merhaba kızlar
izindeyim diye pek giremiyorum. Ama p.tesi iş başı yapacağım o zama daha sık yazarım.
Yeter canım sen ne düşünüyorsun tekrardan başlayacakmısın.
bende snın gıbı dusunuyorum canım belkı karsılasırız orda senınkı uzun protokol olursa ekımde gıdıcem ya bende
yetercıgım adanada ozel ankara tup bebek merkezı vamıs orası nasıl bır bılgın varmı?
canım inNŞŞŞŞŞ karşılaşırız canım ya ne güzl olurdu
canım orası bizim tarsusta bir konferans vermek için gelmişlerdi dr larla konuşma imkanım oldu
o zaman ahmet bey vardı (şimdi gitmiş )yani çok ikne edici konuşmuştu ama
bence başkentten sonra en iyi merkezlerden bir tanesi (sanıırm şimdi dr gökan bey var )
benımkı yastan dolayı uzun olacak sana kıs auygulanır galıba
olsun kız
sana kısa uygulansa bıle ekımı bulur gene sonucunu almaya geldıgınde belkı bende senın o pozıtıf heyecanını yasarımmmm :lepi::lepi::lepi::lepi:senınlen....
canım inşş güzel hebrler alırız paylaşırız ve bu site bu tedaviler gzel dostlukların kurulmasınınasebep olur (benim burada tanışıp görüştüğüm bazı arkadaşlarım var ve çok iyi dostluğumuz oluştu )inş seninlede tanışırız
canım pek emin değilim ama eylül ayımda ben naturel tüp bebk denemeyi düşünüyorum tabi regl bayrama denk gelmezse bakalım kısmet
yeter merhaba
forumu bende sureklı takıp edıyorum.sızlerı tanımayı bende cok ısterım.esra 8 yasımdan dolayı uzun surecek tedavım demıs ama yaslarınız kac sorması ayıp.gercı kadınlara yaş sorulmaz ama:)))
canım inşş güzel hebrler alırız paylaşırız ve bu site bu tedaviler gzel dostlukların kurulmasınınasebep olur (benim burada tanışıp görüştüğüm bazı arkadaşlarım var ve çok iyi dostluğumuz oluştu )inş seninlede tanışırız
canım pek emin değilim ama eylül ayımda ben naturel tüp bebk denemeyi düşünüyorum tabi regl bayrama denk gelmezse bakalım kısmet
yeter merhaba
Forumu bende sureklı takıp edıyorum.Sızlerı tanımayı bende cok ısterım.Esra 8 yasımdan dolayı uzun surecek tedavım demıs ama yaslarınız kac sorması ayıp.Gercı kadınlara yaş sorulmaz ama:)))
canım günaydın inşş tanışırız
benim yaşım 34 ama uzun protokol sadece yaşa bağlı seçilen bir yöntem değil hormolar rahim içi sorunlar daha önce mikro denmeiş olmak ve bundan alınan sonuçlar vs bütün bunlara bakar karar veriyor dr
ggüüünaydın kızlarr benim bu aşılamadaa olmadı galibaaaa.galibası fazla ben bişey anlamadım oyüzden gebemiyim adetmi gördüm anlamak için saglık ocagına gittim kan verdim az önce bari ona göre hareketedeyim.dün kan geldi ara ara devam etti çok az ama şimdide kahve tonlaronda akıntı şeklinde geliyor ama belirgin bir kanama yok.
oofff hiç bişeyy anlamadım.jelimi kullansammı kullanmasammı bilemedim kızlar sizce kullanımii 3 tane var daha ama bende regll başladınapim sizceee
Günaydın kızlar.HAYIRLI RAMAZANLAR. bebeğim01 canım hakkında hayırlısı .Umarım pozitif sonuçlarını duyarız.Kızlar 2 aydır dhea kullanıyorum geçen ay adetim zamanında olmuştu.9temmuzda adet olmuştum.Şuan hala adet olmadın 3 gün önce evde tahlil yaptım negatif.33 gündür adet olmadım.Bu ay kontrolüm vardı herşey yolunda olursa tüpe başlıyacaktık.umarım kist yada hormonal dengesizlik yoktur.fsh yüksekliği adet geçikmesi yapar mı?Dheayı kullanıp benim durumu yaşayanlar var mı?Teşekkürler.
Adana 'da yaşayan arkadaşlarım hepimizin sıkıntısı hemen hemen aynı.Burada tanışabilirsek yüzyüze gelip misafir sohbetlerinde daha çok şey paylaşabiliriz.Ben tanıtayım isterseniz ilk olarak kendimi.İsmim Esra 30 yaşındayım 1 yıllık evliyim.Şuan çalışmıyorum kpss sınavına hazırlanıyorum.Hayal park civarında oturuyorum.Şimdi sıra sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?