- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
eğer düşünüyorsan adetin 2.-3.günü için 1.gün ara randevu al diyorlar tahlilleri o zaman aypıyorlar.
ıste sormak ıstedıgımde bu sımdı adetımın 2 3 gunu tahlıl yaptıktan sonra tedavıye baslamak ıcın bır dger adetımımı beklıorlar?
sen yeni tedaviye başlayacağın için dieğr adetinde başlarlar. sulu ultrason rahim filmide var bu arada onlarda yapılır. benim rahim filmim falan vardı adetin 3.günü hormon testlerim yenilendi başlandı. ama aşılamaydı benimkisi. tabii ki tüp bebek süreci farklı durumuna göre doktor sana kısa yada uzun protokole karar veriyor.
ne hber kızlar
yeter biz iyiyiz senden ne haber pek giremiyorsun galiba
evet canım giremiyorum
iyiyim
valla sen yenimi başlayacaksın tedaviye
inşşş
hemen gelsin meleğin :Saruboceq:
regl olmayı bekliyorum gideceğim doktora ama aslında çok cesaretim yok , yıl sonuna kadar beklesemmi diyorum. sen en zaman başlayacaksın.
canım bence başlamlısın zaten dosyan açıldıktan sonra sen ne zaman istersen o zaman başlarsın tedviye seminere katılmk dosya açtırmak tetkiler falan 1.5 ayını alıyor zaten
benim zaten başkentte dosyam var. Tetkiklerim falanda var. Yeter şimdi bunlar bana bekle demişlerdi ya ben tüp bebek istesem yaparlar mı yoksa yine bekletirler mi isteğe göre yapıyorlar mı.
canım neyi bekle dediler anlamdım ama ben istiyorum drsen yaparlar bekleme istemiyorum dersen yaparlar esra hanımla konuş
aslına yetercim kafam o kadar karışık ki. bir yandan bekleyim diyorum. bir yandan beklemeyim zaman geçiyor diyorum. bir yandan adana ve adana dışındaki istanbul ve ankaradaki emrkezleride araştırıyorum. ankarada maya ve ist.da da bahçecide halil fırat erden ile görüştüm. burada da zaten 4 tane var hepsi ile görüştüm. ben karar verene kadaryaşım ilerleyecek menepoza girmiş olacağım galiba:)
Selam aren rapor sonrası okula başladım işlerim birikmiş çok yogundum.Bugünde okul açılıyor biryandan hafta sonu sınavda görevim vardı bir yandan 2. sınıf okutacağım evrak gibi hazırlıklar vs. derken giremedim.Özelmetro parkta doçent varmış belim için bu hafta ona gideceğim .Oda tedaviye devam et 3 ay sonra değerlendirmeye alalım derse Esra Hanım ile görüşüp tüpe sonra başlayacağız.Hamilelikte problem yaratmaz derse adet olunca Esra ya gideceğim.Hayırlısı bakalım.Az önce msn yi gördüm şimdi ekleyeceğim.Görüşmek üzere selamlar.
yeter,esra08,herales,bebeğim01,S&U NE HABER HAYIRLI HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM.Selamlar..............
Selam aren rapor sonrası okula başladım işlerim birikmiş çok yogundum.Bugünde okul açılıyor biryandan hafta sonu sınavda görevim vardı bir yandan 2. sınıf okutacağım evrak gibi hazırlıklar vs. derken giremedim.Özelmetro parkta doçent varmış belim için bu hafta ona gideceğim .Oda tedaviye devam et 3 ay sonra değerlendirmeye alalım derse Esra Hanım ile görüşüp tüpe sonra başlayacağız.Hamilelikte problem yaratmaz derse adet olunca Esra ya gideceğim.Hayırlısı bakalım.Az önce msn yi gördüm şimdi ekleyeceğim.Görüşmek üzere selamlar.
yeter,esra08,herales,bebeğim01,S&U NE HABER HAYIRLI HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM.Selamlar..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?