Selam kızlar Eylül de ben de varım .Şu an 5 kişi olduk .Ben seyhan başkentte esra hanım ile başlıyacağım.Siz nereye karar verdiniz?
merhaba arkadaşlarrrrr....eylül ayında tedaviye başlıcak arkadaşlara iyi şanslarrrrr....dilerim rabbimden kucaklarınız bebişlerinizle dolsunnnnn....ben çok takılamıyorum artık buraya....ama unutmuyorumda sizleriiii....bende bu yollarda çok uğraştımmm.allahım nasip etti ol dedi oldu..suan 7. ayımdayımmmm.az kaldı bebişlerime kavuşmaya...bende tedavime esra hanımla başladımmmm.çokta memnun kaldım.darısı başınıza...şimdide erhan bey takip ediyor..karar vermekte zorlanan arkadaşlar hiç düşünmeden başkentttt tabikiiiii bende çoooook araştırdmıştım en iyi şartlar orada....öpüyorum hepinizi.dualarımmmm hepinizleeee......
uzun bir aradan sonra hepinize merhabalar...
geçmişi okumak uzun zamanımı alacak o yüzden son yazılananlara baktım,umarım herkesler iyidir...işlerimin yoğunluğundan giremiyorum,malum eve gelince de işti,yemekti,kocaydı derken zaman geçiyor,birde yaz dönemi olunca gezmeler,tatiller falan...yoksa hepiniz aklımdasınız,bu aralar bende boş durmadım tabiki,tayfun bağışla görüştüm,acıbadem kadıköye gitme kararı almıştım,ama çok küfetli olunca vazgeçtim,belki bu yıl bitmeden son bir kere daha başkentte deneyebilirim,net değilim tabiki...şu an başkentin durumu nasıl onu da bilmiyorum...
eylülde tedaviye başlayacak arkadaşlarımız varmış,hepinize bol şanslar diliyorum,inşallah sonu bu sefer hepimiz için sağlıklı sıhattli bebişler olur...fırsat buldukça gireceğim...sizleri seviyorum...Allaha emanet olun....
Selam kızlar merhabalar.Kızlar bir fikrim var.Çogunluğumuz Adanadayız.Yada yakın yerde oturuyoruz.Gün ve yer ayarlayalım.Buluşalım ne dersiniz?
uzun bir aradan sonra hepinize merhabalar...
geçmişi okumak uzun zamanımı alacak o yüzden son yazılananlara baktım,umarım herkesler iyidir...işlerimin yoğunluğundan giremiyorum,malum eve gelince de işti,yemekti,kocaydı derken zaman geçiyor,birde yaz dönemi olunca gezmeler,tatiller falan...yoksa hepiniz aklımdasınız,bu aralar bende boş durmadım tabiki,tayfun bağışla görüştüm,acıbadem kadıköye gitme kararı almıştım,ama çok küfetli olunca vazgeçtim,belki bu yıl bitmeden son bir kere daha başkentte deneyebilirim,net değilim tabiki...şu an başkentin durumu nasıl onu da bilmiyorum...
eylülde tedaviye başlayacak arkadaşlarımız varmış,hepinize bol şanslar diliyorum,inşallah sonu bu sefer hepimiz için sağlıklı sıhattli bebişler olur...fırsat buldukça gireceğim...sizleri seviyorum...Allaha emanet olun....
Esracıgım bayramdan sonra goruselım ıstersen.Adana dasın degıl mı?80.yıl mahallesındeyım demıstın karsılıklı gorusursek belkı bırbırımıze daha fazla cevap aktarma sansımız olur.Hem ben haftaya ınsallah Turan Cetınle gorusmeye gıdecegım ne dersın?
eylül ayında herasles, esra, yeter ve ben 4 kişi başlayacağız tedaviye inşallah birbirimize uğurlu geliriz.
arkadaşlar merhaba sanırım desteğinize ihtiyacım var kimse ile onuşamıyorum çünkü çevremdeki tüm arkadaşların son 2 yıl içinde çocukları oldu.. onlarla dertleşemiyorum.
3 yıldır evliyiz 1 kimyasal 1 dış gebelik geçirdim . 1 aşılama başarısız oldu. 2 ay önce tüp bebek içinbaşkente gittim bülent bey şimdilik gerek yok deneyin olur diyor. ama benim umudum azalıyor. psikolojim zaten bozuk..
sizle dertleşmek istedm. Allah gönlünüze göre versin hayırlısıile Allah isteye herkese hayırlısı ile hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eylesin..
ben dayanamıyorum artık..
yine bayram geliyor..
yine soracaklar bişey yok mu diye..
Allah'ım lütfen...............
Haydi arkadaşlar çalışanları da düşünerek zaman ayarlayalım buluşalım.Kaç kişi gelebilir?
esra hanım nerde seyhan baskenttemi?
arkadaşlar merhaba sanırım desteğinize ihtiyacım var kimse ile onuşamıyorum çünkü çevremdeki tüm arkadaşların son 2 yıl içinde çocukları oldu.. onlarla dertleşemiyorum.
3 yıldır evliyiz 1 kimyasal 1 dış gebelik geçirdim . 1 aşılama başarısız oldu. 2 ay önce tüp bebek içinbaşkente gittim bülent bey şimdilik gerek yok deneyin olur diyor. ama benim umudum azalıyor. psikolojim zaten bozuk..
sizle dertleşmek istedm. Allah gönlünüze göre versin hayırlısıile Allah isteye herkese hayırlısı ile hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eylesin..
ben dayanamıyorum artık..
yine bayram geliyor..
yine soracaklar bişey yok mu diye..
Allah'ım lütfen...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?