Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

hayırlı olsun canım bebişin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

vereliniortakmerhaba arkadaşlar yine uzun süre ara verdim ...ama bu arada kızlarıma bir kardeş geliyormuş....benim bebişlerimde hızla büyüyorlar içimde....sıkıntılarım geçti ama yinede bol bol dinleniyorum.kızlarımın hareketlerini bile hissedebiliyoruz artık.çok güzel bir duyguymuş.rabbim hepinize nasip etsin.yarında kontrolüm var.bakalım nasıllar kuzucuklarım.biraz fazla kilo aldım ama olsun sağlıklı olsunlarda hepsi geçer.hepinizi öpüyorum.dualarım sizlerle her zaman.ben inandım oldu hadi sıra sizde.....

canım hep böle güzel haberle gel
inşş sağlıcakla kucağına alırsın
inşş bebişlerini
allahım bizlerede yaşamyı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ıı dıleklerın ıcın saol
cok tedrgın olmustum ılk denemem oldugu ıcın
saol rahatlattıgın ıcın

arkadaşlar başkentte tedavide olanlar nerde yaafffffffff
bu topik neden bu kadar sesiz
kimseler gelmiyor mu artık

slm canlar.ben test tarihimi bekliyorum.gözünaydın unutefe.tek ebriyoylamı ikizlerine kavuştun

slm canlar.ben test tarihimi bekliyorum.gözünaydın unutefe.tek ebriyoylamı ikizlerine kavuştun

CANIM İNŞ POZİTİF GÖRÜRSÜN:CüvCüv:
RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN:ecrin_bebek::ecrin_bebek: İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq:

evet yeytercıgım temmennım o zaten
rabbım herkesın kucagını doldursun
senınde bu son denemen olsun ınşşşş
en yakın zamnda halayını cekelım
ınşşşşşşş

evet yeytercıgım temmennım o zaten
rabbım herkesın kucagını doldursun
senınde bu son denemen olsun ınşşşş
en yakın zamnda halayını cekelım
ınşşşşşşş

inşşş canım
inşşşşşşşşşşşşşşşş
hepimiz için
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
diyorum

hayırlı olsun canım bebişin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
canım çok sağol. inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın canımmm
inşşş canım
inşşşşşşşşşşşşşşşş
hepimiz için
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
diyorum

canım tekrar tüp bebekmi deniyorsun inşallah. canımsın inşallah sağlıklı hayırlı evlatların olsun canım benim. bebeğim01 canım inşallah aşılaman tutar canım yaa. çok üzüldüm ama yaşadıklarına. bu arada kızlar ben bebğimin kalp atışlarını duydum bugün Allahım sizlerede nasip etsin inşallah

ay ne gusel
rabbım bızede nasp etsın canım

Selam kızlar tatil dönüşü güzel haberleri duyunca çok mutlu oldum.S&U canım hayırlı olsun Yüce Rabbim devamını getirsin .bebeğim01 hayırlısıya senden de haberlerinizi bekliyorum.Hayırlı Cumalar.

ay ne gusel
rabbım bızede nasp etsın canım

çok sağolun kızlar yaaa. Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah. benim aşılamamı bülent bey yapmıştı çok iyi bi doktor bence kızlar esra hanımda öyle tavsiye ederim

çok sağolun kızlar yaaa. Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah. benim aşılamamı bülent bey yapmıştı çok iyi bi doktor bence kızlar esra hanımda öyle tavsiye ederim

dun maıl atmıstım
22 yas cıvarındakılere uzun protokol uygulanıormus
bu bulent dediğinz doktorun dıger adı hulusi deilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…