Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Elfida33 adını öğrenemedim:) 80.yıl neresi valla çıkaramadım.Aşılamanı nerede yaptırıyorsun ?

banada turan cetın dedıler
baskent ıcın su sekılde endıselıyım kalabalık bır ortam
ılgısz kalınmasından korkuyorum
en ıyısı ben sabahın korunde esımlen bırlıkte adanaya gelecem
hem baskent hem turan cetın hemde ankara ozel tup bebek merkezı ıle gorusmem lazım

baska fıkırlerı olan varmı ?

turan çetine giden yeter arkadaşımız vardı. bir ona sorun. ankadanında labaratuvarı iyi diyorlar. turan çetini genelde para tuzağı diyorlar. açıkçası benim için paradan ziyade ekip labaratuvar başarı önemli. hiç turan çetinle görüşmedim birde orayla göüşeceğim.

Aren gorustukten sonra bılgılerını gene paylasırsan cok sevınırım
yeterde baskentte yaptırdı hep dıe bılırum ben

Meahaba tatlı anne bebğinin senin iyi haberlerini almak çok güzel.Adağınız kabul olsun.Yüce Rabbim cümlemizin duasını kabul etsin.Bebişi öpyüm.Selamlar.

canım onu banada söylemişlerdi aşılama yaptırırken. çok üzülmüştüm.

canım başkenti bana çok kişi önerdi ama bana esra hanımı önermişlerdi. bizim tanıdıklar bayağı ısrar etmişti öyle gitmiştim zaten. onların ikizleri var abisininde tüp bebek olmuştu oda hamile onun doğumu yakın. komşuları iki kişi. bana ısrarla esra hanım dediler. ben öyle gitmiştim. aşılamamı bülent bey yapmıştı. önce kısmet canım. çok iyiy araştırmak lazım canım. ama bak özel adana hastanesinde hamdi karanfilede çok iyi diyorlardı. ama o mümkün olduğunca tüp bebek önermiyor gerek görmedikçe. bizim tanıdıklar gitmişti psikolojik tedavi olacaksın demiş. 2. ayında hamile kalmış

Meahaba tatlı anne bebğinin senin iyi haberlerini almak çok güzel.Adağınız kabul olsun.Yüce Rabbim cümlemizin duasını kabul etsin.Bebişi öpyüm.Selamlar.

canımsın çoook sağol. Allahım sizlerede nasip etsin inşallah. amin canımmmm. oda seni öpüyor teyzesi.

saol canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gene hastane hakkında farklı seyler duyarsanız paylasırsanız
sevınırımzemuszemus

Esracıgım valla bende kararsızım bakalım once bızım mıkrotese yaptırmamız lazım.Suan sperm sayımız sıfır cunku.Allah'ım nasip ederde canlı sperm bulunursa tüp bebek deneyeceğiz.Sizlerin şansı daha fazla yani bu konuda.O yüzden canınızı sıkmayın.Şu mübarek ramazan gününde Allah dualarımızı kabul eder inşallah.Hepimizin kucakları bebekleri ile dolar en yakın zamanda inşallaaaahhhh:::))))

saol canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gene hastane hakkında farklı seyler duyarsanız paylasırsanız
sevınırımzemuszemus
sende sağol canım. tabiki bişey duyarsam paylaşırım. İnşallah Allahım sizlerede en kısa zamanda güzel bi hamilelik sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım

canım yaa Allah yardımcınız olsun. ama böyle sıfır olup tüp bebekle bebek sahibi olan çok var çok şükür tıp gelişti ve bugün umudumuz var. Allahım seninde dualarını kabul etsin İnşallah canım. boş çıkarmasın

sağol canım çook şükür işte. işe başladım biraz zorlanıyorum artık. ya bebeğim01 gelmiyor artık çok merak ediyorum

canım inşş sorunsuz devam eder gebeliğin inşşşşşşşşşşşşşş

ınş tesede sperm bulunur canım vede bulunan sperm tutunurrrr

saol canım amınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…