Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım teşekkürler.Allah hepimize yardım etsin.

bugun gorustuk haftaya olacak olan adetımı beklıorum randevu alıp
2.veya3. gunu gıdıp esımlen bırlıkte tahlıller verecegızzz
protokol nasıl olacak doktor ona karar verecek.....
hayırlısı bakalımmmmm

Slm canım sen tüp bebek denemişmiydin de kilo aldın?Kilo almadan olmuyor mu ya canım sıkıldı valla.Soğan kürünü nasıl uyguluyorsun merak ettim faydası oldumu?
Teşekkürler

Sonunda sperm sayımız yükseldiii:)))Allah'ıma binlerce şükür teseye gerek kalmadı.Adet dönemimi bekliyorum şimdi hayırlısı ile.Ama ne Turan çetinde nede başkentte karar kıldım.Sanırım ben başka şehir tercih edeceğim hayırlısı bakalım.

oo cok sevındım kac tane cıktı spermınız
aynı zamnın bebeklerı olacak ınş hepımızınkı
ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

2 milyon canım çok fazla değil ama en azından azospermiden kurtulduk.İnşallah aynı zamanın bebişleri olurlar sana yürekten katılıyorum:))))

2 milyon canım çok fazla değil ama en azından azospermiden kurtulduk.İnşallah aynı zamanın bebişleri olurlar sana yürekten katılıyorum:))))

canım çok sevindim en azından tese den kurtuldunuz. eğer imkanın varsa bencede vakit kaybetmeden erkek infertilisinde iyi olan bir merkeze git.

sııfrken 2 mılyonamı cıktı gercekten ......
superrrrrrrrrrrrrrrr.....maşallah

dun doktor bıze ne dedi bılıomusun
bızım bır hasta vardı sıfırdı ılk tahlılde ıkıncısınde
60 mılyondu dedi
ne yaptın dıe sordum dedi
sureklı kecıboynuzu pekmezı yedım demiş :)))))))))))))))

Slm canım sen tüp bebek denemişmiydin de kilo aldın?Kilo almadan olmuyor mu ya canım sıkıldı valla.Soğan kürünü nasıl uyguluyorsun merak ettim faydası oldumu?
Teşekkürler

canım ben pkoluyum yani adet düzensizliğim var,hapa vtepki vermiyorum iğneli tedaviy e geçiliyo,ondada dozu ayarlayamıyorlar tarlam çok sulak diye drlarla dalge geçiyorum ,bu seferde 20-30 arası çeşitli büyüklüklerde yumurtam oluyor böylece tedavilerim hep yarım kalıyo,aşılama evresine bile geçemiyorum,biliyorsun ki bu iğneler kilo alımında birebir etkili bide benim hastalığımın şeker salımını engelliyo yani şekeri depoluyo,ilaç kilo yapıyo kilo hormonlarımı bozuyo tekrar kilo aldırıyo,yani bi kısır döngü yaşıyorum,soğan kürünüde adetin 5. günü başlayıp yaklaşık 10 gün devam ediyorsun ve adet görmene yardımcı oluyo,2-3 soğanı 4 bölüp 3 su bardağı suda haşlıyorsun sabah ve akşam 1 bardak aç karnına ılık içiyorsun hatta ben 1 tatlı kaşığıda bal çörek otu karışımı yiyordum ve gerçekten ilaç kullanmadan adet görebilmiştim

slm kızlar inş güzel haberler vardır

haberlrde tık yok canım
herkese tedavı asamasında sen ne yaptın basladınmı ?

canım başladımve bitirdim bilmiyorumkismilesenağlamasenağlamayine olUmsuzluklmaz:lmaz:

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaaaa cok uzuldum hıc bır seyde sölemedın
baskenttemıydın yoksa tuan cetındemıydın
ya canım saglık olsun
rabbım böle hayrlı gordu demekki

allh yardımcımız olsun yaaaaaa gercekten

canım çok sevindim en azından tese den kurtuldunuz. eğer imkanın varsa bencede vakit kaybetmeden erkek infertilisinde iyi olan bir merkeze git.
,

Evet canım ya bizde altın bulmuş gibi sevindik:))Valla bizde aynen dediğin gibi İstanbul'u düşünüyoruz tedavi için.Zaten biz rapor olmadığı için indirim vs. den faydalanamıyoruz.Bari aynı parayı daha profesyonel merkezlere ödeyelim.Tabi herşey Allah'tan ol derse olur kurban olduğum Allah...

Esra hanım mı dedi başkentteki doktorumuz deyince benim aklıma o geldi.Tedaviye orada başladınız ya?Keçiboynuzunun çok faydalı olduğu gerçek canım haklısın.Şimdide keçiboynuzu pekmezi kürüne başlayacağız.Bir de Kaan Aydos Proxeed Plus ve Klomen tedavisi verdi.Ama ilaç inanılmaz pahalı ve devlet ödemiyor.Ama alıcaz mecbur.İnşallah hepimizin birer birer yüzleri güler:))

Canım ya çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ama kafanı takma bence.Aynı senin gibi bir arkadaşım vardı adet düzensizliği vardı.Ama yinede doğal yoldan gebe şuan .Yani diyebilirim ki 2-3 ay hiç adet görmüyordu.Doktor stresin bile çok büyük etken olaileceğini söyledi.Sıkma canını herşeyi oluruna bırak.Emin ol bütün kadınlarda küçük kisler var yumurtalıklarında.Pko nasıl oluyor cok bilgiye sahip değilim ama sabret bence.Kilo problemini nasıl çözeceğim bilmiyorum ama evlendiğimden beri 8 kilo aldım boğazımdan dolayı:)))Bide şimdi tedavi bide hamilelik olursa ahhh ahhhh düşünemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım başladımve bitirdim bilmiyorumkismilesenağlamasenağlamayine olUmsuzluklmaz:lmaz:

Yeteeeer canım sıkma canını dicem ama eminim üzülmemek elde değildir.Allah 'tan umut kesilmez ama ne zaman kısmetimizde varsa o zaman naip olacak bizlere inanıyorum.Sen nerede yaptırdın canım tedavini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…