- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
sağol canım çook şükür işte. işe başladım biraz zorlanıyorum artık. ya bebeğim01 gelmiyor artık çok merak ediyorum
sağol canım çook sağol inşallah yaaa.canım inşş sorunsuz devam eder gebeliğin inşşşşşşşşşşşşşş
bebegım01 en son asılmaa yaptırmıstı yha tutmadı o
sımdı bayrmdan sonra tekrar yaptırıcam demıstı
en son tuıp galıba
esra8 merhaba ben seyhan başkentte tayfun ve esra hanımın hastasıydım .tayfun bey trasfer oldu.ben başkentte gittikten sonra histereskobimi ve aylık kontrollerimin çoğunluğunu esra hanım yapmıştı.tayfun beyle esra hnımde 2-3 defa ortak değerlendirmeye almışlardı.şu an esra ile devam etmeye kararlıyız.yüce rabbim inşallah hepimizin emeklerini boş çıkarmaz.esra hanımdan memnunum.sen nereye karar verdin?
Esracıgım valla bende kararsızım bakalım once bızım mıkrotese yaptırmamız lazım.Suan sperm sayımız sıfır cunku.Allah'ım nasip ederde canlı sperm bulunursa tüp bebek deneyeceğiz.Sizlerin şansı daha fazla yani bu konuda.O yüzden canınızı sıkmayın.Şu mübarek ramazan gününde Allah dualarımızı kabul eder inşallah.Hepimizin kucakları bebekleri ile dolar en yakın zamanda inşallaaaahhhh:::))))
canım evet tayfun bey gitti
be kedisi aradım ve bizi neden bıraktınız dedim
oda bana sakın böle düşünmeyin oradak arakadaşlarda en az benimkadar iyi
dedi
evet şimi benimlede esra hanım ilğilebniyor
çok iyi anlayılılar
Aren ,bebeğim01,starsuze nerelerdesiniz?elifeda tedavin nasıl gidiyor?
esra8 Merhaba ben Seyhan Başkentte Tayfun ve eSRA hANIMIN HASTASIYDIM .Tayfun Bey trasfer oldu.Ben Başkentte gittikten sonra histereskobimi ve aylık kontrollerimin çoğunluğunu Esra Hanım yapmıştı.Tayfun Beyle Esra Hnımde 2-3 defa ortak değerlendirmeye almışlardı.Şu an Esra ile devam etmeye kararlıyız.Yüce Rabbim inşallah hepimizin emeklerini boş çıkarmaz.Esra Hanımdan memnunum.Sen nereye karar verdin?
canım evet tayfun bey gitti
be kedisi aradım ve bizi neden bıraktınız dedim
oda bana sakın böle düşünmeyin oradak arakadaşlarda en az benimkadar iyi
dedi
evet şimi benimlede esra hanım ilğilebniyor
çok iyi anlayılılar
evet kızlar esra hanım çok iyi çok anlayışlı bi doktor. çokta bilgilendiriyor. ne sorsanız yardımcı oluyor sağolsun. ben zaten onun adı ile gitmiştim başkente tayfun beyi bilmiyordum. Allahım sizleride bekletmeden bebeklerinize kavuştursun inşallah
Aren canım ben Eylül ayında ki adetimi bekliyorum.Hayırlısı bakalım.Sen nasılsın kendini toparlayabildin mi?
esra8 canım hangi dr ve hastane kafana uygun gelirse,ona karar ver .Ama Balcalıyı tavsiye etmem.Umarım hepimiz mutlu baberleri alırız.Selamlar.
Aren canım ben Eylül ayında ki adetimi bekliyorum.Hayırlısı bakalım.Sen nasılsın kendini toparlayabildin mi?
esra8 canım hangi dr ve hastane kafana uygun gelirse,ona karar ver .Ama Balcalıyı tavsiye etmem.Umarım hepimiz mutlu baberleri alırız.Selamlar.
merhaba kızlar ya ben şuan tedavi görmüyorum.ramazan geldi hem ben beynen ve vucut olarak dinlenim deşarj olum dedim.
kısmetse ekimde düşünüyorum 3. aşılamamı Allah yar ve yardımcımız olsun.
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
innşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yeter canım sen se yapmayı düşünüyorsun. benim kafam çok karışık.
merhaba kızlar ya ben şuan tedavi görmüyorum.ramazan geldi hem ben beynen ve vucut olarak dinlenim deşarj olum dedim.
kısmetse ekimde düşünüyorum 3. aşılamamı Allah yar ve yardımcımız olsun.
amin canım amin İnşallahrabbim hepimizin yüzünü güldürsün
innşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın canım
canım ben eylülde başkentte başlayacağım
balcalıdan bir dr görüştüm aynı şeyleri sölüyor
ayrıca bir kaç yere mail attım onlarda esra hanımın söldiklerini tekrarlıyorlar
o yüzden merkezimi değiştirmeyeceğim
sen ne yapacaksın
canım seni çok merak ettim msnyede girmiyorsun. nasılsın nerelerdesin canım
amin canım amin İnşallah
hayırlısı olsun canım. İnşallah Allahım boş çıkarmasın bu mübarek ay hürmetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?