Selam kızlar öncelikle geçmiş Ramazan Bayramınız mübarek olsun.Günlerdir yatıp iğne tedavisi olduğumdan yazamadım.Kızlar ilğinizden dolayı teşekkürler yarın kontrole gideceğim inşallah amaliyatsız tedaviye ayakta devam ederim.Ben yokkeb tüpe başlayan var mı?İnşallah yarın dr. dan olumlu cevap alırsam işe de başlıyacağım ve yüz yüze görüşürüz.Kızlar msn tusaner01@hotmail.com görüşelim.Selamlar.
kızlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.ne zaman bulusuyoruz artık bır karar verın de tanısalım.dert ortagı olalım en azından.kademi seni ekledim canım msnde.cevap beklıyorum kızlar bye.
senınde gecmıs bayramın mubarek olsun
sen neye karar verdın nereye tedavı olaaksın
yanı tup yaptıracaksın
ne zamn baslıosun
Canım valla ben buyuk ıhtımalle turan cetınde yaptıracagım.Ama oncelıkle esımın 10 gun sonra spermıyogramı var onu beklıuyoruz.Yanı canlı sperm bulunması lazım yoksa hıcbır sekılde baslayamıyoruz.Bırde rahım fılmım var ıste o da onumuzdekı aya kaldı bu ay hastalıgım bayrama denk geldı cunku
Canım hayırlısı olsun.İnşallah bir gün başlarız.Ben belim konusunda rahatladım ama sağ bacakta çekmeler oluyor 3 ay ilaçsız eğzersiz yapmam gerekmiş .İnşallah bir daha aynısını yaşamam yaşarsam dşrek amaliyata alacaklar.Tüp içinde adet zamanı Esra Hanım ile görüşeceğim.yatarken kortijonlu iğne kullandım.Birden 8 kilo aldım .Umarım kiloyu veririm.Kısmet inşallah başlarız.
Kızkar aranıza tekrar dönmek çok güzel....
herasles ,esra08 selam kızlar.esra08 canım inşallah hayırlısıyla mutlu haberi alırsın.Dualarım hepinize olsun.heraslas bende msnden seni kayıta aldım.aren ,yeter,esra08 herales... diğer arkadaşlar önceki sayfamda msn mi yazdım görüşelim.Selamlar..
Evet canım rahim filmini doktor istedi.Tüp bebek deeyeceklerden kesınlıkle ıstenıyormus.
öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun...yeter,aren tedavileriniz ne zaman başlayacak...yoksa başladı da benimmi haberim yok....şu an geçmişi de okuyamıyorum... kızlar inanın yoğunluktan giremiyorum,işyerinde sürekli bilgisayar karşısında olunca eve gelince de yorgunluktan pc başına oturasım bile gelmiyor,yoksa sizler benim kaderdaşımsınız...sizlerle dertleşmek çok güzel oluyor,inşallah bundan sonra ara ara da olsa girip sohpetlerinize katılırım.....
Evet canım rahim filmini doktor istedi.Tüp bebek deeyeceklerden kesınlıkle ıstenıyormus.
bn suan reglıyım yha dıger reglımde baslarız heralde tedavıye
turan çetine karar verdin demek. bende görüştüm orayla. benim olan şeylerimi falan tekrardan istedi. testlerim hsg falan zaten yeni sayılır. orayı zaten düşünmüyordumda bir görüşeyim içimde kalmasın dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?