmen çok etkilerdi.

Canım Tayfun Bey ACIBADEME gitmiş.Acıbadem tüp bebekte özel mi yoksa devlet kanalı ile raporlu da yapıyor mu?Tayfun Bey ile telefon ile görüşebilirsen bilği alırmısın.Biz cebine ulaşamadık.Teşekkürler.

tamam canım bilgi alırsam size burdan yazarım....

kızlar başkentte yaptırdığımız aşılama ücreti için nekadar ödüyoruz peki.bir kısmını devlet karşılıyormu.birde rapor çıkartırken çok uğraşıyormuyuz.rapor şartları ne beni aydınlatın lütfeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…