Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

su canım evet tekrar denemyi düşünüyoruz bu sefer naturel deneyeceğiz bakalım nasıl olacak

hangısı daha ıııı

ikisi arasında karşılaştırma yapamam ama ankara başkent bu konuda iyi ve dr birebir ilgileniyor. burası gibi kime denk geleceğin yada kalabalık muayenesi yok. oranın kadın doğum ve tüp bebek hastanesi ayrı. yani sadece başkent kadın doğum ve tüp bebek hastanesi olarak ayrı bir yerde var. hulusi beyide araştırabilirisn internetten gidenler çok memnun. adam kaç yıldır prof sonuçta ve kaç yıldır bu işi yapıyor.
ben hamileyken ankaradaydım ve ankara başkente gidiyordum. buraya gelincede oradan memnun olduğum için adana başkente devam ettim ama ikisi çok farklı. orada tüp bebek için gelenler memnundu. özel tüp bebek merkezleri gibi sistemi var oranın.

Son düzenleme:

((((
artık bakacaz
sansıma kalmıs
ama adama saba maıl atıorum aynı gun ıcınde hemen cvp atıor hulusı
ılgılı
cok korkuyorum yazdım :)
bız sızı sakınlestırırız vede hep yanında olacagz yazmız

bana hemen atıordu
dur onun kulagını cekım ben
alsanaalsanasmile

yok bebem yaa
bende bakledim bu gün ama atmadı yaında evime gidecğim biliyorsun evde pc yok yani nasıl olacak bilmiyorum ki

Merhaba esra8 yeteer:))
Öncelikle size kendimi ve gebelikle ilgili sıkıntımızı kısaca anlatayım.İsmim Esra Adana da yaşıyorum.30 yaşındayım 1 senelik evliyim.Eşim yaklaşık 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu.Ameliyatı olma nedeni ise sayının 3 milyon olması ve ileri hareketli sayısının sıfır olmasıydı.Ameliyat sonrası değerlerimizde iyileşme beklerken şuan azospermi ile karşı karşıya kaldıkYani sayımız sıfır suan.Seyhan Başkentte Erhan Şimşek isimli doçente gidiyorum.Bize mikrotese önerdi.Bunun devamında da tüp bebek tabiki başka şansımız yokmuş açıkçası.Ben çok kararsız kaldım en iyi Balcalı diyorlar bu konuda siz ne diyorsunuz yardım lütfeeen((

canım geçmiş olsun
BENDE 34 YAŞINDA 4 MİKRO YAŞAMIŞ BİRİYİM
BU GÜNE KADAR EDİNDİĞİM TECRÜBELEDEN ŞUNU GÖRDÜM VARİKOSEL AMELİYETINDAN SONRA DÜZELME ŞANSI BAYAĞI BİR DÜŞÜK BUNU BU AMELİYATTI YAŞAMIŞ BİR ÇOK KİŞİDEN DUYDUM
HATTA BENİM EŞİMDE BİR DR (GERÇİ DR OLUP OLMADIĞINDAN ŞÜPELERİM VAR AMA )YAPALIM DEDİMŞTİ BAŞKA BİR DR İSE EŞİMDE VARİKOSEL OLMADIĞINI AMELİYETA GEREK OLMADIĞINI SÖLEDİ AMA EĞERKİ BU AMELİYET OLACAKSA BU İŞİNUZMANINA YAPTRIN DEDİ VE DAHADA ÖNEMLİSİ SPERMLERİ DONDURUN DEDİ

BİZ AMELİYET YAPTIRMADIK

CANIM TÜP BEBĞE GELİNCEDE BENİM KIZ KADEŞİM GİDİYOR ÇUKUROVA ÜNVRSTS BEN HİÇ MENUN DEĞİLİM AŞILAMALARDN SONRA TÜP BEBK RAPORU ALACAK VE BAŞKENTTE DEVAM EDECEK
BEN KENDİM BAŞKENTEYİM SON 2 DENMEMİ ORADA YAPTIRDIM TAYFUN BEY VARDI O GİTTİ ŞİMDİ ESRA HANIM VAR BÜLENT BEY VAR BEN ÇOK MENUNUM HEM MERKEZDEN HEMDE DR DAN
BENCE GÖRÜŞMELİSİN BALCALIDAKİ DRLARLADA BAŞKENTEKİLERLEDE HANGİSİ İÇİNE SİNERSE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…