esra08 merhaba tedavin hayırlı olsun.İnşallh mutlu haberi alıp bebeğini kucağına alanlardan olursun.Bende Esra Hanımın hastasıyım.Seminer sonrası tetikler yapılıyor.Başlamak bazen 2- 3 adeti buluyor.Sabırlı ve umutlu olmayı hiç yitirme.Moralini bozma .ben ocakta başkentte histereskobi oldum.Hemen tüp denildi ancak nisanda başladık , o da yarım kaldı.Şu an tekrar uygun zamanı bekliyoruz.Muayene de belli oluyor.İnşallah adette başlarız.Moralini bozmak için yazmadım SABIRLI olmanın gereği için yazım.Allahtan hayırlısı, İnşallah her şey yolunda, gider süre kısa tutulur.Selamlar.
esra08 merhaba tedavin hayırlı olsun.İnşallh mutlu haberi alıp bebeğini kucağına alanlardan olursun.Bende Esra Hanımın hastasıyım.Seminer sonrası tetikler yapılıyor.Başlamak bazen 2- 3 adeti buluyor.Sabırlı ve umutlu olmayı hiç yitirme.Moralini bozma .ben ocakta başkentte histereskobi oldum.Hemen tüp denildi ancak nisanda başladık , o da yarım kaldı.Şu an tekrar uygun zamanı bekliyoruz.Muayene de belli oluyor.İnşallah adette başlarız.Moralini bozmak için yazmadım SABIRLI olmanın gereği için yazım.Allahtan hayırlısı, İnşallah her şey yolunda, gider süre kısa tutulur.Selamlar.
esracıgım ozelden tekrardan neden donmedın bana.......
Döndüm canım biraz geç gördüm mesajını kusura bakma anca yazdım:))))
canım ben ikizlerin anne karnında ölümü ile kürtaj oldum.6 ay dr.lar önermedi.yaklaşık 1 yıl sonra bebiş olmayınca balcalıya gittim .Ordaki dr.tetik ve rahim filmi sonrası ,kürtaj yada doğum sonraları çok az da olsa rahimde enfeksiyondan dolayı yapışma olan durumla karşı karşıya kaldıgımı söyledi.Rahim filmi sonrası azda olsa yapışmada açılma olur biraz bekleyelim hamilelik olmazsa histerekobi yaparız demişti ve 6 ay sonra hisrereskobi ile rahimde yapışmalar açıldı.ama rezervlerin iyi demişti.Yaklaşık 6 ay sonra tekrar rahatsızlandım başkentte geldim .Esra Hanım sulu ulturasyon istedi,sulu ulturasyonda tekrar yapışma olduğu tespit edildi..Histereskobi yaptı rezervlerde cidden azalmış hemen tüp dedi.Yaklaşık 9 aydır tam anlamıyla başlayamadık.Şimdide belde sorun çıktı iğnelerden dolayı 13 kilo aldım.Özelmetro parka gittim tekrar MR istedi.Bakalım hayırlısı.Bel işini halletmeden başlayamayacağız.Allahtan hayırlısı .Çarşamba günü MR çektireceğim dr.ne derse onu yapacagız.......
günaydın kızlar
gunaydın kızlarrrrrrrrr
yarın gene adana benı beklıorrrrrrrrrrrrr :)
doktorlan ılk gorusmemızı yapacaz bakalım ne olacak.........
analdım canım. inşallah şu belin en kısa sürede düzelirde gecikmeden başlarsın.
Canım sağol.Ama pazartesi ameliyat olacagım.Allahtan hayırlısı.3 ay sonra tekrar kontrollere başlayacağız.Çok mutluyum ilaçlar iyi geldi foliküller oluşmuş.İnşallh 3 ay sonrada aynı olurlar.Beim sağlık problemlerinden dolayı buluşamadık.İnşallah ayağa kalktığımda görüşürüz .Selamlar.
Günaydın kızlar .esra08 sana kolay gelsin.
Kızlar dün Başkentteydim.3 aydır kullandığım Antioksidan ve dhea bende olumlu gelişmeler yapmış .Çok iyi hemen tüpe başlayalım dedi .Ama bel fıtığındaki yayılma sorunu anlattım.Metroparktaki dr ile görüştüğümü söyledim..Dr. Orhan bey, dün çekilen mr sonuçlarını değerlendirdi malesef amaliyat dedi.Öncelikle bel olayını halledeceğiz ,en az 3 ay sonra tekrar tüp için kontrollere gideriz.Her şeyde hayır var.Allahtan umut kesilmez.Pazartesi amaliyat olacaksamda ,yumurtalarımda foliküllerin olması beni çok mutlu etti.Umutla,inatla ve Allahın takdiri ile aşılacak ve yaşanacaklar var.Zamanı geldiğinde hepimiz çok mutlu olacağız..Görüşmek üzere hep umutlu ve mutlu kalın...............
çok geçmiş olsun arkadaşım,acil şifalar diliyorum,umarım biran önce iyileşirde hayırlısıyla tedavine başlarsın
sen neyaptın neye karar verdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?