Tamam canım beklıyorum msnde daha hızlı ve daha verımlı bılgı aktarabılırız sanırım.
msn adresin için geçerli değil diyor. yazdığını tekrar kontrol edermisin canım.
turan çetin korkunç fiyat söylemiş.bu ilaçlar hariç fiyat mı. fiyattan ziyade sen ikna oldun mu. farkları neymiş diğer merkezlerden. ankada bana 3750+ilaçlar dedi. ama raporsuz olursa 3250+ ilaçlar olur demişti.
ben ankara maya tüp bebekle görüştüm orası bile 2740+ilaçlar dedi.
Herhalde msn adresimi alt cizgi oldugu ıcın net belırtemedım.
Diğer adresimi yazıyorum o zaman esraerdemdurukan@hotmail.com buradan ekleyebilirsin canım.
Suan sanırım ısyerındesındır ama aksama beklıyorum.Benım soyledıgım 6000 tl ıcınde ılacta var.Aslında tam acılımını yazayım 3500 tl tup bebek +1500 tl ılaclar+ 1100 tl rahım fılmı spermıyogram muayene =hepsı 6.000 tl
İşte bizim rapor yok onun için bu raporsuz fıyatlar.
valla bn cok karasız kaldım
bzızım sosyal guvancemız var spermıgrom vede muayeene cok fazla
bana sankı bişi yapıolar
vede rahım fılmı zaten duruma gore cekılıor herkese cekılmıorkı?
Turan cetını danıstıgım butun doktorlar onerdı
ay gıtmeme az kaldı ama ben cok kararsızım...
Turan cetıne para bulmam ımaknsızzzzz
baskenttede raporsuz ılaclar dahıl 4 4.5 mılyar gıdıomus
esra sen randevumu aldın?
Herhangı bır ındırım yapmıolarmı
Canım merhaba özellikle sizin durum da olan arkadaşım vardı .Onlar dada sperm hareketsizdi.Yıllar önce asla tüp bile olmaz dediler.Bunlar yılmadan para biriktirdiler tam tüp için araştırma yapmaya başladıklarında arkadaşım hamile kaldı.Kızı oldu çok tatlı ,1 yıl geçmeden tekrar hamile kaldı oğlu oldu.Yüce Rabbim istedikten sonra mutlaka veriyor.Şu an kızı 5 yaşlarında oğluda 3 yaşında .Yüce Rabbim cümlemize bu güzel mucizeleri yaşatır inşallah.
üfff ya son yazılanları okuyunca içim iice karardı,sanırım kararsızlık kadar insanı yiyip bitiren bişey yok,benim öyle tek tek merkez gezme gibi olanağım yok,yani bana kalsa gezerim ama eşim tek tek gezmez,ben antalya tüp bebek merkezinden bilgi almıştım 2900+ilaç diye mail atmışlardı,gidiş geliş problem olacak diye orayı düşünmemiştim,turan çetine gelince benim iskenderunda tanıdığım biririnin ablası oraya gidiyo,ilkinde ikiz hamile kalıyo ancak erken doğumla kaybediyo,şimdi ise üçüz hamileymiş tekrar,cidden kafam çok karıştı
ayrıca olacak olduktan sonra yer falan bahaneeeee
bn geldım am akımse yok
ben buyuk ıhtımal baskentı tercıhh edecgım
canım sen hangi şehirdesin. antalya uzak değil mi sana.
Selam kızlar Ortapediya ya gittim daha önce bel fıtığı varda fıtıkta patlama okduğu mr ile tespit edildi.Dr böyle iken tüpe başlamamın sakıncalı olduğunu söyledi.Şu an eş 15 gün kalkmamak üzere rapor verdi ve birsürü ilçaç ,iğne ......Eşim evde yokken kalktım yazayım.İBu süreç olumlu olursa amaliyat gerekmez dedi.Bayram ertesi kontrole gideceğim.İnşallah amaliyatsız tedavim olur.Hafta adet dönemi başkentte tedaviye başlamam imkansız.Esra hanım ile durumu görüşeceğim bel fıtığını hallettikten sonra tüpe başlayacağız bu gidişle.Uzun süre yazamıyacağım.Hepiniz Allaha emanet olun ,tedaviye başlayanlara ve başlayacaklara Allah kolaylık versin.Selamlar.Görüşmek üzere...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?