Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kademi öncelikle çok geçmiş olsun canım.Bulusma randevumuz da bu sayede sarktı anladıgım kadarıylaKızlar bu arada ben dün Başkentin seminerine katıldım.Yaklaşık 1.5 saat kadar sürüyor Esra Bulgan Kılıçdağ bizzat kendi yapıyor semineri.Bana oldukça güven verici geldi fiyat olarakta Turan Çetin den oldukça düşük.Ama tek kafamı karıştıran çok yoğun olması...Seminerde yaklaşık 40 kişi vardı.Bunlar ılk kez gelenler ve şuan hali hazırdaki hastalarını da düşünüyorum ki bu kadar fazla hastaları varken bizimle birebir ilgilenmesi oldukça zor doktorların.Zaten Esra hanım ilk görüşmenizi hemşirelerimizle yapıyorsunuz diyor.Emin olun bizler kadar bilgilidirler diyor ama insanın kafasında yine de soru işareti kalıyor.İlk muayene için katkı payı 68 lira hemde hemşireyle görüşmek için bu kısmı bana çok saçma geldi.Ama işlerinde başarılılar buna yürekten inandım.Aren bir türlü karsılasamadık aynı anda sen mı ekledın dun benı?Kafam cok karıstı msn de sohbet edebılseydık keske sormak ıstedıklerım var sana.

canım snaa fıyat olarak ne dediler..
herkes orayı tercıh ettıgıne gore gercekten yetısebılıolar demekki neden yetısemesınkı..
bend normalde senın gıttıgın semınere gıdıcektım ama esımden dolayı gıdemedık
yoksa karsılasırdık :)
msn ye ben ekledım senı

Yaa keske geleb,lseydin karsılasırdık ne guzel.Valla 2500 artı 1000tl ılaclar dedıler raporsuz olarak.

slm canım burdamısın?

yok canım deıldım
sen hep bızım ıftardan sonra gırıosun o saatlerde cok yorgunluk oluor o yuzden pek gırmıorum :)
sen neye karar verdın

ayrıca hepınızın kandılı mubarek olsun

Anladım canım valla bende ıftar vaktıne kadar cok yogun oluyorum.Iftardan sonra nete gırebılıyorum.Bur turlu denk gelemeiyoruz o zaman:)Canım valla ben tam anlamıyla karar veremedım.Ama buyuk ıhtımalle rahım fılmımı Turan Çetinde çektireceğim.Çünkü Turan bey kendi cekiyormus fılmı ve hiç acıtmıyormuş.Geriye kalan tüm işlemleri Başkentte yaptırabilirim sanırım.Sizdeki sikintı neydi canım yani senden mi eşinden mi kaynaklanıyor?

canım seni öyle iyi anlıyorumki. ben artık bayram gelmesin istiyordum. hamile olanlar yada çocuğu olanlar bide akıl verirler. ama hiç birinin çocuğun nasıl oluştuğuyle ilgli fikri bile yok. hatta bide bi yerlerden duyup ne olduğunu bile bilmedikleri şeyleri söylüyorlardı. ama 5 yıl sonra bu bayram bana çifte bayram. canım biliyormusun ben hamileyim ama hiç kimse sormuyor bile. inan sadece üzmek dertleri iyi niyetli olanlarda var ama çoğu kendini bişey zannedenler. Allahın onlara hediyesini onlara özgü bişey zannediyorlar. ama değil. ben çok uğraştım daha belli bile değil ne olacağı Allahıma emanet yavrum. bende 2 düşük yaptım ama inan insanların ağzını birazda olsa kapatıyor. kimyasal falan deme bide onu araştırıyorlar sorarlarsa düştü de. bide onu sorup duruyorlar çünkü.Rabbim herkesin yüzünü güldürsün İnşallah. bugün kadir gecesi. çok dua ettim hepinize. Allahım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah. bu arada benim aşılamamıda bülent bey yapmıştı canım.

çok doğru yazmışsın canım. kesinlikle çok haklısın. cahillikleri bide asıl densiz ve dengesizlikleri. amaçları zaten üzmek ve sen orda yüzünü eğince akıllarınca ben üstünüm havasına giriyorlar. çocuklarına baktıkları bile yok. nasıl hamile kaldın ne zaman hamile kaldın yada yumurtadan falan bahset ne olduğunu bilmezler. birine söylemiştim işte yumurta falan bana dediki o ne çocukmu. düşün artık.

canım kafan karışmasın. hemşireleri çok iyi çok bilgili gerçekten. telefonda bile seni yönlendirebiliyorlar. benim aşılamalarım orda yapıldı. ben ne sorsam cevap aldım. kalabalık ama hemşireler yardımcı oluyorlar. ilaç konusundada benm ikisindede yetmedi. birinde 2 tane iğne verdiler diğerinde 4 tane. kendim alacak olsam bi sürü parada ona verecektim. Allah razı olsun onlardan. esra hanımda çok iyi bülent beyde. ben çok memnun kaldım. bide çok sıcaklar. gerçekten. insan kendini iyi hissediyor. son aşılamam yapıldı çıkarken hemşireye demiştimki canım bak benm olsun olmasın ben sizden çok memnun kaldım. oda dediki inşallah olur ve biz daha çok memnun oluruz o zaman dedi. çok dua ediyorlardı sağolsunlar. bde hamile kalanlara sarılıyorlar falan. kalmayanları teselli ediyorlar. kalabalık evet ama bence doktorları ve hemşireleri çok iyi

canım ben özelde çektirdim çok kötü geçti rahim filmim. çok hemde. işlem sırasındada sonrada. ama başkette çektirenlere sordum hepsi çok memnundu biz sonra çıktık dolaştık falan dediler. ben ne dolaşması ayağa zor kalkmıştım 3 ağrı kesici içtim banamısın dememişti. ve bi sürüde kanamam olmuştu. ama ordakiler hissetmedik burdakiler uzman diyorlardı. kızlar bide muayene için 68 tl ödüyorsunuz ve 20 günde dönüyor. ben iki aşılamamdada sadece 68er lra ödedim onun dışında sadece ilaç parası ödedim. oda raporun karşılamadığı kısmı. yani 2 aşılama işlem ücreti sadece 136 lira tuttu. ben bide özelde aşılama yaptırmıştım ve sadece işlem için 350 lira ödemiştim. düşünün artık

kızlar görüşme olursa gelmeyi çok isterim ama çalışıyorum yaa. :çok üzgünüm:

Günaydın canım
Kişinin ağrı eşiğine göre ağrı hissi değişiyormuş aslında belki de çeken kişinin ve çekme şekleinin çokta önemi yoktur bilmiyorum ki.Peki sen hangi merkezde çektirmiştin canım?Özelde yazmışsın ya.Nette araştırdığım kadarı ile birde rahim filmini çektirmeden önce ağrı kesici içiliyormuş 1 saat öncesinde oda ağrıyı oldukça hafifletiyormuş.Turan çetin rahim filmine 450 lira dedi.Ne bilim valla bak senin söylediklerinden sonra da kafam karıştı.Başkent muhakkak iyidir hemşireler de öyle.Zaten aslında seminerden sonra sempatim oluştu oraya da bakalım işte önce eşimde sperm bulunması lazım yani bizim daha uzun sürecek işlemler

kızlar görüşme olursa gelmeyi çok isterim ama çalışıyorum yaa. :çok üzgünüm:

Valla görüşme ayarlamaya çalıştık ama Kademi rahatsızlandı.O iyileşir iyileşmez buluşma yapılacak.Katılacak kişiler ben,aren,kademi şimdilik 3 kişi ama sayı daha da artabilir.Mesai çıkışı ayarlayabiliriz canım sende gelmek istersen.Zaten aren de çalışıyor.

canım 450 çok pahalı benimkini ssk karşıladı. sistem tıptı canım. doktorum oraya gönderdi. başkente gidenler memnundu ayrıca ek ücrette ödemiyorsun herhalde. zaten 10 dakika sürüyor. evet ağrı kesici içiyorsun işlemden bir saat önce bide sonra. ama bana fayda etmedi. bende turan çetine o kadar para verme. sen bilirsin ama canım. çünkü o paraya sonra öyle ihtiyacın oluyorki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…