- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
iyi canım hayırlısı olsun bende ekim başı gibi olurum herhalde regli , hala karasızım hızlı bir şekilde regl zamanına kadar karar vermem gerekiyor.
rahım fılmı adeten hemen sonra yapılıor demi?
ben tam 10.gunumde semınere gıdıcem acaba o gun rahım fılmı cekılımmı?
hıc cektırmedım
ben tam 10.gunumde semınere gıdıcem acaba o gun rahım fılmı cekılımmı?
hıc cektırmedım
amın canım amınnnnnnnnnnnnnn
allhım herkese nasp eylesın
senın gebelık nasıl gıdıor
umarım hersey yolundadır
ayrıca rahım fılmı ıcın saol verdıgın bılgıden dolayı
canım bak bu olayları düşünürsen daha kötü olursun. biraz uzaklaşmaya çalış ve doktora gitmeye bak. kaç yıllık evlisin. mesela seminer ücretsiz başkentin gidip görüşebilirsin. en azından kafanda bişeyler şekillenir bence. ama bekleyerekte bişey olmuyor en azından olmasada evet ben denedim yaptım ama olmadı demek farklı bişey. 40 yaşına gelince keşke yapsaydım demek daha kötü değilmi sence. yaşın kaç bilmiyorum ama ben 31 yaşıma girmeden 1 ay önce hamile kaldım. 5. yılım bitiyordu. ama umut umut tek umut dua. ama sadece bebek olsun diye değil. sağlıklı olsun hayırlı olsun ama bu süreçtede bana sabır ver diye. çünkü sabır çok zor. zaten o olsa bu kadar acıda çekmezdik herhalde.inanın kafam o kadar karışık,çok üzgünüm,bi boşlukta gibiyim sanki bedenimden sıyrıldım ve olayları dışardan izliyorum,herşey akıp gidiyor ve ben hiçbirşey yapamıyorum,merkeze karar veremiyorum,yerine tam oturmamış bi evlilikte çocuk düşünüyorum,kilo problemim en büyük dert,eşimle her tartışmamızın sonu kiloyla bitiyor,bide bugün çok yakın arkadaşımın erken menopoza girdiğini öğrendim elim ayağım birbirine karıştı,adanada oturuyo ve turan çetine gitmiş,testlerden sonra baya uzun konuşmuş turan çetin ,tüp bebekle bile %3 demiş tekrar bebek sahibi olman, 2,5 yaşında bi oğlu var 29 yaşında kendisi anneside 35 inde menapoza girmiş zaten,bana ağzına geleni saydı tembelim diye,annesine kızıyor neden arka arkaya çocuk yapmak için beni uyarmadı diye,o yıkıldı inanki onun kadar bende yıkıldım
inanın kafam o kadar karışık,çok üzgünüm,bi boşlukta gibiyim sanki bedenimden sıyrıldım ve olayları dışardan izliyorum,herşey akıp gidiyor ve ben hiçbirşey yapamıyorum,merkeze karar veremiyorum,yerine tam oturmamış bi evlilikte çocuk düşünüyorum,kilo problemim en büyük dert,eşimle her tartışmamızın sonu kiloyla bitiyor,bide bugün çok yakın arkadaşımın erken menopoza girdiğini öğrendim elim ayağım birbirine karıştı,adanada oturuyo ve turan çetine gitmiş,testlerden sonra baya uzun konuşmuş turan çetin ,tüp bebekle bile %3 demiş tekrar bebek sahibi olman, 2,5 yaşında bi oğlu var 29 yaşında kendisi anneside 35 inde menapoza girmiş zaten,bana ağzına geleni saydı tembelim diye,annesine kızıyor neden arka arkaya çocuk yapmak için beni uyarmadı diye,o yıkıldı inanki onun kadar bende yıkıldım
inanın kafam o kadar karışık,çok üzgünüm,bi boşlukta gibiyim sanki bedenimden sıyrıldım ve olayları dışardan izliyorum,herşey akıp gidiyor ve ben hiçbirşey yapamıyorum,merkeze karar veremiyorum,yerine tam oturmamış bi evlilikte çocuk düşünüyorum,kilo problemim en büyük dert,eşimle her tartışmamızın sonu kiloyla bitiyor,bide bugün çok yakın arkadaşımın erken menopoza girdiğini öğrendim elim ayağım birbirine karıştı,adanada oturuyo ve turan çetine gitmiş,testlerden sonra baya uzun konuşmuş turan çetin ,tüp bebekle bile %3 demiş tekrar bebek sahibi olman, 2,5 yaşında bi oğlu var 29 yaşında kendisi anneside 35 inde menapoza girmiş zaten,bana ağzına geleni saydı tembelim diye,annesine kızıyor neden arka arkaya çocuk yapmak için beni uyarmadı diye,o yıkıldı inanki onun kadar bende yıkıldım
kızlar bi şey soracam acil cevaplarsanız sevinirim tüp bebek tedavisine adetin kaçıncı günü başlanıyo transfer işlemi kaçıncı gün yapılıyo ablam ekiim ayında seyhan başkentte tüpbebek yaptıracak bu bilgilere ihtiyacım var
benim de eşimle çok ciddi olmasada sorunalrım var ama bir çok şeyi alttan alıyorum ki önce şu bebek işini halledeyim. ben alttan almazsam eşimi tanıyorum iyice gerileceğiz o hiç alttan alamz ve benimle bu konuda hiçbir adım atmaz. aşılama sürecinde bunun örneğini gördüm. benim inadıma yap dediğim yada yapılması gereken şeyleri ya yapmıyordu yada zorla yaptırıyordum. ne yapacağız onlar bizim gibi bu konuda hassas ev düşünceli değiller.
kızlar bi şey soracam acil cevaplarsanız sevinirim tüp bebek tedavisine adetin kaçıncı günü başlanıyo transfer işlemi kaçıncı gün yapılıyo ablam ekiim ayında seyhan başkentte tüpbebek yaptıracak bu bilgilere ihtiyacım var
ya kızlar sımdı ben adetn 10.gunu semınere katılacagım
dıger adetın 2. veya 3. gununde tahlıller falan ıcınmı cagırırlar yoksa hemen tedavıyemı baslarlar
yadaaaaaaa bu adetımde sadece tahlıller bır sonrakı adetımdeede tedavımı olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?