- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
canım geçmiş olsun
BENDE 34 YAŞINDA 4 MİKRO YAŞAMIŞ BİRİYİM
BU GÜNE KADAR EDİNDİĞİM TECRÜBELEDEN ŞUNU GÖRDÜM VARİKOSEL AMELİYETINDAN SONRA DÜZELME ŞANSI BAYAĞI BİR DÜŞÜK BUNU BU AMELİYATTI YAŞAMIŞ BİR ÇOK KİŞİDEN DUYDUM
HATTA BENİM EŞİMDE BİR DR (GERÇİ DR OLUP OLMADIĞINDAN ŞÜPELERİM VAR AMA )YAPALIM DEDİMŞTİ BAŞKA BİR DR İSE EŞİMDE VARİKOSEL OLMADIĞINI AMELİYETA GEREK OLMADIĞINI SÖLEDİ AMA EĞERKİ BU AMELİYET OLACAKSA BU İŞİNUZMANINA YAPTRIN DEDİ VE DAHADA ÖNEMLİSİ SPERMLERİ DONDURUN DEDİ
BİZ AMELİYET YAPTIRMADIK
CANIM TÜP BEBĞE GELİNCEDE BENİM KIZ KADEŞİM GİDİYOR ÇUKUROVA ÜNVRSTS BEN HİÇ MENUN DEĞİLİM AŞILAMALARDN SONRA TÜP BEBK RAPORU ALACAK VE BAŞKENTTE DEVAM EDECEK
BEN KENDİM BAŞKENTEYİM SON 2 DENMEMİ ORADA YAPTIRDIM TAYFUN BEY VARDI O GİTTİ ŞİMDİ ESRA HANIM VAR BÜLENT BEY VAR BEN ÇOK MENUNUM HEM MERKEZDEN HEMDE DR DAN
BENCE GÖRÜŞMELİSİN BALCALIDAKİ DRLARLADA BAŞKENTEKİLERLEDE HANGİSİ İÇİNE SİNERSE
Canım benim öncelikle çok tesekkur ederim cevap için.Valla işte aslında tecrübesizliğimize geldi bu ameliyet olayı.Yani amelşiyat öncesi sperm dondurmus olsaydık dediğin gibi şansımız daha yüksekti ama doktorlarımız sağolsun bizi yönlendirmediler.Tayfun Bağış hakkında çok güzel yorumlar vardı niye gitti kiŞuan nerde tedavi uyguluyor acaba bilgin var mı?Benim zaten balcalı konusunda pekte içim rahat değil önce başkentte denemyi düşünüyorum bende bakalım hayırlısı.Seyhan başkent derken cemalpaşadakinden bahsediyoruz değil mi?Yüreğirde de var ya onun için sordum.
canım geçmiş olsun
BENDE 34 YAŞINDA 4 MİKRO YAŞAMIŞ BİRİYİM
BU GÜNE KADAR EDİNDİĞİM TECRÜBELEDEN ŞUNU GÖRDÜM VARİKOSEL AMELİYETINDAN SONRA DÜZELME ŞANSI BAYAĞI BİR DÜŞÜK BUNU BU AMELİYATTI YAŞAMIŞ BİR ÇOK KİŞİDEN DUYDUM
HATTA BENİM EŞİMDE BİR DR (GERÇİ DR OLUP OLMADIĞINDAN ŞÜPELERİM VAR AMA )YAPALIM DEDİMŞTİ BAŞKA BİR DR İSE EŞİMDE VARİKOSEL OLMADIĞINI AMELİYETA GEREK OLMADIĞINI SÖLEDİ AMA EĞERKİ BU AMELİYET OLACAKSA BU İŞİNUZMANINA YAPTRIN DEDİ VE DAHADA ÖNEMLİSİ SPERMLERİ DONDURUN DEDİ
BİZ AMELİYET YAPTIRMADIK
CANIM TÜP BEBĞE GELİNCEDE BENİM KIZ KADEŞİM GİDİYOR ÇUKUROVA ÜNVRSTS BEN HİÇ MENUN DEĞİLİM AŞILAMALARDN SONRA TÜP BEBK RAPORU ALACAK VE BAŞKENTTE DEVAM EDECEK
BEN KENDİM BAŞKENTEYİM SON 2 DENMEMİ ORADA YAPTIRDIM TAYFUN BEY VARDI O GİTTİ ŞİMDİ ESRA HANIM VAR BÜLENT BEY VAR BEN ÇOK MENUNUM HEM MERKEZDEN HEMDE DR DAN
BENCE GÖRÜŞMELİSİN BALCALIDAKİ DRLARLADA BAŞKENTEKİLERLEDE HANGİSİ İÇİNE SİNERSE
Canım benim öncelikle çok tesekkur ederim cevap için.Valla işte aslında tecrübesizliğimize geldi bu ameliyet olayı.Yani amelşiyat öncesi sperm dondurmus olsaydık dediğin gibi şansımız daha yüksekti ama doktorlarımız sağolsun bizi yönlendirmediler.Tayfun Bağış hakkında çok güzel yorumlar vardı niye gitti kiŞuan nerde tedavi uyguluyor acaba bilgin var mı?Benim zaten balcalı konusunda pekte içim rahat değil önce başkentte denemyi düşünüyorum bende bakalım hayırlısı.Seyhan başkent derken cemalpaşadakinden bahsediyoruz değil mi?Yüreğirde de var ya onun için sordum.
RİCA EDRİM NE DEMEK
BURADA SORUNLARIMIZ YANI SIRA BİLDİKLERİMİZ PAYLAŞACAĞIZ
İÇİN RAHAR OLSUN HER ŞEYİ RAHAT RAHAT SOR
EVET CANIM İNFERTİLİTE TÜP BEBK SEYHAN BAŞKENTTE BEN ÇOK MENUNUM
TAFSİYE EDERİM
TAYFUN BEY İYİ DR DU AMA GİTTİ İSTB ACIBADEMDE ŞU ANDA
BEN KENDİSİYLE KONUŞTUM
NEDEN BİZİ YARI YOLDA BIRAKTINIZ DEDİM BANA İÇİN RAHAT OLSUN BEN NE İSEM ESRA HANIM BÜLENT BEY VE DİĞERLERİDE O
HİÇ ENDİŞELENMEDEN DEVAM EDEBİLİRSİN DEDİ
bızdee hemen amelıyat dedıler
cok sevıolar deşmeyi
ben ıstemedım
esımde asla dedi
olmadı
cunku zaten sperm sayımız cok az
ya o da olmazsa dedım
tupe gcecez sımdıde
teşekkür ederim canım.bende önümüzdeki, hafta içinde başkentten randevu alayım bari görüşmek üzere:))
kızlar meraba bende başladım dün iğneme .dün gittim ilk iğnemi oldum 75ml gonalf ilk iğnemi bir tıp merkezinde yaptırdım. bugün ben kendim yapcam .inşallah yapabilirm.yalnız o şişebayağı az dimi ya salı günü bir daha gitcem.rapor pazatersi çıkacak.tanıdık bir eczaneden aldım ilaçları.bundan sonra ne olacak bilen varmı.biri beni aydınatsa yaşayan arkadaşlar.o şişe dolapta mı saklanmalı.bir daha iğn yazacak galiba.ben çok erken gittim beklemedim hiç .doktor sekiz otuzda ordaydı.benim dosyamı önce başka birine vermişlerdi ama ben bülent beyi istiyorum dedim sonra dosyamı oraya yolladılar.tek kötü tarafı keşke aynı anda odaya 5 6 kişiyi almasalar.yoksa ben memnun kaldım .erken alırsan hiç beklemiyorsun.salı günü için randevu almaya gerek yok dedi .ben not düşerim dedi.geçen ay gittiğimde bir tahlil sonucum vardı o 1 ay sonra çıkar demişlerdi almayı unuttum ya doktora söyleseydim keşke.neyse salı gittiğimde alırım.birde doktor bir kan testi var dedi ama yapmadı unuttumu ki ama unutmazlar hemen hatırlıyorlar ya .işte böyle kızlar.allah hepimize yardım etsin.gerçi ben çok umutlu değilim nedense o yüzden ben pek umursamıyorum .allah hakkımızda hayırlısını versin hepimize kucaklarımızı boş koymasın .
Merhaba Esra8
Sanırım onlıne durumdasın suan.Tüp bebek tedavisine ne zaman başlıyorsunuz?Hangi kurumu tercih edeceksiniz?
Tesekkur ederım canım hakkımızda hayırlısı olur insallah.En yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz:))
oncelıkle tedavın hayırlı olsun canım
sımdıden böle umutsuz olursan allh korusun
sonuda negatıf sonuc olur
adet olmadıgın zamna kadar ıcınde bır bebek tasıosun
olumsuz dusunupte onuda uzme bence
ınş annecıgıne sıkı sıkı baglanacaktır
çok sağol canım ya beni ne güzel motive ettin canım benim :dance::dance::dance::dance::dance:
:lepi::lepi::lepi::lepi:
dolsun gobısın ınşşşşş :lepi::lepi::lepi:
ekımdede sız bana destek olacaksınız ama :)
sımdı hamıle kalırsanız gercı gırmezsınız
ben kendı kendımı tesellı edecem gıbıme gelıo r
KUZU BEN HEP BURADAYIM HEP,NİZİ TESELİ EDRİM :roflol::roflol:
saol kuzum bır ıkımız kalacaz herhalde burda :)
artık bırbırmızı teselli ederız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?