Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım sen yokken hepimiz aynı yerimizde saymaya devam ediyoruz:)
iyi olmana sevindim. inşallah ameliyata falan gerek kalmaz.

kademı hosgeldın canım cokkkk gecmıs olsun

ben bugun randevu aldımmmmmmmmmm
haftaya carsambaya
ınşşşş hayırlı sonuclarlan donerım
duanızı eksık etmeyın
cok heyecanlıyım:)))))

kızlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.ne zaman bulusuyoruz artık bır karar verın de tanısalım.dert ortagı olalım en azından.kademi seni ekledim canım msnde.cevap beklıyorum kızlar bye.

kızlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.ne zaman bulusuyoruz artık bır karar verın de tanısalım.dert ortagı olalım en azından.kademi seni ekledim canım msnde.cevap beklıyorum kızlar bye.

senınde gecmıs bayramın mubarek olsun
sen neye karar verdın nereye tedavı olaaksın
yanı tup yaptıracaksın
ne zamn baslıosun

öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun...yeter,aren tedavileriniz ne zaman başlayacak...yoksa başladı da benimmi haberim yok....şu an geçmişi de okuyamıyorum... kızlar inanın yoğunluktan giremiyorum,işyerinde sürekli bilgisayar karşısında olunca eve gelince de yorgunluktan pc başına oturasım bile gelmiyor,yoksa sizler benim kaderdaşımsınız...sizlerle dertleşmek çok güzel oluyor,inşallah bundan sonra ara ara da olsa girip sohpetlerinize katılırım.....

senınde gecmıs bayramın mubarek olsun
sen neye karar verdın nereye tedavı olaaksın
yanı tup yaptıracaksın
ne zamn baslıosun

Canım valla ben buyuk ıhtımalle turan cetınde yaptıracagım.Ama oncelıkle esımın 10 gun sonra spermıyogramı var onu beklıuyoruz.Yanı canlı sperm bulunması lazım yoksa hıcbır sekılde baslayamıyoruz.Bırde rahım fılmım var ıste o da onumuzdekı aya kaldı bu ay hastalıgım bayrama denk geldı cunku

hayırlısı olsun hade bakalım
senden doktormu ıstedı rahım fılmını
bnde cektırmedım daha
bakalım adanada belkı ısterler

Canım hayırlısı olsun.İnşallah bir gün başlarız.Ben belim konusunda rahatladım ama sağ bacakta çekmeler oluyor 3 ay ilaçsız eğzersiz yapmam gerekmiş .İnşallah bir daha aynısını yaşamam yaşarsam dşrek amaliyata alacaklar.Tüp içinde adet zamanı Esra Hanım ile görüşeceğim.yatarken kortijonlu iğne kullandım.Birden 8 kilo aldım .Umarım kiloyu veririm.Kısmet inşallah başlarız.

Kızkar aranıza tekrar dönmek çok güzel....

senı aramızda gormek ck gusel canım:1hug:

herasles ,esra08 selam kızlar.esra08 canım inşallah hayırlısıyla mutlu haberi alırsın.Dualarım hepinize olsun.heraslas bende msnden seni kayıta aldım.aren ,yeter,esra08 herales... diğer arkadaşlar önceki sayfamda msn mi yazdım görüşelim.Selamlar..

saol canım ınş olumlu sonuclarlan donerız ınşşşşş:1hug:

canım daha kimse başlamadı genelimiz reglimizi bekliyoruz. galiba aşağı yukarı hepimiz aunı zamanda başlayacağız.

Evet canım rahim filmini doktor istedi.Tüp bebek deeyeceklerden kesınlıkle ıstenıyormus.

turan çetine karar verdin demek. bende görüştüm orayla. benim olan şeylerimi falan tekrardan istedi. testlerim hsg falan zaten yeni sayılır. orayı zaten düşünmüyordumda bir görüşeyim içimde kalmasın dedim.

para koparmak ıcındırrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…