kızlar başkentte yaptırdığımız aşılama ücreti için nekadar ödüyoruz peki.bir kısmını devlet karşılıyormu.birde rapor çıkartırken çok uğraşıyormuyuz.rapor şartları ne beni aydınlatın lütfeen
su canım nasılsın. nerelerdesin.
napim canım işler çok yoğun pek zaman bulamıyorum şimdi zaman bulunca girdim hem okudum hemde yazayım dedim sen nasılsın canım. aşılama yaptırmışsın hayırlı olsun canım inşallah güzel bi sonuç alır bebeğine sağlıkla kavuşursun canım
tşk canım. inşallah dediğin gibi olur ama hiç umudum yok yine. çünkü aşılamadan beri karnımda kasığımda bir dolgunluk basınç hissi var ve ara ara ağrılar giriyor. anlam veremedim. kistmi oldu bilmiyorum. bu sefer yumurta sayısı daha fazlaydı. 2 tane büyüyen dışında arkadan gelenlerde vardı. çatlamadı mı diyorum acaba. geçen aşılamada hiç böyle şeyler hissetmemiştim.
selam kızlar rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarınızı kabul etsin ben 2 ay sonnra mersine taşınacağım orada tüp bebek denemeyi düşünüyorum ama inşallah gerek kamaz.allahımın izniyle gelir bebeğim .sizleri takip ediyorum benimde yarım kalan bir tüp bebek denemem var adetlerim düzensiz doktor gitmiş anladığım kadarıyla peki diğer doktorlar nasıl sizler memnun musunuz
canım o ilaçlardanda oluyor hani çatlatma iğnesi var ya ondan bide progesteron türü ilaç kullanıyorsan oda yapıyor. umudunu kesme canım inan hiç belli olmuyor bilemiyorsun. inşallah şu mübarek gün hürmetine güzel haberler alırsın canım
inşallah gerek kalmaz canım kendiliğinden hamile kalırsın. başkentte esra hanımda iyi bülent beyde yani ben özellikle esra hanımdan çok memnundum tutmadı ama inan muamelelerinden çok memnun kaldım
memenun kaldınızmı tup ebebek tedavısınden
bende ekım ayında adanada yaptırmayı dusunuyorum
2 aşılamada yaptırdım am a hala olmadı.aren sızde sorun ney canım
kızlar merhaba başkent çok kalabalık evet ama doktorları ve hemşireleri çok iyi ben çok memnundun. onlarada dedim olsada olmasada ben sizden çok memnunum diye söylemiştim. ve bu ay son aşılamamı olmuştum gelecek ay tüp bebek olacaktı. ama çok şükür gerek kalmadı. 5 haftalık hamileyim. Allahım onlardan razı olsun. kesinlikle tavsiye ederim kızlar.
canım uzun zamandır duyduğum en gzüel haber. bak bebeğin birşeye gerek kalmadan kendiliğinden geldi. Allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?