- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
merhaba arkadaşlar,
uzun bi aradan sonra sitedeyin ben,benim merkeze karar vermem birazdaha zor,çünkü adanada oturmuyorum,nette araştırmalarım ve eş dosttan duyduklarımla karar vermeye çalışıyorum,turan çetin aklımdaydı gidip bi öngörüşmeden sonra hemen tedaviye başlıyacaktım,bi siteden kontrol edeyim dedim ama fazla bi bilgi alamadım,herasles turan çetine gideceğini söylemişsin ordaki izlenimlerini anlatabilirmisin canım?
canım özel olmayacaksa sormak ısterım neden bebeğin 4 aylıkken gebelik sonlandırıldı?
arkadaşlar merhaba ben daha başka topiklerde yazmıştım pek cevap alamadım yada ben okumadım bende adana da en iyi yeri araştırıyorum turan çetin pek kafama yatmıyor çok paracı ya sanki herşeyi paraya bağlıyormuş yalnız ankada hakkında bir fikrim yok bana da fikir verirmisiniz
hidrops oluşmuştu yani ödem. baş esne kısmında. eğer ileri gebelik haftasında olsaydım alınmayacaktı ama tam gelişim dönemi olduğu için beyne zarar evrme olasılığı yüksek diye sonlandırıldı.
birde canım ben hiç turan çetinle görüşmedim. orası için yapılan yorumlar genelde merkezin başarısı, nasıl olduğu ile ilgili değilde hep paracı olduğu yönünde. bende merak ediyorum. aslında benim kardeşim kadın doğumcu balcalıdaydı turan çetin sonuçta onların hocası merkez konusunu ona hiç sormadım çünkü aileden kimseye söylemedim aşılamalarımı falan.
aren sne kendın ıcın deılde
arkadasım yaptıracak gıbısınden ablana bır danıssan olmazmı canım
banada hep turan cetın dıolar
Turan çetin in paacı oldugu fıkrıne nerden kapıldın?
aren sne kendın ıcın deılde
arkadasım yaptıracak gıbısınden ablana bır danıssan olmazmı canım
banada hep turan cetın dıolar
1 ay önce mecburi hizmete gitti haftasonu gelecek soracağım zaten. hocalarına falan sorsun. turan çetin iyi değil demeyim hiç bilgim yok yeter arkadaşımız 2 defa orada yaptırdı negatifti ama merkezimden memnunum demişti. benim KK de gidenlerden okuduğum eleştriler dediğim gibi hep çok paracılar yönünde. mesela birine sperm varken daha çok elde edebilmek için tese yapacağız demiş başka yer gerek yok demiş. kız tedaviye gerek kalmadan hamile kalmış. birine daha hiçbir tedavi uygulanmadan turan çetin hemen laproskopi demiş tayfun bağış ise şimdilik gerek yok demiş. para almak için daha çok şey yaptıkalrı yazıyor. ama yeterden böyle şeyler duymadım hiç o sadece şansını başka merkezde denemek için değiştirmiş.
sonuçta herkesin memnuniyeti farklı. senin içine sinip sinmemesi daha önemli. görüşmekte fayda var tabii ki. aslında benim için önemli olan olumlu sonuç almak açıkçası parasal kısmı şuanlık çok önemli değil. doktor ilgili olsun laabaratuvar ekibi iyi olsun. ben bunları istiyorum.
hidrops oluşmuştu yani ödem. baş esne kısmında. eğer ileri gebelik haftasında olsaydım alınmayacaktı ama tam gelişim dönemi olduğu için beyne zarar evrme olasılığı yüksek diye sonlandırıldı.
birde canım ben hiç turan çetinle görüşmedim. orası için yapılan yorumlar genelde merkezin başarısı, nasıl olduğu ile ilgili değilde hep paracı olduğu yönünde. bende merak ediyorum. aslında benim kardeşim kadın doğumcu balcalıdaydı turan çetin sonuçta onların hocası merkez konusunu ona hiç sormadım çünkü aileden kimseye söylemedim aşılamalarımı falan.
Anladım canım sağlık olsun çok üzüldüm bebeğin için ama ömrü o kadarmış.Turan çetinle görüşmelerimi mutlaka aktaracağım size ama haftaya kaldı eşimin iş durumundan dolayı.Önümüzdeki hafta içi bilgi vereceğim inşallah.
Hoşçakal
Anladım canım sağlık olsun çok üzüldüm bebeğin için ama ömrü o kadarmış.Turan çetinle görüşmelerimi mutlaka aktaracağım size ama haftaya kaldı eşimin iş durumundan dolayı.Önümüzdeki hafta içi bilgi vereceğim inşallah.
Hoşçakal
beklıorum bılgılerını :)
eylül ayında herasles, esra, yeter ve ben 4 kişi başlayacağız tedaviye inşallah birbirimize uğurlu geliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?