- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
Esra hanım mı dedi başkentteki doktorumuz deyince benim aklıma o geldi.Tedaviye orada başladınız ya?Keçiboynuzunun çok faydalı olduğu gerçek canım haklısın.Şimdide keçiboynuzu pekmezi kürüne başlayacağız.Bir de Kaan Aydos Proxeed Plus ve Klomen tedavisi verdi.Ama ilaç inanılmaz pahalı ve devlet ödemiyor.Ama alıcaz mecbur.İnşallah hepimizin birer birer yüzleri güler:))
canım başladımve bitirdim bilmiyorumkismilesenağlamasenağlamayine olUmsuzluklmaz: lmaz:
Canım ya çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ama kafanı takma bence.Aynı senin gibi bir arkadaşım vardı adet düzensizliği vardı.Ama yinede doğal yoldan gebe şuan .Yani diyebilirim ki 2-3 ay hiç adet görmüyordu.Doktor stresin bile çok büyük etken olaileceğini söyledi.Sıkma canını herşeyi oluruna bırak.Emin ol bütün kadınlarda küçük kisler var yumurtalıklarında.Pko nasıl oluyor cok bilgiye sahip değilim ama sabret bence.Kilo problemini nasıl çözeceğim bilmiyorum ama evlendiğimden beri 8 kilo aldım boğazımdan dolayı:)))Bide şimdi tedavi bide hamilelik olursa ahhh ahhhh düşünemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım başladımve bitirdim bilmiyorumkismilesenağlamasenağlamayine olUmsuzluklmaz: lmaz:
canımcım inan çok üzüldüm,inşallah birgün hepimiizzz bebeklerimize kavuşacağız...umudunu yitirme canım,başka merkezleri düşün,olana kadar,daha doğrusu maddi gücümüz sona erene kadar bu yoldan ayrılmayacağız arkadaşım...
selam canım geçmiş olsun.allahtan hayırlısı inşallah hayırlısıyla olacak hepimiz vadesini bekliyoruz.kendine iyi bak .kaydirigubbakcemile3
yeteeeer canım sıkma canını dicem ama eminim üzülmemek elde değildir.allah 'tan umut kesilmez ama ne zaman kısmetimizde varsa o zaman naip olacak bizlere inanıyorum.sen nerede yaptırdın canım tedavini?
aaaaaaaaaaaaaa cok uzuldum hıc bır seyde sölemedın
baskenttemıydın yoksa tuan cetındemıydın
ya canım saglık olsun
rabbım böle hayrlı gordu demekki
Selam herasles çok sevin .Tedavi için nereyi düşünüyorsunuz.?
yok canım ordakı baska bırı söledı bunu
pekmez eet ıı gelıor hıcı var edıor vede bıraz desteklıor :)
ayrıca proxeed plus ayda 2 kutu gıdıor kutusuda 130 tl devlet falan karsılamıor
bızde alacaktık
herkeese faydalı olmadıgını ogrenınce vazgectık hemde asırı para gıder 6 ayda etkısını tam gosterıormus hemde kalıcı bır cozum deıl
1 mılyar kusur yapıor zaten 6 ayda
Evet canım haklısın aslında bizde daha almadık ilacı.Eczane 110 tl diyor fiyata ama ne bilim valla yine de az değil.Gerçi Kaan bey günde bir poset yazmıs yanı bır kutu 1 ay yetecek ama sayı ve hareket cok ıyı rakamlara gelmez dıyorlar.
mrb arkadaşlar ara ara yazdıklarınızı takip ediyorum benim ablamında bebeği yok ve benimde eşimin varikosel ameliyatından sonra bebeğim oldu zor ve sabır isteyen bi bekleyiş her zaman namazlarımda bebek isteyipte olmayan herkese dua ediyorum çünkü sizin yaşadıklarınızın birazını bende yaşadım kızlar duyduğunuz her kürü yapmanızı tavsiye ediyorum özellikle erkeklere keçiboynuzu kadınlarada adet ve yumurtlama bozukluklarında soğan ve incir kürü.:Saruboceq: çünkü cenab_ı Allah hiç bir hastalık yokki şifası olmasın die buyuruyor demekki herkesin şiifası mevcut herkesin bebeği olabilir yeterki araştırıp bulsun rabbim tedavide olan arkadaşlara bol sabırlar versin ve şifalarını buldursun ..aminazospermı ne yıyp ıcerek normal sınırlara kadar yukseltebılırızkı??????ben sanmıorum
mrb arkadaşlar ara ara yazdıklarınızı takip ediyorum benim ablamında bebeği yok ve benimde eşimin varikosel ameliyatından sonra bebeğim oldu zor ve sabır isteyen bi bekleyiş her zaman namazlarımda bebek isteyipte olmayan herkese dua ediyorum çünkü sizin yaşadıklarınızın birazını bende yaşadım kızlar duyduğunuz her kürü yapmanızı tavsiye ediyorum özellikle erkeklere keçiboynuzu kadınlarada adet ve yumurtlama bozukluklarında soğan ve incir kürü.:Saruboceq: çünkü cenab_ı Allah hiç bir hastalık yokki şifası olmasın die buyuruyor demekki herkesin şiifası mevcut herkesin bebeği olabilir yeterki araştırıp bulsun rabbim tedavide olan arkadaşlara bol sabırlar versin ve şifalarını buldursun ..amin
evet profildeki bebek benim Allah yardımcın olsun rabbim boş çevirmesin inşallah tedavi sürecini burada paylaşırsan sevinirim çünkü ablamda başkentte önümüzdeki aylarda tüp bebek yaptırmayı düşünüyor bilgilerinize ihtiyacımız olacakkızlar ben yarın tahlıller ıcın falan gıdıorum
yanı artık baslıorum ınşşş hayırlısıylan.........
ınş bır sorun cıkmaz bndede
duanızı eksık etmeyın
evet profildeki bebek benim Allah yardımcın olsun rabbim boş çevirmesin inşallah tedavi sürecini burada paylaşırsan sevinirim çünkü ablamda başkentte önümüzdeki aylarda tüp bebek yaptırmayı düşünüyor bilgilerinize ihtiyacımız olacak
esra vede bebegım cok saolun
bugun adetlı bır sekılde alttan baktılar
kan falan verdım carsambada rahım fılmım falan var
en sonda doktorlan gorusecez
tedavı seklı falan konusulacak
ayrıca sorun olup olmadıgı
rabbım herkese hayırlısını versın
esra vede bebegım cok saolun
bugun adetlı bır sekılde alttan baktılar
kan falan verdım carsambada rahım fılmım falan var
en sonda doktorlan gorusecez
tedavı seklı falan konusulacak
ayrıca sorun olup olmadıgı
rabbım herkese hayırlısını versın
kızlar merhaba. herkes tedavilere başlamış Allahım boş çıkarmasın İnşallah. Allahım hepinizin kucaklarınız doldursun İnşallah. dualarım hep sizlerle. yeter canım benim inan çok üzüldüm. Allahım bekletmeden göndersin İnşallah canım yaaa. bende 5 yıl bekledim biliyorsunuz. Rabbime şükürler olsun. İnşallah en kısa zamanda sizinde yüzünüzü güldürsün. öyle zorki sabretmek. insan artık ayları değil günleri hatta saatleri saymaya başlıyor belli bi zamandan sonra. etrafımdaki yeni evlenenlere bakıyorum çocuk diyince ooo Allah korusun diyorlar. sakın diyorum sakın söylemeyin böyle. ben demedim bu kadar bekledim neler çektim. sakın demeyin isteyince olmazsa daha çok zorunuza gider diyorum. Allahım kimseyi evlatla sınamasın. ne kötüsüyle ne olmamasıyla. öyle zorki hiçbişeye benzemiyor bu acı. ne parayla alınıyor ne bişeyle değişiliyor. yaşamayansa asla anlamıyor. ve dile kolay geliyor. bana çok söylediler ama hiç bi zaman beddua etmedim. acısını bilmeyen konuşur dedim sadece. ama asla asla Rabbim düimanıma bile vermesin. sakın söz söyleyenlerin aklına bakmasın dedim. halada diyorum. ama inanın kızlar kimsenin umrunda değil sizin çocuğunuz olup olmaması. eskiden her gören her gördüğünde soruyordu. iyi yada kötü niyetini bilmiyordum ama çok ağır geliyordu. şimdi hamileyim tek kişi bile sormuyor bişey. İnşallah Allahım sizlerede bugünleri göstersin Rabbim. amin amin amin. bu mübarek gün hürmetine İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?