- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
randevu almanda sıkıntı olmaz veriyrolar hemen. adetinin 1.günü araman yeterli oluyor. umarım memnun kalırsın haberlerini bekliyoruz. bakalım izlenimlerin nasıl olacak.
ınş canım
ınş memnun kalırım
yarın gorustukten sonra tam karar verecegımmmmm
buyuk ıhtımal orası olur am a
ya esra vede bulent bey cok ıı dıolar
kalabalık olmasıda benı enterese etmez
duzenlı olark takıplerımı yapsınlar basa bişi istemıorum
olmazsada rabbımden gelen bişi
ayrıca yeterde kotu olsa o kadar denemeyı ordaa yaptırmaz bence
bılmıyorum yhaaaaaaaa
lutfen duanızı eksık etmeyın
s&u nerdesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?
canım hastane yönlendiriyor zaten. ama ilaçlar adetin 3. günü başlar her zaman. ama tüp bebeğin gününe ilaçlara verilen tepkiye göre doktorlar karar veriyor. sana söylüyorlarda zaten
aren ılgın ıcın cok tsk ederım
az sonra cıkıcagız yola ne olur duanızı eksık etmeyın
cok heyecan vede sıtres var
kurban oldugum yarabbım yuzumuzu guldursunnnnn ınşşşşşş
su da esra hanıma gıdıor dıe bılıorum
sagol canım ınşşşşşşşşşşşşşşş
mrb esra. seminer ne kadar sürüyor bilgi verebilirmisin. ve birde ben daha ilk kez gidicem doktora tüp bebek değil kontrol amaçlı yani ama yınede neden seminere katılmam gerekiyo anlamıs değilim.
mrb esra. seminer ne kadar sürüyor bilgi verebilirmisin. ve birde ben daha ilk kez gidicem doktora tüp bebek değil kontrol amaçlı yani ama yınede neden seminere katılmam gerekiyo anlamıs değilim.
esra canım hayırlı olsun.
görüşme seni tatmin etti o zaman değil mi.
aren senin bilgin varmı bu konuda
esra hanım cok ılgılı gercekten kıbar bır hanımdı dunku konusmalarında vede tavırlarında
esracım napıosun tatlım hayırlı olsun tedavın sımdıden
tedavıye baslayınca gunu bırlık gıdıp gelecekmisin hataydasın sanırım ve en az 3 saat suruodur merkezdeysen bende 2 saatlık mesafedeyım adanadaya benımde baskentte 2 embriyom var dondurulmuş ekımde yapabılırız dedı dr bılmıorum yarıyıl tatılıde yapalım kendılığınden olur belkı dedı bülent bey ben sabırsızlanıorum ama işte yarıyıl tatılınden once ancak sevk alarak arada gelıp gıderek yapabılırım
esracım napıosun tatlım hayırlı olsun tedavın sımdıden
tedavıye baslayınca gunu bırlık gıdıp gelecekmisin hataydasın sanırım ve en az 3 saat suruodur merkezdeysen bende 2 saatlık mesafedeyım adanadaya benımde baskentte 2 embriyom var dondurulmuş ekımde yapabılırız dedı dr bılmıorum yarıyıl tatılıde yapalım kendılığınden olur belkı dedı bülent bey ben sabırsızlanıorum ama işte yarıyıl tatılınden once ancak sevk alarak arada gelıp gıderek yapabılırım
cok tsk ederım sırası sıze gelsın ınşşşşş
sen yarı yılda baslarken bende hamıle olayım ınşşş
ben cok begendım baskentı
ben ıskenderundayım canım
eger gunu bırlık ısler olursa tanıdıklar var kalacagız orda gıt gel her gun yapamamolumunekankayizsmile
hakkımızda hayırlısı olsun canım hepımız ıcınnnnnnn
allah tamamına erdirir mutlu sonuçlar alırsın canım inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?