kızlar merhaba başkent çok kalabalık evet ama doktorları ve hemşireleri çok iyi ben çok memnundun. onlarada dedim olsada olmasada ben sizden çok memnunum diye söylemiştim. ve bu ay son aşılamamı olmuştum gelecek ay tüp bebek olacaktı. ama çok şükür gerek kalmadı. 5 haftalık hamileyim. Allahım onlardan razı olsun. kesinlikle tavsiye ederim kızlar.
vereliniortakmerhaba arkadaşlar yine uzun süre ara verdim ...ama bu arada kızlarıma bir kardeş geliyormuş....benim bebişlerimde hızla büyüyorlar içimde....sıkıntılarım geçti ama yinede bol bol dinleniyorum.kızlarımın hareketlerini bile hissedebiliyoruz artık.çok güzel bir duyguymuş.rabbim hepinize nasip etsin.yarında kontrolüm var.bakalım nasıllar kuzucuklarım.biraz fazla kilo aldım ama olsun sağlıklı olsunlarda hepsi geçer.hepinizi öpüyorum.dualarım sizlerle her zaman.ben inandım oldu hadi sıra sizde.....
evet yaw kımse gelmıor
EVET AMA NEDEN ANLAMADIM
ÇOK SESİZ BURASI :hulya::hulya::hulya::hulya:
ESKİDEN SAYLAR ALIPBAŞINI GİDİYRDU
işi bıten gıttı heralde :)
slm canlar.ben test tarihimi bekliyorum.gözünaydın unutefe.tek ebriyoylamı ikizlerine kavuştun
slm canlar.ben test tarihimi bekliyorum.gözünaydın unutefe.tek ebriyoylamı ikizlerine kavuştun
evet yeytercıgım temmennım o zaten
rabbım herkesın kucagını doldursun
senınde bu son denemen olsun ınşşşş
en yakın zamnda halayını cekelım
ınşşşşşşş
canım çok sağol. inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın canımmmhayırlı olsun canım bebişin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
inşşş canım
inşşşşşşşşşşşşşşşş
hepimiz için
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
diyorum
canım çok sağol. inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın canımmm
canım tekrar tüp bebekmi deniyorsun inşallah. canımsın inşallah sağlıklı hayırlı evlatların olsun canım benim. bebeğim01 canım inşallah aşılaman tutar canım yaa. çok üzüldüm ama yaşadıklarına. bu arada kızlar ben bebğimin kalp atışlarını duydum bugün Allahım sizlerede nasip etsin inşallah
ay ne gusel
rabbım bızede nasp etsın canım
Selam kızlar tatil dönüşü güzel haberleri duyunca çok mutlu oldum.S&U canım hayırlı olsun Yüce Rabbim devamını getirsin .bebeğim01 hayırlısıya senden de haberlerinizi bekliyorum.Hayırlı Cumalar.
çok sağolun kızlar yaaa. Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah. benim aşılamamı bülent bey yapmıştı çok iyi bi doktor bence kızlar esra hanımda öyle tavsiye ederim
dun maıl atmıstım
22 yas cıvarındakılere uzun protokol uygulanıormus
bu bulent dediğinz doktorun dıger adı hulusi deilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?