Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlarrr meraba .bugün doktora gittim iki tane yumurtam 18 mm olmuş.bugün bülent bey yoktu biraz kalabalıktı.kan testi yaptım biz siziararız dediler aradılar.bugünde kullancakmışım iğnemi yani gonalf fyi yarın kullanmayacakmışım yarın gece saat 12 de ovitrelle çatlatma iğnemi kullanacakmışım .pazartesi aşılama yapılacak.saat sekiz buçukta orda olun dediler.eşimle birlikte.bakalım hayırlısı artık.inşallah bülent bey yapar ama ben söyleyecem bülent beyi istiyorum diye .

kızlarrr meraba .bugün doktora gittim iki tane yumurtam 18 mm olmuş.bugün bülent bey yoktu biraz kalabalıktı.kan testi yaptım biz siziararız dediler aradılar.bugünde kullancakmışım iğnemi yani gonalf fyi yarın kullanmayacakmışım yarın gece saat 12 de ovitrelle çatlatma iğnemi kullanacakmışım .pazartesi aşılama yapılacak.saat sekiz buçukta orda olun dediler.eşimle birlikte.bakalım hayırlısı artık.inşallah bülent bey yapar ama ben söyleyecem bülent beyi istiyorum diye .bende gülşen adanda otumuyorum ama kızkardeşim burda gerçi benim karışık.aslen tarsusluyum ama kahramanmaraşta görev yapıyorum ama kızkardeşim burda o yüzden sürekli adanadayım.bizimde evimiz var aynı binada ama kirada.seneye tayin isteyeceğiz umarım çıkarda kutulşuruz ordan .hayalparka yakın 80.yıl bulvarında ev.27 yaşındayım .

Canım haydi hayırlısı ,kendine iyi bak ,güzel haberlerini almak dileğiyle..:))

canım benimde adetim 3-4 gün geçti. 10 gündür adet belirtileir yaşıyorum hala olmadım. herhalde ilaçlar dengemizi bozdu.

Aren canım aynı gün akşam adet oldum perşembe günü dr.Esra ya gittim Dhea işe yarıyor.Yumurtam oluşmuş ama kist olduğu için 1 ay daha dhea kullanıp tekrar gideceğim.Allahtan umut kesilmez.Hayırlısıyla hepimiz güzel haberlerimizi vereceğiz:))

esracıgım ılgın ıcın tsk ederım ınşşşş
cannım
tedavıde gelecem zaten sureklı
umarım gorusmekte nasp eolur

kızlar merhaba herkes iyidir İnşallah. biz çooooook şükür çok iyiyiz. Allahım sonumuzuda göstersin inşallah. Allahım en kısa zamanda sizlerede yaşatsın İnşallahhhhhh. kuzumun adakları vardı kızlar sağolsun akrabalar ziyarete gittik kestiler yasin okudum hepinize dua ettim Rabbim duysun İnşallahh.

kızlar adanada baskentte tup bebek fıyatları hakkında bılgı versenız sevınırım

canım 2.500 civarında tutuyor ssklı falansan. ama sosyal güvencen yada raporun yoksa 4000 lira civarıydı sanırım. ilaçlar çok tutuyor çünkü. ama aşılamaya ücret ödemedim ben

canım 2.500 civarında tutuyor ssklı falansan. ama sosyal güvencen yada raporun yoksa 4000 lira civarıydı sanırım. ilaçlar çok tutuyor çünkü. ama aşılamaya ücret ödemedim ben

bugun bır doktorlan gorustum turan cetının tup merkezını tavsıye ettı
kafam cok karıstı bu merkez konusunda
ne olur fıkır verın

esracım bende adanada (ankada tüp bebek merkezi) yaptırmıştım ilk denemede tutu fakat şansızlık eseri düşükle sonuçlandı 2.denememide orada yaptım şu an 3.5 aylık hamileyim benim ilk denemede 4250 ödedim ilaçlar hariç ama asıl senin fikrin önemli bence merkezlerle görüş içine sinmesi çok önemli bol şanslar

cok saolun kızlar
hepınzızın fıkırlerıne ıhtıyacım var

ıallar harıc 4 ılyar cok pahalı ya
kızlar bugun bır doktor bana yasanın daha kotu bır hal alacagını söledı
rapor alıp ındırımlı yaptıranlar artık raporda alamıyacakmıs
yanı herkes aynı fıyata yaptırıcakmıs

szde srun neydı

akannehir akannehir bu arada 4250 yazmışım kusura bakma dalgınlık sanırım... 3250 ödedik

bugun bır doktorlan gorustum turan cetının tup merkezını tavsıye ettı
kafam cok karıstı bu merkez konusunda
ne olur fıkır verın

Esra 'cım bende tüp bebek denemedim henüz ama bir komşumuzun söylediklerini ve yaşadıklarını aktarayım sana.Bahsedeceğim kişi 12 yıllık evli.11 yıldır tüp bebek deniyorlar ve denemedikleri merkez kalmamış.Adana İstanbul Konya ve Ankara da hemen hemen bütün tüp bebek merkezlerinde denemişler.3 kez tutmuş ve hamile kalmış.Ama 3 üde düsükle sonuçlanmış.Bu arkadaşım bana en iyi merkezin Adana da Turan çetin olduğunu söylüyor.Başkentte çok iyiydi ama Tayfun bağış varken diyor.Yani aslında bir tüp bebek merkezinde önemli olan doktor ve arkasındaki ekipmiş.Şuan Adana da en iyi isim Turan çetin miş.Valla ben ona güveniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…