Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Aren özellikle denemeler sonrası ilaçların etkisi ile kist oluyor.Sen özellikle kafanı topla Allahtan umut kesilmez bence sık sık dr değiştirme karar verdiğin dr ile devam et derim.Sürekli dr değişimi bizi tekrar başa döndürüyor.Sen kendin için doğru yeri ve dr seç devam et derim.Seni etkilemek içinyazmıyorum.Doğru olana sen karar ver derim.Selamlar.

bebeğim01 haydi hayırlısı Ekim ekadar hep pozitif ol.İnşallah meleğin kendiliğinden gelir.

yeter canım bende Eylülde Esra ile inşallah tüpe başlarız.Hayırlısı.İnşallah bebeişlere kavuşuruz.

esra8 Amin Canım .Maddi ve manevi olarak Rabbim cümlemize kolaylık versin.Canım sen de senin için hayırlı olanına karar verirsin.

S&u canım meleğin ve sana mutlu olmak yakışıyor.Allahın izni ile sağ selim kucağına almak nasip olsun.

KIZLAR HEPİMİZE KOLAY GELSİN DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM.

evet kızlar bırbırımıze dua etmekten baska caremız yok
ya ben baskentın ekıbıne bakıorum ne bulent beyın adı nede esra hanımın adı yok hulusı zeynel bey var

yetercıgım tam olarak bana gene baskentın fıyatını yazarmısın tup bebek
ayrıca turan cetınde sen yaptırdınmı hıc bana doktor turan cetın dedi
adana ankara tup bebek merkezı hakkında ne dusunuosun ????????
ya sızıde sıktım ama ne yapım (((((((

haklısında işte insan beklediğini bulamayınca tereddütte kalıyor. başkentten tereddüt etmemin nedeni kalabalık olmasından ziyade farklı doktorlar tarafından tedavinin sürdürülebilmesi ve tedavi süresince birebir doktorla görüşememek. mesela ben aşılama sürecinde ilk tayfun beye gitmiştim. sonraki muayenede belirtmeme rağmen baktım bülent beye vermişler değiştirdim ama stres oldum. sonrakinde tekrar aynısı oldu artık değiştirmedim o zaman hemşireye dediki bülent bey rahim zarı ince aşılama günü bakılsın ama aşılama günü ise baktım Tayfun Çok vardı. ben demesem bakmadan aşılamayı yapıyordu.bunun nedenide tekbir doktorun takbinde olmamak.
yoksa geçen gittim o karmaşık muayene sistemi kalmamış. o bölümü ayormışlar şifreli kapı ile. 2 soyunma kabini yapmışlar tek tak elıyorlar. hemşire odasınada fazladan oturacak koymuşlar o hengame yok artık.

kıslar merhaba bende aşılama için tedavi görüodum ama 8 tane yumurtam oluşmuş tüp bebeğe geçmeye karar verdik yarın hemen adanaya gelicem lütfen eğer doktorların cep numaraları varsa elinişzde bana ozelden yollarsanız cok mutlu olurum cunku eğer yapamayız derlerse baska yer bulucam cvp beklıorum acilll

canım böyle hemen tüp bebeğe başlarlarmı bilmiyorum. çünkü tüp bebek tedavi süreci ile aşılama tedavi süreci farklı.

of kızlar yha
merkez konusudna cok kararsızım
lutfen bana yardım edın
galıba ben gıdene kadar sızın kafanızı sısırecem (((((((

of kızlar yha
merkez konusudna cok kararsızım
lutfen bana yardım edın
galıba ben gıdene kadar sızın kafanızı sısırecem (((((((

Ben persembe gunu turan cetıne gıdecegım caım Allah ızın verırse bılgı alacagım.Senı de haberdar ederım.

hepimiz görüştüğümüz yerle ilgili bilgi verirsek birbirimize faydamız olur..

Son düzenleme:
Selam Aren
nasıl geçti görüşmen? Bende perşembe günü gideceğim.sizdeki sıkıntı ne ile ilgili?

2 aşılama yaptırdım ama negatif oldu. başkentte . başkentin sisteminden memnundum gerekli olan tüm testler tetkikler yapılıyor, ama tek bir doktor tarafından takip edilmemek ve biraz da kalabalıklığı rahatsız etti. ben oraya giderken her muayeneme ve aşılama dahil farklı doktor denk geldi. birde bana bir doktor rahim zarı ince diğer sefer tekrar ölçelim dedi ama sonraki gittiğimde ben demesem tekrar bakmıyorlardı. tek bir doktor takip etse bunlar atlanmaz. dediğim gibi iyi yanı sistemli. her adımda test yapıyorlar.

Son düzenleme:
Ben persembe gunu turan cetıne gıdecegım caım Allah ızın verırse bılgı alacagım.Senı de haberdar ederım.

merhaba arkadaşlar,
uzun bi aradan sonra sitedeyin ben,benim merkeze karar vermem birazdaha zor,çünkü adanada oturmuyorum,nette araştırmalarım ve eş dosttan duyduklarımla karar vermeye çalışıyorum,turan çetin aklımdaydı gidip bi öngörüşmeden sonra hemen tedaviye başlıyacaktım,bi siteden kontrol edeyim dedim ama fazla bi bilgi alamadım,herasles turan çetine gideceğini söylemişsin ordaki izlenimlerini anlatabilirmisin canım?

kızlar turan cetın cokm paracı dıolar
benım aradıgım doktorda oarayı tavsıye edıor
ayrıca ankara tup bebek merkezını

baskentte cok ıı dıolar ay ne yapacam bılmıorummmmmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar merhaba ben daha başka topiklerde yazmıştım pek cevap alamadım yada ben okumadım bende adana da en iyi yeri araştırıyorum turan çetin pek kafama yatmıyor çok paracı ya sanki herşeyi paraya bağlıyormuş yalnız ankada hakkında bir fikrim yok bana da fikir verirmisiniz

bir önceki sayfada yazmıştım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…