Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Adana'da çocuk bakıcısı arayanlar

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

semamehmet

Umuda yolculuk
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
349
4
118
Adana
a.s.Lise mezunuyum 25 yaşındayım bu sene ana sınıfına başlayacak bir oğlum var. Evimde çocuk bakmak istiyorum...

Merhabalar
ben adanada mavi bulvarda oturuyorum
2 yaşında bir oğlum var bakıcı arıyorum fakat tercihim kendi evimde bakılması
olumlu olumsuz ilgilenirseniz cevabınızı bekliyorum
iyi günler

Merhabalar KaanYusuf
kendi evinizde bakılması muhakkakki sizin için en uygun olanıdır.Fakat benimde bir oğlum var anasınıfına başlayacak olan ve eşiminde kararı evimde bababilmemin uygun olacağı.Eğer ki düşünürseniz hem arkadaş da olurlar birbirlerine kalan zaman zarfında. Bu arada bende adanada carrefour tarafında oturuyorum.ılgilendiğiniz takdirde referansta verebilirim.
Sevgiyle kalın....

adanada ikamet ediyorum 30 yaşında (10/13 yaş) 2 cocuk sahibiyim ,ayrıca açıköğretim cocuk gelişimi bölümünü halen okumaktayım,cocuk bakımı ve pisikolojisi gercekte küçümsenmeyecek kadar ciddiyet tecrübe ve bilgi istiyen bir alan,bu hassasiyet ve bilinç ile gönül rahatlığı içinde cocuklarınızı emanet edeceğinize inanıyorum ilgilenen arkadaşlar olursa burdan yazmalarını rica ederim bakıcı arayan arkadaşlara duyurulur

merhaba ben oğluma bakıcı arıyorum ancak aralık ayında işe başlamak üzere.siz kendi evinizde mi bakmak istiyorsunuz?ben kendi evimde bakılmasından yanayımda.belirtmemişsiniz

merhaba ben oğluma bakıcı arıyorum ancak aralık ayında işe başlamak üzere.siz kendi evinizde mi bakmak istiyorsunuz?ben kendi evimde bakılmasından yanayımda.belirtmemişsiniz

Canım konuyu ben açmıştım bi arkadaş daha yazmış hangimize sordun bilmiyorum ama ben kendi evimde bakmak istiyorum sizin için uygunsa görüşebiliriz..

ben pivok' a sordum.siz belirtmişsiniz evinizde bakmak istediğinizi ama şartlarını bana uymuyor.ben evimde bakılmasını istiyorum

herkese merhabalar hanımlar ben çukurova kenan evrende oturuyorum kızım hafta içi 8 ile 5 arası anaouluna gidiyor kızımı hafta içi okuldan alıp 3 saat bakımıyla ilgilenebilecek hafta sonuda 1 gün bakabilecek birine ihtiyacım var adanada oturan arkadaşlarında desteğine ihtiyacım var en azından kenan evrende oturan tanıdıklarınıza beni yönlendirebilrseniz çok memnun olurum buradan yada özel mesaj dan mesajlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür edrim NE VARSA BıZ KADINLARDA VAR

mavi bulvarda oturuyorum.üç tane kendi çocuğumu büyüttüm.iki tane yavru da okula kadar büyüttüm.çocukları çok seviyorum.yeniden çocuk bakmak istiyorum.ilgilenenlere duyurulur.

mavi bulvarda oturuyorum.üç tane kendi çocuğumu büyüttüm.iki tane yavru da okula kadar büyüttüm.çocukları çok seviyorum.yeniden çocuk bakmak istiyorum.ilgilenenlere duyurulur.

adana da mavi bulvar da oturuyorum.üç kendi yavrumu ,iki de bana emanet edilen yavruları büyütüp okula gönderdim.yeniden çocuklarla birlikte olmak istiyorum.ilgilenenler bana yazsınlar.

arkadaslar bende bebek baktırmak istiyorum adanada duygu kafenin karsısında oturuyorum okullar 2. döneme başladıgında işe dönecegim o zamana kadar kızım 7.5 8 aylık oluyor ilgilenirseniz özelden görüşebiliriz bana yakın bir yerde oturanlar tercihim kendim öğretmenim

subay lojmanlarında oturuyoruz yani eve gelmenizde sakınca olmaz gayet emin bir yerde oturuyorum

merhabalr. ben kendi evmde çocuk bakmak istiyorum.Adanada 2 yıldır oturmaktayım.Adana koop. ta oturuyorm.eşim güvenlik güçlerinde görevli devlet personeli referans verebiliri.TEŞEKKÜR EDERİM. ÇIKUROVA\ADANA

merhabalar,3 aylık bir oğlum var 4.ayına girecek..tek başıma ilgilenmek beni çok yoruyor,yanıma gelip bana yardımcı olabilecek kimse de yok..
bunalıma girdim diyebilirim hem ev işleri hem bebek bakımı ağır geliyor bana(bel ağrısı çektiğim için çok ilgilenemiyorum oğlumla)
gündüz en azından 5 veya 6 saatliğine bana yardımcı olabilecek bakıcı arıyorum..
kendi evime gelmesi tercihimdir ,bende evde olucam..bebeğim ek gıdaya geçtikten sonrada tekrar işime dönecem.
bu arada hayalparkta oturuyorum

merhaba ben şirinyer natonun orada oturuyorum eğer bırakabilme imkanınız olursa annemle beraber çocuğunuza bakabiliriz biz çok sevdiğimiz için bakmak istiyoruz kimileri iki kuruş para gelsin diye bakarlar para bizim için önemli deildir ne kadar verirseniz kabulümüzdür çok sevgi dolu bir ortamda bakılır oğlunuz bende bebek bakmak için açık öğretim ev idaresi bölümü ikinci sınıfı okumaktayım nolur kabul edin çok seviniriz kabul edeseniz daha öncede 5 aylıktan yaşına kadar bir bebişe baktık ablasıyla kreşe gitsin diye başta alışsın dediler kreşe verdiler çok sevirek bakıyorduk şimdi martta 3 yaşına girecek hala görmeyince bizi soruyor özledim gidelim diye bebek ve çocuk bakımını severek ve eğlenerek yaptığımız için bizimle beraber çocukta mutlu ve huzurlu oluyor ayrıca evimizde çok sıcak sürekli de güneş alıyor temiz ve sigara kullanmayan br aileyiz görüşmeyi çok isteriz lütfen olumlu olumsuz bir cevap yazarsanız çok sevinirim

slm ben toros mah oturuyorum 32 yaşında ev hanımıyım 12 yaşında kızım var.evimde 1.5 sene çocuk baktım ve tekrar bakmak istiyorum referans verebilirim.saygılar...

slm ben derya bende hayalpark civarındayım hala bakıcı arıyorsanız görüşebiliriz saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…