- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
prof.hulusi bülent zeyneloğlu ankara başkentin tüp bebek doktoru. adanadaki bülent haydardedeoğlu.
dun maıl atmıstım
22 yas cıvarındakılere uzun protokol uygulanıormus
bu bulent dediğinz doktorun dıger adı hulusi deilmi?
hangısı daha ıııı
canım benim doktorum bülent haydardedeoğluydu. diğer doktoru bilmiyorum hiç duymadım
canım çok sağol. Inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın canımmm
canım tekrar tüp bebekmi deniyorsun inşallah. Canımsın inşallah sağlıklı hayırlı evlatların olsun canım benim. Bebeğim01 canım inşallah aşılaman tutar canım yaa. çok üzüldüm ama yaşadıklarına. Bu arada kızlar ben bebğimin kalp atışlarını duydum bugün allahım sizlerede nasip etsin inşallah
hangısı daha ıııı
ikisi arasında karşılaştırma yapamam ama ankara başkent bu konuda iyi ve dr birebir ilgileniyor. burası gibi kime denk geleceğin yada kalabalık muayenesi yok. oranın kadın doğum ve tüp bebek hastanesi ayrı. yani sadece başkent kadın doğum ve tüp bebek hastanesi olarak ayrı bir yerde var. hulusi beyide araştırabilirisn internetten gidenler çok memnun. adam kaç yıldır prof sonuçta ve kaç yıldır bu işi yapıyor.
ben hamileyken ankaradaydım ve ankara başkente gidiyordum. buraya gelincede oradan memnun olduğum için adana başkente devam ettim ama ikisi çok farklı. orada tüp bebek için gelenler memnundu. özel tüp bebek merkezleri gibi sistemi var oranın.
gunaydın yetercıgımmmmmmmmm
ozleıne bak canım yolladım
TEŞEKÜR EDRİM KUZUM opuyorumnanaktan
yok henüz gelmedi
bana hemen atıordu
dur onun kulagını cekım ben
alsanaalsanasmile
Merhaba esra8 yeteer:))
Öncelikle size kendimi ve gebelikle ilgili sıkıntımızı kısaca anlatayım.İsmim Esra Adana da yaşıyorum.30 yaşındayım 1 senelik evliyim.Eşim yaklaşık 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu.Ameliyatı olma nedeni ise sayının 3 milyon olması ve ileri hareketli sayısının sıfır olmasıydı.Ameliyat sonrası değerlerimizde iyileşme beklerken şuan azospermi ile karşı karşıya kaldıkYani sayımız sıfır suan.Seyhan Başkentte Erhan Şimşek isimli doçente gidiyorum.Bize mikrotese önerdi.Bunun devamında da tüp bebek tabiki başka şansımız yokmuş açıkçası.Ben çok kararsız kaldım en iyi Balcalı diyorlar bu konuda siz ne diyorsunuz yardım lütfeeen ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?