canımsın çoook sağol Allah razı olsun amin inşallah.. Rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin bekletmesin inşallah canım yaaaa. aşılamayla oldu canım gelecek ay tüp bebek olacaktı gerek kalmadı çok şükür canımmmm. inşallah seninde bu ay gelir bebişin
sen başkentte 2.aşılamayımı yaptırdın. geçen aydan sonra ara evrdin sanıyordum. iyi canım sevindim.
saglıklan kucagına al ınşşşşşşş
canım doktora kontrol için gitmiştim aşılama tutmayınca doktor hemen yapalım 2. yi dedi. olsun dedim ama tutacağına dair hiç umudum yoktu. öylesine yaptırdım. kimseyede söylemedim sonra soruyorlardı zatende tutmayacak nasılsa dedim. evet başkentte canım.
sen aşılama yaptıracakmısın tekrar canım. bence klomenle zaman kaybetme canım. ben çok uğraştım biliyorsun az çok. 5 yıl sonuçta. inşallah boş çıkarmasın Rabbim canımmm
canım benim çooook sağol. darısı size olsun inşallah. Rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallahhh. sende yola çıkmışsın İnşallah boş dönmezsin canımmmm
derlerya hiç ummadığın biranda gelir. seninkide öyle olmuş. kimseye söylememende iyi olmuş. o süreyi daha stressiz geçirmişsindir.
canım ben iğne istedim hem başkentte tayfun beyden o zaman hemde şimdiki gittiğim merkezden ama klomene cevap veriyorsun iğneye gerek yok dediler. benimde aklıma takıldı şimdi. neye göre karar veriyorlarki iğnemi klomen mi anlamadım.
canımsın banada öyle dedi bi sürü doktor klomende çok kullandım. ama en son şimdi rakip için gittiğim doktor bana kızım sen tüp bebeğe git dedi. çünkü sorun yok olmuyor çok üzülüyorsun dedi. bende başkente gittim. yanımda bütün tahlillerle falan. esra hanım denk geldi. 5 yıl olmuş artık bekleyemeyiz dedi. klomenle çok sonuç çok iyi ama artık böyle beklemenin anlamı yok dedi. tüp için aşılama yapmamız lazım inşallah olur dedi. ve böyle başladık. ve ben hiç beklemiyordum inan. hayatımda ilk defa bu kadar rahattım. ama şimdi çok korkuyorum hemde çooooooook. sen iğneye diret canım. bekleme anlamı yok. ben çok kullandım klomen gözlerim bile bozuldu
canım senin 2 düşüğün olmuşya sana hiç kan pıhtılaşması testleri yaptılar mı. biliyorsun üstüste düşüklerin en büyül nedeni.
canım doktora kontrol için gitmiştim aşılama tutmayınca doktor hemen yapalım 2. yi dedi. olsun dedim ama tutacağına dair hiç umudum yoktu. öylesine yaptırdım. kimseyede söylemedim sonra soruyorlardı zatende tutmayacak nasılsa dedim. evet başkentte canım.
sen aşılama yaptıracakmısın tekrar canım. bence klomenle zaman kaybetme canım. ben çok uğraştım biliyorsun az çok. 5 yıl sonuçta. inşallah boş çıkarmasın Rabbim canımmm
canım benim çooook sağol. darısı size olsun inşallah. Rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallahhh. sende yola çıkmışsın İnşallah boş dönmezsin canımmmm
canım hepsi yapıldı hiçbişey çıkmadı. en son çalışma koşulları ve sinir denildi. o yüzdende doktor dün hemen rapor verdi 3 hafta çalışma yok dedi. bakalım artık işte ne olacak artık. bu arada gonalf kullandım yumurta için çatlatma içinde ovitrelle kullandım canım. ama gonal f yumurta sayısını çoğlatmak için değil kaliteyi arttırmak için bildiğim kadarıyla çünkü benim klomenle 3 4 yumurta oluyordu gonalf le 2 yumurta oldu ikisindede. kısmet sonuçta canım ama bence başla çünkü klomenle aşılamayı kabul etmiyorlar. sonuçta yine iğneyle aşılama olacak. boşuna zaman umut ve paranı harcama canım. inat et. iğne iste. inşallah Rabbim bekletmesin canım
canım zaten bu ay geçti benim kendi dr um hamdi karanfil izindeydi. yılmaz atay a muayene oldum kist falan gibi bir durum var mı diye. bugün hemşireye sordum aksi birşey demedi. bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. biraz beklemeye alacağım kendimi birkaç ay. eğer olmazsa tekrardan aşılama düşünürsem iğneyi isterim.
senin aşılamanda çatlama iğnesini yumurtaların kaç mm ken vurdurdu.
kızlar ayrıca tedavı ne kadar suruyor adana baskenttee
kızlar ayrıca tedavı ne kadar suruyor adana baskenttee
özeline bak canım
yaptıran yokmu kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?