- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
Haydi arkadaşlar çalışanları da düşünerek zaman ayarlayalım buluşalım.Kaç kişi gelebilir?
eylül ayında herasles, esra, yeter ve ben 4 kişi başlayacağız tedaviye inşallah birbirimize uğurlu geliriz.
Selam kızlar Eylül de ben de varım .Şu an 5 kişi olduk .Ben seyhan başkentte esra hanım ile başlıyacağım.Siz nereye karar verdiniz?
eylül ayında bende varım kızlarrr.bende esra hanıma gidecem insaallah hepimizz tedavileriii olummlu olurr.bebişlerimizee kavuşuruzz
bu esra hanımın soyadı ney?
Canım merhaba hepimizin Allah yardımcısı olsun.HEPİMİZİN ŞANSI BOL OLSUN.zemuszemus
canım merak etmiştim seni iyi olmana sevindim.
canım bende aylülde Allah izin verirse ankada da başlamayı düşünüyorum. gittim görüştüm. bakalım hayırlısı. olacağı varsa heryerde olur insan biraz içi rahat olsun istiyor yoksa hiçbir merkezin yaptığının birbirinden çok farklı olduğunu düşünmüyorum. aslında ben ankarada maya tüp bebeklede görüştüm acaba onamı gitsem dedim, evim oarada ama sonuçta burada çalışıyorum git gel yapmak zorunda kalacağım zor olacak diye vazgeçtim.
arkadaşlar merhaba sanırım desteğinize ihtiyacım var kimse ile onuşamıyorum çünkü çevremdeki tüm arkadaşların son 2 yıl içinde çocukları oldu.. onlarla dertleşemiyorum.
3 yıldır evliyiz 1 kimyasal 1 dış gebelik geçirdim . 1 aşılama başarısız oldu. 2 ay önce tüp bebek içinbaşkente gittim bülent bey şimdilik gerek yok deneyin olur diyor. ama benim umudum azalıyor. psikolojim zaten bozuk..
sizle dertleşmek istedm. Allah gönlünüze göre versin hayırlısıile Allah isteye herkese hayırlısı ile hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eylesin..
ben dayanamıyorum artık..
yine bayram geliyor..
yine soracaklar bişey yok mu diye..
Allah'ım lütfen...............
Kızlar merhabalar ne zaman derseniz bana uyar ama bugün bel ağrısı ile ortapedia ya acile gittim.Sabah kalktıktan sonra ağrıdan yürüyemiyordum.Neyse ki eşim tatil nedeni ile evdeydi.Sabahtan beri 5 tana iğne yedim.Hala ağrılarım var.Çarşamba gününe beyin cerrahiden randevu aldım.İnşallah bir şey yoktur.Yediğim iğne ve içtiğim ilaçlar tüp tedavisi başlamasıns engel olmaz.
Ben dr işini hallettikten sonra ağrılarım birkaç güne kadar biterse görüşmeye hazırım.Ayrıca özelden msn gönderelim msn ile de görüşelim.Selamlar.......
Aren burdasın sanırım hanı eklemedın benı?
AMİNNNN CANIM AMİNNNNN
İlgin için sağol canım...inşallah herşey gönlünce olur....anka sana uğurlu gelsin....aslında bende bir ara maya tüp bebeği düşünmüştüm,kalacak yerimde vardı ama sonrasında karar veremedim,hala da vermiş değilim..hakkımızda hayırlısı olsun...
canım yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değil,ama sabretmek zorundayız,mevlam hayırlı sağlıklı evlatlar versin,herşeyin başı önce sağlık,sonra huzur ve mutluluk,eksiğimiz bir tek çocuk,onu da mevlam hayırlı gördüğü zaman vercektir,moralini yüksek tut canım...
canım çok geçmiş olsun,inşallah bel fıtığı değildir...
Aren burdasın sanırım hanı eklemedın benı?
canım evden ekleyebilirm bizim işyerinde msn e girilmiyor. server engelliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?