Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım ben carsambaya semınere gıdıcegım baslıcak hayırlısıyalan benım tedavımdee ınşşşş

Esracım hayırlı olur inşallah.Valla prosedürleri biraz sürüyor ama bence Adana da en iyi merkezden biri.Diğeride Turan Çetin bakalım bende adet olmayı bekliyorum rahim filmi için.Geçtiğimiz ay bayrama denk geldi diye başlayamadık.Allah hepimizin yüzünütez zamanda güldürür inşallah...

tedavı surecımı cok uzun duruyor onu anlamdım

tedavı surecımı cok uzun duruyor onu anlamdım

Yok canım tedavi süreci hakkında bilgi sahibi değilim.Ben sadece seminer için bir süre bekledim.Daha sonra ilk muayene için randevu al dediler.Eşimin de sperm bulunma süreci var onun için bekle dediler.Daha sonra dosya açılacak ,rahim filmi vs...Bu süre 1,5 ayı buldu.

her merkezde aynı canım bunlar yhaa
bnde hıc cektırmedım rahım fılmı bakalım carsamba gunu ogrenırım

keske sende bu hafta ıcın alsaydın randevu semınereeeeeeee

Canım sen çarşamba günü mü gideceksin?Eğer müsait olursam söz vermeyim ama ben tekrar katılırım seninle tanışmış oluruz bu vesile ile.

Canım bu hafta benim için çok zor biryandan okula bir yandan doktora gideceğim siz isterseniz bulusun okulun ilk iki haftası çok yoğun oluyoruz inşallah ilerleyen haftalarda görüşürüz.Selamlar.

mrb. buraya yeni üye oldum eğer mümkünse sizlerden bilgi almak istiyorum. bende seyhan başkentten randevu almak için aradım ama seminere katılmadan olmaz dediler. seminer hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabılırmı acaba

canım bende ılk defa gıdıcegım yarın saat 1 de semıneer var ıstersen gelllll
hemde bır sonrakı tedavı ıcın adım atmıs vede bılgılenmıs olursun
hayırlı olur ınş tedavın
bnde gıdecegım yarın.....

ben dün aramıştımda çarşamba seminer var ama yer yok dediler pazartesi ara diğer seminer için yazalım seni dediler. iyi dileklerin içinde teşekürler. inşallah sende ii haberlerle mutlu olursun. sen git bakalımda seminerin nasıl geçtiğini falan anlatırsın artık bize. hepimiz için hayırlısı olur inş.

haftayada sen gıdersın ınşşşşşşş
yarınkı durumu sıze bıldırırım
doktorlanda gorusecegım..

bu cıktıgım yol ınş hayırlısylan vede mutlu sonlan bıter
duanızı lutfen eksık etmeyınnnn

evet canım yazdırdım sadece benıma dımı aldılar
sonradan esım aradı emın olmak ıcın
ısım faalan sormaıdlr

bakalım yarın hemen dıger adetım ıcın randevu alabılecekmıyım
tup bebek tedavısıne baslamak ıcın umarım cok beklemem

randevu almanda sıkıntı olmaz veriyrolar hemen. adetinin 1.günü araman yeterli oluyor. umarım memnun kalırsın haberlerini bekliyoruz. bakalım izlenimlerin nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…