Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Anladım canım sızın sıkıntı pekte buyuk degıl ama anladıgım kadarı ıle.Yanı zamanlamayı dogru yapabılırsenız sorun yok)Valla canım benım duydugum kadarıyla başkent ve turan çetin sıralamada en ıyı ıkı merkez.Mersın dekı urolojı doktorumuzda aynısını soyledı.Bızde persembe gunu gıdecektık doktra fakat eşimin işi dolyaısı ıle gıdemeyecegız bu hafta sanırım.İnsallah haftaya tam olarak ogrenecegım herseyı detayıyla.Kısmetten ote bırsey yok ınsallah Allah nasıp eder de enyakın zamanda bebeişlerimize kavusuruz.

Merhaba arkadaşım,
Evet persembe gunu gıdecektık fakat eşimin işi dolayısı ıle haftaya kaldı görusme randevumuz.Ama sızlerı bılgılendırecegım en yakın zamanda bekleyın.

Turan çetin in paacı oldugu fıkrıne nerden kapıldın?

birde canım ben hiç turan çetinle görüşmedim. orası için yapılan yorumlar genelde merkezin başarısı, nasıl olduğu ile ilgili değilde hep paracı olduğu yönünde. bende merak ediyorum. aslında benim kardeşim kadın doğumcu balcalıdaydı turan çetin sonuçta onların hocası merkez konusunu ona hiç sormadım çünkü aileden kimseye söylemedim aşılamalarımı falan.

Son düzenleme:

iyi akşamlar ben turan çetin ile hiç görüşmedim çevrede bende hep paracı diye duydum çok kalabalık olduğunu duydum ama başarısı ile ilgili bir şey duymadım

hıc ır yerlen gorusmedık canım
benım arkadasım baskentten cok memnun kalmıs
ben hep baskentın cok ıı oldugunu duyuyorum

ıste su bayram gecsın
aynı gun hem baskentten
hem turan cetınden
hemde ankara tup bebek merkezınden randevu alıp gorusmeye gıdıcem
bakalım benım ıcın hayırlısı neresı ıse orası olsun
hepımız ıcın
kafama yatan yerde yaptırırım artık :)

ayrıca daha oncedende hıc bır yerlen gorusmedık hıc bır bılgımız yok merkez hakkında

Esracıgım bayramdan sonra goruselım ıstersen.Adana dasın degıl mı?80.yıl mahallesındeyım demıstın karsılıklı gorusursek belkı bırbırımıze daha fazla cevap aktarma sansımız olur.Hem ben haftaya ınsallah Turan Cetınle gorusmeye gıdecegım ne dersın?

eylül ayında herasles, esra, yeter ve ben 4 kişi başlayacağız tedaviye inşallah birbirimize uğurlu geliriz.

eylül ayında herasles, esra, yeter ve ben 4 kişi başlayacağız tedaviye inşallah birbirimize uğurlu geliriz.

Selam kızlar Eylül de ben de varım .Şu an 5 kişi olduk .Ben seyhan başkentte esra hanım ile başlıyacağım.Siz nereye karar verdiniz?

eylül ayında bende varım kızlarrr.bende esra hanıma gidecem insaallah hepimizz tedavileriii olummlu olurr.bebişlerimizee kavuşuruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…