- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
canım ben carsambaya semınere gıdıcegım baslıcak hayırlısıyalan benım tedavımdee ınşşşş
Esracım hayırlı olur inşallah.Valla prosedürleri biraz sürüyor ama bence Adana da en iyi merkezden biri.Diğeride Turan Çetin bakalım bende adet olmayı bekliyorum rahim filmi için.Geçtiğimiz ay bayrama denk geldi diye başlayamadık.Allah hepimizin yüzünütez zamanda güldürür inşallah...
tedavı surecımı cok uzun duruyor onu anlamdım
Yok canım tedavi süreci hakkında bilgi sahibi değilim.Ben sadece seminer için bir süre bekledim.Daha sonra ilk muayene için randevu al dediler.Eşimin de sperm bulunma süreci var onun için bekle dediler.Daha sonra dosya açılacak ,rahim filmi vs...Bu süre 1,5 ayı buldu.
Yok canım tedavi süreci hakkında bilgi sahibi değilim.Ben sadece seminer için bir süre bekledim.Daha sonra ilk muayene için randevu al dediler.Eşimin de sperm bulunma süreci var onun için bekle dediler.Daha sonra dosya açılacak ,rahim filmi vs...Bu süre 1,5 ayı buldu.
mrb. buraya yeni üye oldum eğer mümkünse sizlerden bilgi almak istiyorum. bende seyhan başkentten randevu almak için aradım ama seminere katılmadan olmaz dediler. seminer hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabılırmı acaba
ben dün aramıştımda çarşamba seminer var ama yer yok dediler pazartesi ara diğer seminer için yazalım seni dediler. iyi dileklerin içinde teşekürler. inşallah sende ii haberlerle mutlu olursun. sen git bakalımda seminerin nasıl geçtiğini falan anlatırsın artık bize. hepimiz için hayırlısı olur inş.
bakalım yarın hemen dıger adetım ıcın randevu alabılecekmıyım
tup bebek tedavısıne baslamak ıcın umarım cok beklemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?