Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

esra08 merhaba tedavin hayırlı olsun.İnşallh mutlu haberi alıp bebeğini kucağına alanlardan olursun.Bende Esra Hanımın hastasıyım.Seminer sonrası tetikler yapılıyor.Başlamak bazen 2- 3 adeti buluyor.Sabırlı ve umutlu olmayı hiç yitirme.Moralini bozma .ben ocakta başkentte histereskobi oldum.Hemen tüp denildi ancak nisanda başladık , o da yarım kaldı.Şu an tekrar uygun zamanı bekliyoruz.Muayene de belli oluyor.İnşallah adette başlarız.Moralini bozmak için yazmadım SABIRLI olmanın gereği için yazım.Allahtan hayırlısı, İnşallah her şey yolunda, gider süre kısa tutulur.Selamlar.

canım yok moralım neden bozulsunkı :)))
tup bebek işi uzun surer bılıyorum
gercı duruma gore değişiyor
rabbım hayırlı zamnda hayırlı bır evlat ıhsan eylesın
acelemz yok....
su akıp gecsın vede sonu gusel bıtsın ınşşşşşşşşşşş(herkesin)

kademi canım sana neden histeroskopi yapıldı. sonucunda ne çıktıki hemen tüp dendi.

canım ben ikizlerin anne karnında ölümü ile kürtaj oldum.6 ay dr.lar önermedi.yaklaşık 1 yıl sonra bebiş olmayınca balcalıya gittim .Ordaki dr.tetik ve rahim filmi sonrası ,kürtaj yada doğum sonraları çok az da olsa rahimde enfeksiyondan dolayı yapışma olan durumla karşı karşıya kaldıgımı söyledi.Rahim filmi sonrası azda olsa yapışmada açılma olur biraz bekleyelim hamilelik olmazsa histerekobi yaparız demişti ve 6 ay sonra hisrereskobi ile rahimde yapışmalar açıldı.ama rezervlerin iyi demişti.Yaklaşık 6 ay sonra tekrar rahatsızlandım başkentte geldim .Esra Hanım sulu ulturasyon istedi,sulu ulturasyonda tekrar yapışma olduğu tespit edildi..Histereskobi yaptı rezervlerde cidden azalmış hemen tüp dedi.Yaklaşık 9 aydır tam anlamıyla başlayamadık.Şimdide belde sorun çıktı iğnelerden dolayı 13 kilo aldım.Özelmetro parka gittim tekrar MR istedi.Bakalım hayırlısı.Bel işini halletmeden başlayamayacağız.Allahtan hayırlısı .Çarşamba günü MR çektireceğim dr.ne derse onu yapacagız.......

analdım canım. inşallah şu belin en kısa sürede düzelirde gecikmeden başlarsın.

gunaydın kızlarrrrrrrrr
yarın gene adana benı beklıorrrrrrrrrrrrr :)

doktorlan ılk gorusmemızı yapacaz bakalım ne olacak.........

gunaydın kızlarrrrrrrrr
yarın gene adana benı beklıorrrrrrrrrrrrr :)

doktorlan ılk gorusmemızı yapacaz bakalım ne olacak.........

Slm Esra'cığım şimdiden bol şans size.Ben seminere katıldığımda Esra hanım ilk görüşmede sadece çiftlerle görüşüyoruz daha sonra yoğunluktan dolayı gelişlerinizde hemşirelerimizle görüşeceksiniz dedi.Bu konu hakkında sen daha net bilgi alacaksın bizede bilgi verirsen sevinirim.

bızede 10 yıllık hemsıre 6 yıldırda tup bebek konusunda deneyımı olan hemsırelerımızlen goruseceksınız dedi....gercekte cok taleb var
bız gıttıgımzde cok kalabalıktı ben o kadar beklemıordum
bana oraya gıtmemı nasp eyledıgı ıcın bıle ALLHA bınlerce kez sukurler ettım
sızı haberdar ederım canlar....
yarın gırebılırım belkı bugun gıremesem bıle.

Günaydın kızlar .esra08 sana kolay gelsin.
Kızlar dün Başkentteydim.3 aydır kullandığım Antioksidan ve dhea bende olumlu gelişmeler yapmış .Çok iyi hemen tüpe başlayalım dedi .Ama bel fıtığındaki yayılma sorunu anlattım.Metroparktaki dr ile görüştüğümü söyledim..Dr. Orhan bey, dün çekilen mr sonuçlarını değerlendirdi malesef amaliyat dedi.Öncelikle bel olayını halledeceğiz ,en az 3 ay sonra tekrar tüp için kontrollere gideriz.Her şeyde hayır var.Allahtan umut kesilmez.Pazartesi amaliyat olacaksamda ,yumurtalarımda foliküllerin olması beni çok mutlu etti.Umutla,inatla ve Allahın takdiri ile aşılacak ve yaşanacaklar var.Zamanı geldiğinde hepimiz çok mutlu olacağız..Görüşmek üzere hep umutlu ve mutlu kalın...............

analdım canım. inşallah şu belin en kısa sürede düzelirde gecikmeden başlarsın.

Canım sağol.Ama pazartesi ameliyat olacagım.Allahtan hayırlısı.3 ay sonra tekrar kontrollere başlayacağız.Çok mutluyum ilaçlar iyi geldi foliküller oluşmuş.İnşallh 3 ay sonrada aynı olurlar.Beim sağlık problemlerinden dolayı buluşamadık.İnşallah ayağa kalktığımda görüşürüz .Selamlar.

canım geçmiş olsun. ameliyat gerekiyorsa en azından biran önce ol ki bitsin. inşallah ameliyatın iyi geçer. doktorun orhan şen galiba önceden başkentteydi.

çok geçmiş olsun arkadaşım,acil şifalar diliyorum,umarım biran önce iyileşirde hayırlısıyla tedavine başlarsın

sen neyaptın neye karar verdin.

spora başlamakla başladım desem yalan olmaz,kaç aydır regly olmuyordum ,onu ilaçlarla hallettim şuan,kilo verme aşamasında soğan suyu kürüne devam edicem ki çok faydasını gördüm,herhalde sonrasında tüp bebek için değilde kontrol için gidicem önce başkente ordan sonrada çetin turana bakıcam,ben pkolu olduğum için kilo büyük sorun,verdike kiloları kısır döngüyü kurup kendiliğimden adet görebilirmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…