- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
Anladım canım valla bende ıftar vaktıne kadar cok yogun oluyorum.Iftardan sonra nete gırebılıyorum.Bur turlu denk gelemeiyoruz o zaman:)Canım valla ben tam anlamıyla karar veremedım.Ama buyuk ıhtımalle rahım fılmımı Turan Çetinde çektireceğim.Çünkü Turan bey kendi cekiyormus fılmı ve hiç acıtmıyormuş.Geriye kalan tüm işlemleri Başkentte yaptırabilirim sanırım.Sizdeki sikintı neydi canım yani senden mi eşinden mi kaynaklanıyor?
canım seni öyle iyi anlıyorumki. ben artık bayram gelmesin istiyordum. hamile olanlar yada çocuğu olanlar bide akıl verirler. ama hiç birinin çocuğun nasıl oluştuğuyle ilgli fikri bile yok. hatta bide bi yerlerden duyup ne olduğunu bile bilmedikleri şeyleri söylüyorlardı. ama 5 yıl sonra bu bayram bana çifte bayram. canım biliyormusun ben hamileyim ama hiç kimse sormuyor bile. inan sadece üzmek dertleri iyi niyetli olanlarda var ama çoğu kendini bişey zannedenler. Allahın onlara hediyesini onlara özgü bişey zannediyorlar. ama değil. ben çok uğraştım daha belli bile değil ne olacağı Allahıma emanet yavrum. bende 2 düşük yaptım ama inan insanların ağzını birazda olsa kapatıyor. kimyasal falan deme bide onu araştırıyorlar sorarlarsa düştü de. bide onu sorup duruyorlar çünkü.Rabbim herkesin yüzünü güldürsün İnşallah. bugün kadir gecesi. çok dua ettim hepinize. Allahım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah. bu arada benim aşılamamıda bülent bey yapmıştı canım.
.
duaların için çok teşekkürler arkadaşım.
ama bayram yine tahmin ettiğim gibi geçti..
eşimin densiz bir akrabası moralimi çok kötü bozdu hayla ağlıyorum.
o sinirle eşimlede kavga ettim..
dahada acısı ocakta dış gebelik geçirmeseydim bu hafta bebişim gelecekti..
dayanamıyoru artık...
isyan etmek istemiyorum.
hayırlısı böyle diyorum
hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evladım olsun diyoyorum.
Sakinleştirici ilaca başlamayı düşünüyorum.
doktor hiç düşünmeyin diyor.
benim düşünmediğim bir an bile yok..
dinlediğim her şarkıda bile aklıma geliyor.
iremden hayalet sevgilim tam benilk şarkı..
Allah istiyen herkese ama herkese haırlı zamanda hayırlısı ile hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eylesin....
iyi bayramlar kızlar
inşş bundan sonraki bayramda beklerimzle girmeyi nasip etsin rabbim
iyi bayramlar kızlar
inşş bundan sonraki bayramda beklerimzle girmeyi nasip etsin rabbim
sanada iyi bayramlar canım. yoksun merak etmiştim seni.
aynı şekilde yeşbuyuda merak ediyorum uzun zaman oldu o da yok.
bayramınız mübarek olsun kızlar. dilerim Rabbimden tedavileriniz güzel sonuçlar verir ve seneye bebekleriniz kucaklarınızda bayramı kutlarsınız.
i.bayramlaarrrrr bacılarr kardeşlerrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?