Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Haydi arkadaşlar çalışanları da düşünerek zaman ayarlayalım buluşalım.Kaç kişi gelebilir?

Selam Kademi

Kızlar buluşma önerisini ilk sunan bendim:))Benim fikrimi çalmışsınız ama olsun.Nerede bulusalım dersenız ben gelırım.Yeter kı bırbırımıze en azından sözlü de olsa bilgi aktarmıs olalım sorunlarımız paylaşalım.Ben suan calısmıyorum ve musaıtım genellıkle hafta içi.Hayalpark cıvarında oturuyorum.Yarında Turan çetinle gorusmemız var.Gelin bulusalım bır seyler paylaşalım ne dersınız?

Selam kızlar Eylül de ben de varım .Şu an 5 kişi olduk .Ben seyhan başkentte esra hanım ile başlıyacağım.Siz nereye karar verdiniz?

Bende yarın Turan çetinle görüşecegim inşallah.Çarşamba günü de başkentle bakalım ne olacak buluşursak dertleşiriz ama bolca hadi elinizi çabuk tutun tedavi öncesi konuşalım...

eylül ayında bende varım kızlarrr.bende esra hanıma gidecem insaallah hepimizz tedavileriii olummlu olurr.bebişlerimizee kavuşuruzz

bebeğim01 sende Adanadasın sanırım bulusma teklıfıne ne dıyorsun senın ıcınde uygunsa hep beraber kararlastırıp yer belırleyelım?

Kızlar merhabalar ne zaman derseniz bana uyar ama bugün bel ağrısı ile ortapedia ya acile gittim.Sabah kalktıktan sonra ağrıdan yürüyemiyordum.Neyse ki eşim tatil nedeni ile evdeydi.Sabahtan beri 5 tana iğne yedim.Hala ağrılarım var.Çarşamba gününe beyin cerrahiden randevu aldım.İnşallah bir şey yoktur.Yediğim iğne ve içtiğim ilaçlar tüp tedavisi başlamasıns engel olmaz.

Ben dr işini hallettikten sonra ağrılarım birkaç güne kadar biterse görüşmeye hazırım.Ayrıca özelden msn gönderelim msn ile de görüşelim.Selamlar.......

esracgım turan cetındekı bılgılerını bızımlen paylas
bakalım ne kadar fıyat fala sölıcekler

Kademi öncelikle geçmiş olsun hemen ayağa kalkarsın umarım.Bu hafta böyle geçecek sanırım birde ramazan bayramı girecek sanırım araya en iyisi kızlar ayın 13 ü pazartesi günü bence buluşma için en uygun gün olur diye tahmin ediyorum.Gerçi kendi adıma konuşuyorum çünkü ben ramazan bayramında şehir dışında olacağım.Sizce de uygunsa karar verelim ne dersiniz?Bu arada özelden mesaj atalım mail adreslerimşzi demişsiniz ama ben yeterli mesaj sayısına ulasmadıgım için özelden mesaj yollayamıyorum.Burdan mailimi yazıyorum ama bir sakıncası yok.Bizden başka rahatsızlık verecek kişilerin burda bulunacagını dusunmuyorum.Aren,Kademi,Esra8,Yeter,Bebeğim01 arkadaşlar siz beni ekleyin ben kabul edince kimin maili oldugunu anlarım tesekkur ederim.
Mail adresim esranazli_@ hotmail.com

Canım merhaba hepimizin Allah yardımcısı olsun.HEPİMİZİN ŞANSI BOL OLSUN.zemuszemus

AMİNNNN CANIM AMİNNNNN

İlgin için sağol canım...inşallah herşey gönlünce olur....anka sana uğurlu gelsin....aslında bende bir ara maya tüp bebeği düşünmüştüm,kalacak yerimde vardı ama sonrasında karar veremedim,hala da vermiş değilim..hakkımızda hayırlısı olsun...

canım yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değil,ama sabretmek zorundayız,mevlam hayırlı sağlıklı evlatlar versin,herşeyin başı önce sağlık,sonra huzur ve mutluluk,eksiğimiz bir tek çocuk,onu da mevlam hayırlı gördüğü zaman vercektir,moralini yüksek tut canım...

canım çok geçmiş olsun,inşallah bel fıtığı değildir...

esra hanım hakkında bilgin var mı gülyüzlüm. nasıl biri. birde başkentin labaratuvar ortamı nasıl acaba. çok kalabalık ya gerekli özen gösteriliyormudur. benim eşim aşılama zamanı örnek vermek için gittiği zaman hiç beğenmemişti, orasının labaratuvarının çok sağlıklı olduğuna inanmıyorum deyip duruyordu, birazda o nedenle çok gitmek istemedim. gerçi tayfun bey olsa giderdim yine de o gidince tereddütüm arttı.

Kızlaaaarrr sonunda gittim Turan Çetin ile görüşmeye saat 17.00 de gıttığım ıcın ancak aktarabılıyorum sonucları sıze.Oncelıkle doktordan once halkla ılıskılerden bır bayan aydınlatıyor konu ıle ılgılı bızlerı.Yanı tüp bebek nedır aşılama nedir vs.Yarım saat kadar bılgı verdıkten sonra doktor Turan Çetin'in bizzat kendisi ile görüşmeye giriliyor.Çok soru sormayalım da adamın başını ağrıtmayalım diye böyle bir yöntem bulmuşlar sanırım:))Neyse doktorlada yaklaşık 45 dakika süren bilgilendirme programından sonra muhasebe bolumune ınmemızı soyluyorlar.Orda da fıyat hakkında bılgı verıyorlar.Bız 1 yıllık evli olduğumuz için hiçbir sosyal haktan yararlanamayacağımız göz önüne alınarak fiyatı duyduk ve şok şok şokkk. Tam tamına 6.000 tl ıstıyorlar.Valla cok ama ne yapıcaz kararsız kaldık bakalım.Sızde ne haberler var?Mail adresımı yukarda verdım ekleyin kızlarda daha akıcı konusalım öptüm hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…