- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
kızlarrr meraba .bugün doktora gittim iki tane yumurtam 18 mm olmuş.bugün bülent bey yoktu biraz kalabalıktı.kan testi yaptım biz siziararız dediler aradılar.bugünde kullancakmışım iğnemi yani gonalf fyi yarın kullanmayacakmışım yarın gece saat 12 de ovitrelle çatlatma iğnemi kullanacakmışım .pazartesi aşılama yapılacak.saat sekiz buçukta orda olun dediler.eşimle birlikte.bakalım hayırlısı artık.inşallah bülent bey yapar ama ben söyleyecem bülent beyi istiyorum diye .bende gülşen adanda otumuyorum ama kızkardeşim burda gerçi benim karışık.aslen tarsusluyum ama kahramanmaraşta görev yapıyorum ama kızkardeşim burda o yüzden sürekli adanadayım.bizimde evimiz var aynı binada ama kirada.seneye tayin isteyeceğiz umarım çıkarda kutulşuruz ordan .hayalparka yakın 80.yıl bulvarında ev.27 yaşındayım .
akannehir akannehir bu arada 4250 yazmışım kusura bakma dalgınlık sanırım... 3250 ödedik
Aren gorustukten sonra bılgılerını gene paylasırsan cok sevınırım
yeterde baskentte yaptırdı hep dıe bılırum ben
kızlar merhaba herkes iyidir İnşallah. biz çooooook şükür çok iyiyiz. Allahım sonumuzuda göstersin inşallah. Allahım en kısa zamanda sizlerede yaşatsın İnşallahhhhhh. kuzumun adakları vardı kızlar sağolsun akrabalar ziyarete gittik kestiler yasin okudum hepinize dua ettim Rabbim duysun İnşallahh.
ıallar harıc 4 ılyar cok pahalı ya
kızlar bugun bır doktor bana yasanın daha kotu bır hal alacagını söledı
rapor alıp ındırımlı yaptıranlar artık raporda alamıyacakmıs
yanı herkes aynı fıyata yaptırıcakmıs
canım başkenti bana çok kişi önerdi ama bana esra hanımı önermişlerdi. bizim tanıdıklar bayağı ısrar etmişti öyle gitmiştim zaten. onların ikizleri var abisininde tüp bebek olmuştu oda hamile onun doğumu yakın. komşuları iki kişi. bana ısrarla esra hanım dediler. ben öyle gitmiştim. aşılamamı bülent bey yapmıştı. önce kısmet canım. çok iyiy araştırmak lazım canım. ama bak özel adana hastanesinde hamdi karanfilede çok iyi diyorlardı. ama o mümkün olduğunca tüp bebek önermiyor gerek görmedikçe. bizim tanıdıklar gitmişti psikolojik tedavi olacaksın demiş. 2. ayında hamile kalmışbanada turan cetın dedıler
baskent ıcın su sekılde endıselıyım kalabalık bır ortam
ılgısz kalınmasından korkuyorum
en ıyısı ben sabahın korunde esımlen bırlıkte adanaya gelecem
hem baskent hem turan cetın hemde ankara ozel tup bebek merkezı ıle gorusmem lazım
baska fıkırlerı olan varmı ?
Meahaba tatlı anne bebğinin senin iyi haberlerini almak çok güzel.Adağınız kabul olsun.Yüce Rabbim cümlemizin duasını kabul etsin.Bebişi öpyüm.Selamlar.
canım onu banada söylemişlerdi aşılama yaptırırken. çok üzülmüştüm.
canım başkenti bana çok kişi önerdi ama bana esra hanımı önermişlerdi. bizim tanıdıklar bayağı ısrar etmişti öyle gitmiştim zaten. onların ikizleri var abisininde tüp bebek olmuştu oda hamile onun doğumu yakın. komşuları iki kişi. bana ısrarla esra hanım dediler. ben öyle gitmiştim. aşılamamı bülent bey yapmıştı. önce kısmet canım. çok iyiy araştırmak lazım canım. ama bak özel adana hastanesinde hamdi karanfilede çok iyi diyorlardı. ama o mümkün olduğunca tüp bebek önermiyor gerek görmedikçe. bizim tanıdıklar gitmişti psikolojik tedavi olacaksın demiş. 2. ayında hamile kalmış
canımsın çoook sağol. Allahım sizlerede nasip etsin inşallah. amin canımmmm. oda seni öpüyor teyzesi.
sende sağol canım. tabiki bişey duyarsam paylaşırım. İnşallah Allahım sizlerede en kısa zamanda güzel bi hamilelik sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canımsaol canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gene hastane hakkında farklı seyler duyarsanız paylasırsanız
sevınırımzemuszemus
Esracıgım valla bende kararsızım bakalım once bızım mıkrotese yaptırmamız lazım.Suan sperm sayımız sıfır cunku.Allah'ım nasip ederde canlı sperm bulunursa tüp bebek deneyeceğiz.Sizlerin şansı daha fazla yani bu konuda.O yüzden canınızı sıkmayın.Şu mübarek ramazan gününde Allah dualarımızı kabul eder inşallah.Hepimizin kucakları bebekleri ile dolar en yakın zamanda inşallaaaahhhh:::))))
günaydın kızlar
günaydın canımm.nasılsın canım
sağol canım çook şükür işte. işe başladım biraz zorlanıyorum artık. ya bebeğim01 gelmiyor artık çok merak ediyorumiyi canım sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor
sağol canım çook şükür işte. işe başladım biraz zorlanıyorum artık. ya bebeğim01 gelmiyor artık çok merak ediyorum
Esracıgım valla bende kararsızım bakalım once bızım mıkrotese yaptırmamız lazım.Suan sperm sayımız sıfır cunku.Allah'ım nasip ederde canlı sperm bulunursa tüp bebek deneyeceğiz.Sizlerin şansı daha fazla yani bu konuda.O yüzden canınızı sıkmayın.Şu mübarek ramazan gününde Allah dualarımızı kabul eder inşallah.Hepimizin kucakları bebekleri ile dolar en yakın zamanda inşallaaaahhhh:::))))
sende sağol canım. tabiki bişey duyarsam paylaşırım. İnşallah Allahım sizlerede en kısa zamanda güzel bi hamilelik sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım
canım yaa Allah yardımcınız olsun. ama böyle sıfır olup tüp bebekle bebek sahibi olan çok var çok şükür tıp gelişti ve bugün umudumuz var. Allahım seninde dualarını kabul etsin İnşallah canım. boş çıkarmasın
iyi canım sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?