Aren özellikle denemeler sonrası ilaçların etkisi ile kist oluyor.Sen özellikle kafanı topla Allahtan umut kesilmez bence sık sık dr değiştirme karar verdiğin dr ile devam et derim.Sürekli dr değişimi bizi tekrar başa döndürüyor.Sen kendin için doğru yeri ve dr seç devam et derim.Seni etkilemek içinyazmıyorum.Doğru olana sen karar ver derim.Selamlar.
bebeğim01 haydi hayırlısı Ekim ekadar hep pozitif ol.İnşallah meleğin kendiliğinden gelir.
yeter canım bende Eylülde Esra ile inşallah tüpe başlarız.Hayırlısı.İnşallah bebeişlere kavuşuruz.
esra8 Amin Canım .Maddi ve manevi olarak Rabbim cümlemize kolaylık versin.Canım sen de senin için hayırlı olanına karar verirsin.
S&u canım meleğin ve sana mutlu olmak yakışıyor.Allahın izni ile sağ selim kucağına almak nasip olsun.
KIZLAR HEPİMİZE KOLAY GELSİN DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM.
evet kızlar bırbırımıze dua etmekten baska caremız yok
ya ben baskentın ekıbıne bakıorum ne bulent beyın adı nede esra hanımın adı yok hulusı zeynel bey var
Aren özellikle denemeler sonrası ilaçların etkisi ile kist oluyor.Sen özellikle kafanı topla Allahtan umut kesilmez bence sık sık dr değiştirme karar verdiğin dr ile devam et derim.Sürekli dr değişimi bizi tekrar başa döndürüyor.Sen kendin için doğru yeri ve dr seç devam et derim.Seni etkilemek içinyazmıyorum.Doğru olana sen karar ver derim.Selamlar.
bebeğim01 haydi hayırlısı Ekim ekadar hep pozitif ol.İnşallah meleğin kendiliğinden gelir.
yeter canım bende Eylülde Esra ile inşallah tüpe başlarız.Hayırlısı.İnşallah bebeişlere kavuşuruz.
esra8 Amin Canım .Maddi ve manevi olarak Rabbim cümlemize kolaylık versin.Canım sen de senin için hayırlı olanına karar verirsin.
S&u canım meleğin ve sana mutlu olmak yakışıyor.Allahın izni ile sağ selim kucağına almak nasip olsun.
KIZLAR HEPİMİZE KOLAY GELSİN DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM.
kıslar merhaba bende aşılama için tedavi görüodum ama 8 tane yumurtam oluşmuş tüp bebeğe geçmeye karar verdik yarın hemen adanaya gelicem lütfen eğer doktorların cep numaraları varsa elinişzde bana ozelden yollarsanız cok mutlu olurum cunku eğer yapamayız derlerse baska yer bulucam cvp beklıorum acilll
of kızlar yha
merkez konusudna cok kararsızım
lutfen bana yardım edın
galıba ben gıdene kadar sızın kafanızı sısırecem(((((((
ben bugün ankada ile görüştüm. hepimiz görüştüğümüz yerle ilgili bilgi verirsek birbirimize faydamız olur..
Selam Aren
nasıl geçti görüşmen? Bende perşembe günü gideceğim.sizdeki sıkıntı ne ile ilgili?
Ben persembe gunu turan cetıne gıdecegım caım Allah ızın verırse bılgı alacagım.Senı de haberdar ederım.
arkadaşlar merhaba ben daha başka topiklerde yazmıştım pek cevap alamadım yada ben okumadım bende adana da en iyi yeri araştırıyorum turan çetin pek kafama yatmıyor çok paracı ya sanki herşeyi paraya bağlıyormuş yalnız ankada hakkında bir fikrim yok bana da fikir verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?