Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım aşılama ücreti için ekstra ücret yok sadece muayene ücreti oda 20 günde döndüğü için bir kere ödüyorsun rapor içinde sadece nüfus cüzdan sureti götürüyorsun kendileri yapıyorlar bir hafta sonra alıyorsun canım. bide ilaç ücreti ödüyorsun işte

su canım nasılsın. nerelerdesin.

napim canım işler çok yoğun pek zaman bulamıyorum şimdi zaman bulunca girdim hem okudum hemde yazayım dedim sen nasılsın canım. aşılama yaptırmışsın hayırlı olsun canım inşallah güzel bi sonuç alır bebeğine sağlıkla kavuşursun canım

tşk canım. inşallah dediğin gibi olur ama hiç umudum yok yine. çünkü aşılamadan beri karnımda kasığımda bir dolgunluk basınç hissi var ve ara ara ağrılar giriyor. anlam veremedim. kistmi oldu bilmiyorum. bu sefer yumurta sayısı daha fazlaydı. 2 tane büyüyen dışında arkadan gelenlerde vardı. çatlamadı mı diyorum acaba. geçen aşılamada hiç böyle şeyler hissetmemiştim.

selam kızlar rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarınızı kabul etsin ben 2 ay sonnra mersine taşınacağım orada tüp bebek denemeyi düşünüyorum ama inşallah gerek kamaz.allahımın izniyle gelir bebeğim .sizleri takip ediyorum benimde yarım kalan bir tüp bebek denemem var adetlerim düzensiz doktor gitmiş anladığım kadarıyla peki diğer doktorlar nasıl sizler memnun musunuz

canım o ilaçlardanda oluyor hani çatlatma iğnesi var ya ondan bide progesteron türü ilaç kullanıyorsan oda yapıyor. umudunu kesme canım inan hiç belli olmuyor bilemiyorsun. inşallah şu mübarek gün hürmetine güzel haberler alırsın canım

inşallah gerek kalmaz canım kendiliğinden hamile kalırsın. başkentte esra hanımda iyi bülent beyde yani ben özellikle esra hanımdan çok memnundum tutmadı ama inan muamelelerinden çok memnun kaldım

inşallah canım. bu doktor aşılama sonrası progestan vermedi birşey kullanmıyorum. 5 gün kaldı bakalım.

inşallah gerek kalmaz canım kendiliğinden hamile kalırsın. başkentte esra hanımda iyi bülent beyde yani ben özellikle esra hanımdan çok memnundum tutmadı ama inan muamelelerinden çok memnun kaldım[/QUOTE]

AMİN CANIM SEN ORADA MI YAPTIRMIŞTIN SİZİN PROBLEM NEYDİ BENİM ADETLERİM ÇOK ERKEN OLUYOR FSH 12 BİR TÜP BEBEK DENEMEM YARIM KALDI YUMURTA OLUŞMADI ÇOK ÜZÜLDÜM AMA ÜMİDİMİ KAYBETMEYECEĞİM RABBİMDEN ÜMİT KESİLMEZ

inşallah gerek kalmaz canım kendiliğinden hamile kalırsın. başkentte esra hanımda iyi bülent beyde yani ben özellikle esra hanımdan çok memnundum tutmadı ama inan muamelelerinden çok memnun kaldım

AMİN CANIM SEN ORADA MI YAPTIRMIŞTIN SİZİN PROBLEM NEYDİ BENİM ADETLERİM ÇOK ERKEN OLUYOR FSH 12 BİR TÜP BEBEK DENEMEM YARIM KALDI YUMURTA OLUŞMADI ÇOK ÜZÜLDÜM AMA ÜMİDİMİ KAYBETMEYECEĞİM RABBİMDEN ÜMİT KESİLMEZ[/QUOTE]

canım bizde sorun yok yani sebepsiz infertilite dedikleri şey. 5 yıl oldu. ilk yıl 3. ayımda hamile kaldım kendiliğimden düşük yaptım 1 ay sonra tekrar hamile kaldım düşük oldu. bi dahada hamile kalamadım. herşeye bakıldı ama hiçbir sorun çıkmadı. kısmet işte canım. başkentte yaptırmıştım canım esra hanım yapmıştı aşılamamı. çok tatlı çok iyi bi doktor

memenun kaldınızmı tup ebebek tedavısınden
bende ekım ayında adanada yaptırmayı dusunuyorum

memenun kaldınızmı tup ebebek tedavısınden
bende ekım ayında adanada yaptırmayı dusunuyorum

herkesin memnuniyeti değişir. genelde insanlar başkentten memnun kalıyor. başarı oranı iyi. doktorlar ve personelde iyi. ben sadece kalabalık olmasından ve muayene sisteminden rahatsız oldum o kadar.

kızlar merhaba başkent çok kalabalık evet ama doktorları ve hemşireleri çok iyi ben çok memnundun. onlarada dedim olsada olmasada ben sizden çok memnunum diye söylemiştim. ve bu ay son aşılamamı olmuştum gelecek ay tüp bebek olacaktı. ama çok şükür gerek kalmadı. 5 haftalık hamileyim. Allahım onlardan razı olsun. kesinlikle tavsiye ederim kızlar.

canım uzun zamandır duyduğum en gzüel haber. bak bebeğin birşeye gerek kalmadan kendiliğinden geldi. Allah tamamına erdirsin.

canım uzun zamandır duyduğum en gzüel haber. bak bebeğin birşeye gerek kalmadan kendiliğinden geldi. Allah tamamına erdirsin.

canımsın çoook sağol Allah razı olsun amin inşallah.. Rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin bekletmesin inşallah canım yaaaa. aşılamayla oldu canım gelecek ay tüp bebek olacaktı gerek kalmadı çok şükür canımmmm. inşallah seninde bu ay gelir bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…